לקח לי קצת זמן אבל לבקשת הקהל יש גלריה בפורום, לכל הדאחקות ודברים מאגניבים
V vinney Well-known member 10/5/06 #1 לקח לי קצת זמן ../images/Emo13.gif אבל לבקשת הקהל יש גלריה בפורום, לכל הדאחקות ודברים מאגניבים
G gilatb1 New member 12/5/06 #4 אה לא שמתי לב שאפשר להעלות לבד.. אווקי העלתי ד"א.. יפה התמונה של הצבעים
K kikkler New member 12/5/06 #5 הועלה http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/1428_120520065769.jpg
R ron369 New member 12/5/06 #6 לא הבנתי ../images/Emo13.gif זה משהו מחוכם יותר מאשר... אוטומט מחסנית (?) על הגב שלה (או שלו)?
V vinney Well-known member 13/5/06 #8 לקח לי זמן עד שנפל האסימון ../images/Emo6.gif פליז אנשים, לא לסבך את תפוז
Y yuvalmadar New member 14/5/06 #10 הם יהיו בצרות בכל מקרה ../images/Emo3.gif כמעט בכל גלריה בתפוז רוב התמונות הן תמונות הן לא תמונות שנוצרו על ידי המשתמשים. (והעובדה שאין הערת זכויו"צ בתחתית התמונה לא אומרת שהתמונה לא מוגנת, כמובן )
הם יהיו בצרות בכל מקרה ../images/Emo3.gif כמעט בכל גלריה בתפוז רוב התמונות הן תמונות הן לא תמונות שנוצרו על ידי המשתמשים. (והעובדה שאין הערת זכויו"צ בתחתית התמונה לא אומרת שהתמונה לא מוגנת, כמובן )
V vinney Well-known member 14/5/06 #11 אני אסתדר, אל תקח את זה קשה ../images/Emo13.gif יש פה מלא אנשים מהעבודה, וכמה חברים שלי שגרים פה, יספיק לי עם מי לדבר לשנה הקרובה
אני אסתדר, אל תקח את זה קשה ../images/Emo13.gif יש פה מלא אנשים מהעבודה, וכמה חברים שלי שגרים פה, יספיק לי עם מי לדבר לשנה הקרובה