לקחת עבודה הבייתה

לקחת עבודה הבייתה

אני מנסה כבר 3 ימים להעלות את השאלה הזו לדיון ולא הולך לי...מקווה שעכשיו
.

האם אתם נוהגים לקחת עבודה ולעבוד מהבית במקום להישאר בעבודה יותר זמן

האם תעדיפו שבן הזוג יבוא עם עבודה הבייתה (מה שאומר להיות בשקט ושהוא נוכח-לא נוכח) או שישאר יותר מאוחר בעבודה

באיזו תדירות אתם נשארים עד מאוחר בעבודה

maybesure

New member

משתדלת מאוד לא לעסוק בענייני עבודה כשאני בבית, לעיתים רחוקות אוספת מידע מהנט בשביל מקום העבודה כי המחשב שפ קצת חלש. בקרוב יוחלף.
מעדיפה שלא יביא עבודה הביתה ולא ישאר עד מאוחר, בעבר הפריע לי מאוד כשהיה נשאר שעות אינסופיות בעבודה, במיוחד כשהילדים היו קטנים ונאלצתי לגדלם לבד. עכשיו פחות מפריע לי. מדי פעם הוא עובד מהבית, גם זה פחת לאחרונה. גם טלפונים מ/אל חו"ל בשעות לא הגיוניות - נפסקו כמעט לגמרי.

אני נשארת בעבודה רק כשצריכה להשלים שעות, למשל החודש ששבוע אהיה בחופשה וכמה שעות שנעדרתי בגלל שהייתי עם אמי בבי"ח, אז משתדלת להשלים למכסה חדשית. זו לא מחוייבות וגם כך אני עובדת עד 13:00 אז גם אם נשארת זה גג עד 15:00

רזאי

New member
שנינו עובדים הרבה מהבית.

שולחנות המחשב שלנו סמוכים זה לזה, ובעצם אפשר להגיד שאנחנו יחד רוב שעות היממה.
לנו זה עובד מצוין, כולל תמרון בין העבודה לבין תחזוקת הבית ובילוי זמן עם הילדים. החברות שלי טוענות שאם הן היו במצבי, מזמן היו מתגרשות.

שרונית28

New member
לא לוקחת עבודה הביתה עבר שניםםםםםםםםם

במיוחד מאחר שלא משלמים לי על השעות האלו.
בשל העובדה שלא משלמים שעות נוספות לא נשארת
דקה מעבר למה שאני צריכה גם עם תיהיה ערימה של עבודה
עד התקרה. ולכן אף פעם לא נשארת מעבר לשעה שאני מסיימת.
למזלי בן זוגי גם כבר לא מביא עבודה הביתה (לעומתי הוא היה מקבל תשלום).
&nbsp

golan2072

New member
אני עובד מהבית

פרילנסר בתרגומים. עכשיו כשאני עובר החל מהחגים לבית זוגתי ביבנה, יהיה לי שם חדר עבודה, אנסה להגביל את העבודה לשעות 8-16:30 כשבת הזוג בעצמה מחות לבית בעבודה שלה (סייעת בגן ילדים), אבל לפעמים יהיה טיפה יותר, מניסיון של עבודות קטנות שעשיתי בסופי השבוע כשהייתי אצלה היא מאוד מפרגנת ומתחשבת ואני תמיד משתדל לצמצם את הזמן של זה בכדי להיות עם גברת חרדונה שלי

למעלה