לקח חודש להתמקם - וחזרנו

bamba31

New member
לקח חודש להתמקם - וחזרנו

שלום לכולם אנחנו גאים לספר שבשעה טובה אנו מרגישים שהתמקמנו בוויניפג יש לנו אפילו מקשים בעברית.... אפשר להגיד המון על המקום הזה - אבל בשורה אחת : אין לכם מושג מה זה לזוז לאט... אבל חוץ מזה , יש פה את השמיים הכי יפים שראיתי בעולם , אנשים נחמדים , והמון רצון טוב. בגדול - מרגישים בבית , מחפשים עבודה (קשה בקיץ כי כולם בחופש) , עושים סידורים - חיים. האמת שחזרנו לכתוב בעיקר אחרי שיחה שהייתה פה בין החברים , שהגיע תורנו לתת יד. אז אנחנו פה ונשמח לכתוב על המקום החביב והרגוע שנקרא וויניפג. ובהצלחה לכולם

youvalss

New member
שמח לשמוע שהתמקמתם!

אשמח גם לשמוע עוד פרטים על המקום והאם מצאתם דירה או שאתהם גרים בשכירות או שמצאתם הסדר אחר... האם יש לכם קורס או עזרה כלשהי כדי להצליח במציאת עבודה, דירה וכו'? והאם אתם בקשר עם הקהילה? בכל מקרה, שיהיה המון המון בהצלחה! :) נ.ב: שלחתי לך הודעה פרטית.

123128

New member
מזל טוב

שלום, שמחה בשבילכם. גם אני ומשפחתי מעוניינים להגר לקנדה מניטובה וויניפגץ אם תכולי למסור לי מידע על דרך ההגירה שלכם ועוד אופציות איך עשיתם הכל כמה זמן לקח ועוד אשמח מאוד תודה

tamir2006

New member
מזל טוב ובהצלחה

האם ידוע לכם על תקלה במנגנון ההגירה דרך הקהילה?? 7 חודשים עברו מאז שמעתי עליהם פעם אחרונה , ואין אור בקצה המנהרה. האם הם צריכים להתקשר או לשלוח לי מילל?? מה בעצם השלב הבא אחרי המייל הראשון, והתשובה שלהם שהמייל התקבל בהצלחה.?

bamba31

New member
מועדוני בלוז

הכי גדול זה הבחור בן 80 שעלה לנגן עם גיטרה , אתם לא מבינים : הבנאדם - מטר חמישים בערך , מנגן על גיטרה חשמלית יותר גדולה ממנו. פשוט מלך... אבל באמת שהיה כיף

bamba31

New member
תהליך הגירה

טוב, אז כמו בכל קנדה, לא ידועה לי על תקלה במערכת, הם פשוט זזים לאט אבל ממש לאט... החדשות הן שאחרי הביקור התהליך טס, לקח לנו חצי שנה מרגע הביקור ועד לקבלת החותמת המיוחלת בדרכון- Landed immigrants

tamir2006

New member
אחרי המייל הראשון....

אחרי המייל הראשון שלכם הם התקשרו אליכם או מה?? כמה זמן לקח מהמייל הראשון עד שהתקשרו אליכם?? מה שאלו?

TearGarden

New member
הם אמורים בכלל לאשר הגעה אחרי המייל הראשון?

אני הבנתי שלא...הבנתי שכשנשמע מהם זה יהיה בשביל השלמת מסמכים... אני טועה?

למעלה