לקח זמן אבל.....היה שווה! (בשבילי)
טוב תראו... אולי לא יעניין אתכם מה שאני כותבת פה..... ואולי תזדהו איתי.... אבל מה איכפת לי מה אתם חושבים?! חחחח...סתם בטח שאיכפת לי....הרי אנחנו שותפים לפורום! (אוי כמה מרגש...טוב אני מתרגשת מידי ממה שאני כותבת פה אז אני אתחיל במה שרציתי...) אז בהתחלה, יותר נכון עד החצי שנה הזאתי, אז אהבתי ממש ממש ממש את הצופים והכל, והיה לי ממש כייף, ואהבתי את המדריכים שלי (ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש!) אבל...זה היה בשבילי כמו חוג כזה , לא משהו מיוחד.... וגם החברות שלי הכי טובות בגדוד חשבו ככה, אז זה היה גם בגללן. טוב קיצר, בחצי שנה האחרונה, בעיקר בזכות המדריכים המ-ד-ה-י-מ-י-ם שהיו לי (אני אוהבת אתכם!!!!!!!!!) ובזכות הגדוד שלי, ובזכות השבט שלי, והשכב"ג שלנו, אז כזה די בפתאומיות התחלתי להדלק על הקטע של הצופים.... אבל ממש.... וכזה במחנ"ק, וגם לפניו, אז הייתה לי מין תנופה כזאת...נגיד בהתחלה, לא הסכמתי לעשות כפיתות, וכמעט לא באתי בחאקי, כי חשבתי שזה דפוק, וסתם נהינתי מהפעולות, ועכשיו אולי זה יישמע דפוק, אבל כאילו לא יודעת...אני מרגישה כזה חלק מהצופים...וזה מזה כייף... אז יופי לי נכון? טוב עכשיו אני מצפה לתגובות שלכם (תכתבו לי שאני צודקת ושגם לכם זה היה ואז תהיה לי הרגשה טובה, שאני לא היחידה ואני גם אוהב אתכם יותר, ואני אתן לכם נשיקה)
לילה טוב.....