לקח זמן אבל.....היה שווה! (בשבילי)

הייתי חייבת להגיב...

מה זה המקום היחיד בארץ שעושים בו מפקדי אש? מה אתה דפוק...? בכל השבטים בארץ עושים מפקדי אש!!! ומפקדי האש הטובים בארץ? הייתם מתים... אין מי שיכול על שבט שקמה...! אנחנו מרימים את הטקסים הכי שווים בתנועה...! נועה.

לקח זמן אבל.....היה שווה! (בשבילי)

טוב תראו... אולי לא יעניין אתכם מה שאני כותבת פה..... ואולי תזדהו איתי.... אבל מה איכפת לי מה אתם חושבים?! חחחח...סתם בטח שאיכפת לי....הרי אנחנו שותפים לפורום! (אוי כמה מרגש...טוב אני מתרגשת מידי ממה שאני כותבת פה אז אני אתחיל במה שרציתי...) אז בהתחלה, יותר נכון עד החצי שנה הזאתי, אז אהבתי ממש ממש ממש את הצופים והכל, והיה לי ממש כייף, ואהבתי את המדריכים שלי (ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש!) אבל...זה היה בשבילי כמו חוג כזה , לא משהו מיוחד.... וגם החברות שלי הכי טובות בגדוד חשבו ככה, אז זה היה גם בגללן. טוב קיצר, בחצי שנה האחרונה, בעיקר בזכות המדריכים המ-ד-ה-י-מ-י-ם שהיו לי (אני אוהבת אתכם!!!!!!!!!) ובזכות הגדוד שלי, ובזכות השבט שלי, והשכב"ג שלנו, אז כזה די בפתאומיות התחלתי להדלק על הקטע של הצופים.... אבל ממש.... וכזה במחנ"ק, וגם לפניו, אז הייתה לי מין תנופה כזאת...נגיד בהתחלה, לא הסכמתי לעשות כפיתות, וכמעט לא באתי בחאקי, כי חשבתי שזה דפוק, וסתם נהינתי מהפעולות, ועכשיו אולי זה יישמע דפוק, אבל כאילו לא יודעת...אני מרגישה כזה חלק מהצופים...וזה מזה כייף... אז יופי לי נכון? טוב עכשיו אני מצפה לתגובות שלכם (תכתבו לי שאני צודקת ושגם לכם זה היה ואז תהיה לי הרגשה טובה, שאני לא היחידה ואני גם אוהב אתכם יותר, ואני אתן לכם נשיקה)
לילה טוב.....

יאאא כמה עקיצות!!../images/Emo177.gif

שונאת יתושים! תמותו אמן! קודם כל אני ממש ממש ממש ממש ממש שמחה שהפכת להיות אוהבת צופים כזאת והשנה אחרי ההבטח´ה שלכם את תהיה סופר צופיפניקית וככה גם החברות שלך (הבטחה שלי) זאת ההרגשה הכי כפית בעולם! אבל אל תיסחפי יותר מידי אל תהפכי את הצופים לחיים שלך! כמה מה שקורה אצלי ורק לפני כמה ימים הבנתי את זה הייתה לנו ישיבת שכב"ג ואחד מהמרכזים אמר לנו את הלו"ז שלנו לשבוע אז אמרתי לו "תגיד מה אתה חושב שאין לי חיים? כל השבוע אני אהיה בצופים!" את יודעת מה הוא אמר לי? הוא אמר לי ככה: דניאל, מה יש לך לעשות בחיים חוץ מצופים? ותאמת לא יכלתי לענות לו אחרי זה שישבתי וחשבתי על זה בבית פתאום הבנתי שהצופים זה החיים שלי ואני בלי הצופים רק אשב בבית ולא יעשה כלום וזה לא נכון כי אני לומדת גיטרה וקפואירה ויש לי חברים שהם לא בצופים אבל בתאכלס אין לי מה לעשות בחיים בלי הצופים! אני לא נשארת בצופים כי אם אני יצא לא יהיה לי מה לעשות זה ברור שאם אני אפרוש יהיה לי פול דברים לעשות אני נשארת מבחירה ואני בטוחה שזאת הבחירה הכי טובה הצופים זה החיים שלי ואני אומרת את זה בגאווה אני אוהבת את הצופים ואת השבט שלי ואת השכב"ג ואפילו קצת את החמשושים אפילו בספר מחזור שלנו של סיום החטיבה כל מה שרשמו עליי קשור לצופים קוראים לי דניאל ואני מכורה לצופים (עכשיו אתם צריכים להגיד כן דניאל אנחנו אוהבים אותך) בקיצור אל תתני לזה להשתלט לך על החיים את יודעת מה שיניתי את דעתי תתני לזה להשתלט לך על החיים אני לא מביעה שום חרטה על זה שאני מכורה לצופים למרות שבזמן האחרון בליתי יותר מידי זמן בצופים וזה ייצא לי מכל החורים לא היה לי שבוע אחד שלא עשיתי משהו שקשור לצופים/לשבט שלי אתמול קמתי בבוקר ולא רציתי ללכת לצופים (אמא שלי חשבה שיש לי חום) אבל זה בגלל שבזמן האחרון קשה לי אני עובדת יותר מידי ואין לי זמן להנות... אז עכשיו אני מורידה פרופיל עד לסמינר פתיחה! אז גלי קבלי ח"ח ורק שתדעו שגל המדוזות החליט לא לבוא לחופי ישראל בשל המצב הביטחוני

Octobia

New member
אז ככה...

גם לי זה היה ככה! ממש התייחסתי לצופים כאל חוג והלכתי סתם בגלל שכל הכיתה שלי הלכה (ביסודי לפחות) ועכשיו שאני כבר חמשושית ולא יודעת, זה ממש כיף! גם אם אתה עובד, זה לא כזה קקה, זה מרגש כי סומכים עלייך ואתה יודע שאתה באמת חשוב לשבט... אבל... למרות הכל, לא נראה לי שאני אמשיך להיות מדריכה! אפילו לא ביקשתי הדרכת עזר וכולם אומרים לי שאני משקיענית ובגלל זה מתאים לי להיות מדריכה אבל לא נראה לי שאני אעמוד בלחץ. לא מספיק שיש לימודים על הראש, אתה גם צריך לבוא לצופים חצי מהחיים שלך ויש לי ארוחות אצל סבתות שלי פעמיים בשבוע שזה ממש חשוב שאני אבוא, ויש לי גם חיי חברה (כן, כן!) וגם עוד חוג אחד... בקיצור: נעם יכולה לאשר את זה שאני הילדה הכי הכי לחוצה בעולם כולו אז לא נראה לי שאני אהייה מדריכה
אוח איזה נאום מרגש...

Octobia

New member
ועוד משהו אחרון...

מקווה שלא יבטלו לכם את ההבטחה כמו שביטלו לנו... בעצם לא ביטלו "קיצרו"...

פעם היו 2 אחים..... בעיקר השני!

באמת אנשים איזה נגררים אתם אני למשל ביסודי לא הלכתי כי כל הכיתה שלי הלכה ואז זה לא היה מיוחד למרות שהייתי חברה של כל הצופיפניקים ודווקא שאף אחד לא רצה ללכת לצופים אז הלכתי והכי נהנתי בעולם שאני הולכת לי עם החאקי ליד ילדים שאני מכירה והם לא מהצופים אני מרגישה מיוחדת אני לא מרגישה יצורה כי אני עם חאקי ואני בצופים (ואיזה חנונית אני איכס!) אני מרגישה מיוחד אני הולכת עם החאקי שלי בגאווה ואני יודעת שהצופים זה משהו מאוד חיובי בשבילי וגם הסטייליסטים קוליסטים שיש אצלנו בשכווה אלה שאת הולכת עם חאקי הם מסתכלים עלייך בזלזול הרבה מהם כן רוצים להצתרף לצופים (הם לא יעשו את זה חס וחלילה אבל הם כן רוצים) לפני איזה חצי שנה קצת פחות 2 סטייליסטים קוליסטים לקחו אומץ וכן באו לצופים אני זוכרת בטיול הראשון שהם יצאו אליו הם אמרו "יו אני לא מאמין שאני פה איכס!" אבל הם נשארו אחד מהם הצתרף אלינו למחסן וגם גיליתי שהוא לא נורא כמו שחשבתי שהוא... הוא דווקא בסדר גמור הוא גם השנה איתי בצוות- הוא גם מדריך ה´ בנים והשני מדריך ו´ בנים טוב קצת ניסחפתי... ואני לא זוכרת את הפואנטה של כל הסיפור הזה... מותק, זה שאת לחוצה זה ממש תירוץ ע-ל-ו-ב-! חוצמזה שארוחות אצל סבתא זה לא חיי חברה זה חיי משפחה... שדרך אגב אני מנסה כמה שפחות אבל יוצא לי שאני לא יכולה לבוא כי יש לי צופים וגם לי יש חיי חברה... בצופים! רוב החברים שיש לי הם צופיפניקים (כי מה לעשות אני מבלה איתם כל הזמן) להיות מדריך... אני חושבת שזה משהו שכל צופיפניק צריך לעבור (לא יודעת למה ככה אני חושבת) אבל צריך לעת לארגן את הזמנים ולא לדחות את הלימודים (רק עם זה צרפתית
)

keren14

New member
גם אצלי זה היה ככה..

וגם אצל כל הגדוד שלי.. ואמרנו את זה למדריכים, עכשיו נבוא עם חאקי.. ובמסדר נעשה מורל כמו שצריך... איך דבר יותר טוב מהמחנה להבין מה זה צופים!!!

Octobia

New member
תגובות מרגשות אבל...

בכל אופן לא נראה לי שאני אהייה מדריכה! עוד דבר: נראה לי שקיבלתם משום מה את הרושם שאני מהילדים שאומרים איכס על חאקי ושונאים את הצופים אבל באים רק בגלל החברים. אז נכון שאני לא משהו מאושרת במפקדים אבל השנה ממש השתנתי ואני ממש שמה על הצופים! אני נהנית לעזור לשבט ולקחת חלק ממה שקורה והכל... ולא התכוונתי שסבתא זה חיי חברה אבל הנקודה שלי הייתה שאין לי את כל השבוע לצופים ואני גם רוצה זמן פנוי לעצמי: כן אני רוצה להיות בטטה! להתבטל מול הטלוויזיה ולישון הרבה יותר מ- 6 שעות! אז מה? תנו לבטטות לחיות! חחח
בכל אופן... זו דעתי בינתיים ובטוח היא תעבור כל מיני שינויים אז שלא תחשבו שזה סופי! חוץ מזה יש לי עוד שנה שלמה לשבור ת´ראש על זה אז כנגיע לגשר נפוצץ אותו טוב?! דרך אגב (לא קשור לנושא): שבוע הבא שידורי המהפכה פרק אחרון, איזה באסה!

היי השם הישן שלי ממש אוהב אותכם

מה המצב אחי? הכל טוב? אני חושבת שכל פעם שאני מוסיפה קובץ אז הוא קופץ?!

בטח שהוא אוהב אותי!

הוא פשוט עצוב כי אין לו עכשיו תפקיד ולמרות שהוא עדיין מחסנאי (במשרה חלקית) עד שהצוות החדש יתאקלם למחסן זה עדיין מאוד מעציב אותו (שיט עכשיו יש לי גולה בגרון) חוצמזה שהוא תקוע אצלי כל החיים (את יודעת.. הוא הפיצול אישיות שלי) אז אין לו ברירה אלא לאהוב אותי! :)

למעלה