"לקחת רגילה מהנישואים"

מיטללל

New member
"לקחת רגילה מהנישואים"

"פעם בשנה, כבר שלוש שנים, הוא לוקח שבוע חופש מאשתו. פעם בשנה, כבר שלוש שנים, היא לוקחת חופש ממנו. בן הזוג היוצא לחופשה מצטייד ב-5,000 שקל במזומן, ויכול לבלות את השבוע הזה באיזה אופן שירצה, היכן שירצה, עם מי שירצה, בלי שיצטרך אחר כך לתת דין וחשבון על כך. מה דעתכם על הרעיון ? בתאוריה ? ובפועל ?

Cobe Anan

New member
נחמד, ואפילו חשוב- אבל...

הייתי מאד מאד מגביל את הנושא לכל דבר שלא כולל בגידה או כמעט בגידה. לא הייתי מזמין אף אחת לריקוד, וגם לא למשקה; לא הייתי הולך למועדון חשפנות, בטח שלא בשביל לפגוש את האקסית; בגדול- לא הייתי עושה שום דבר שאני לא יכול לספר אחר כך לדקלה. למה? כי אני יודע שזה היה אוכל אותה כמו שזה היה אוכל אותי, אם היא היתה מתפרעת במשך שבוע ולא מספרת לי כלום.

g a z

New member
../images/Emo45.gif

תחושה של אויר ומרחב זה אחד הדברים הכי חשובים בזוגיות, לדעתי. לפעמים זה בריא להתנתק קצת, אולי אפילו לברוח באיזה שהוא אופן... מצד שני, צריך איפה שהוא להציב גבולות. בכל זאת, בזוגיות אמור להיות גם כבוד. אם משהו שאני עושה עלול לפגוע בחבר שלי, אני לא אעשה את זה "כי החלטנו שמותר הכל".

לדעתי- ביסודו הרעיון נפלא ותורם

לקשר- כי קצת מתרחקים אחד מהשני ואם זה לקצת זמן ויש אמון- זה בהחלט יכול לקרב. אבל יש לי בעיה עם הקטע של לבלות עם מי שרוצה, אם זה אומר שיבגדו בי... עד לפה...

נועם m

New member
מסכימה עם מה שכתבו פה

נורא חשוב בעיני שיהיה זמן "לבד". אבל הלבד לא צריך להיות ביחד עם אנשים אחרים!

superwoman1

New member
מה ,זו אני היוצאת דופן ?

כי אני לא מוכנה בכלל לשקול מצב בו יש לבן הזוג אפשרות בחירה לבלות עם מישהו אחר /ת שאיננו בן הזוג המקורי . מסכימה לחופש , כן רוצה דין וחשבון (לתת ולקבל) ולא לא לא מוכנה שתהיה בו מעורבות מינית שתפגע באחד מן הצדדים . כלומר כל מה שלא אוכל לספר אח"כ , לא אעשה ומצפה שלא יעשו לי .

נועם m

New member
למה יוצאת דופן? קראת את התגובות?

אנשים בפירוש כתבו שחופש זה חשוב, אבל יש גבול ומעורבות מינית היא חלק ממנו.

orangeada

New member
קרוב רחוק שלי היה כזה

היה נוסע למזרח כל שנה בערך, לבדו. גם במשפחה תמיד כולם האמינו שהוא שוכב שם עם נשים אחרות וכו' ותכלס? בסוף התברר שהוא בוגד באישתו (גם בארץ
) והם נפרדו. כך שזה מראה לדעתי על פאק בנישואים. לא יודעת, אני יכולה להבין מצד אחד את הרצון לפרטיות ולהיות לבד, אבל בנישואים זה בעיה. לא מספיק שלא רואים אותם כשאת/ה בעבודה?

the mnm factor

New member
אני לא מאמין במונוגמיה

אני מאמין שבן אדם יכול להזדיין עם מי שבא לו כל הזמן... אני מאמין שהחברה המטופשת שלנו קישרה באופן מוחלט את האהבה והסקס וקבעה שאם האהבה היא אבסולוטית אז גם הסקס צריך להיות. החברה שלנו מטומטמת.

eithancambridge

New member
מתנגד בתוקף.

לקחת פעם ב... חופשה נפרדת זה רעיון לא רע, ואולי אפילו טוב מאוד. אבל צריך להציב גבול, והגבול שלי הוא כל מה שנתפס כבגידה. ההרגשה שצריך לקחת חופשה אמיתית מהיחסים, מראה שמשהו שם לא בסדר.

למעלה