|לא הספקתי להגיד לך בצאט אבל אני מאחלת לך שוב המון בהצלחה מחר. אל תתדאגי מתוקה- את תראי שהשד הוא לא כל כך גדול. אני אחזיק לך אצבעות וחושבת עלייך קחי המון המון
בשעה טובה נפתחה קטגוריה חדשה- "הכשרון של הפורום" יש שם את רוב השירים ששירי כתבה, כולם מוזמנים לקרוא ולהתגאות!!
*שירי- בחיפוש מצאתי רק כמה שירים, אני לא בטוחה שאלו כולם, אז אם יש שיר שפיספסתי, תכתבי לי אותו כשרשור להודעה הזאת או לתיבת המסרים *קטיפה- ברשותך, היתי רוצה להכניס גם את השיר שלך, אפשר? תהנו...
1. " מפתח הלב" חולשתה לה ככוח וכוחה חולשתה היא סופרת ימיה היא קרובה אל קיצה בכוחה נאחזת בשעות הקשות ודמה אש לוהטת כחייה במצוד רצונה לה כדשן ובכייה כמרעה בנפשה רק לברוח אך יודעת היא ש את מפתח ליבה נעלה בחצות חולשתה שניצחה וכוחה אין הוא עוד היא סופרת ימיה כבר קרובה אל קיצה וכוחה לה עכשיו כתמיד- חולשתה 2. "נחמת האהוב" הם הביטו הרחק במבט מעורפל צעדו יחפים מול חצץ ואספלט לא היה אז ליבם מכוון לפרידה הם שמרו אמונים וידעו אהבה מבטם כשל רך הנולד זה עתה מערסל בתוכו מנגינה ידועה אך כיום, עת שקיעה לעיתים מסגפים מנחמים בגופם את כאב אחרים שוב פרושים מרחבים משמעי ההדים של קולות אוהבים שאין עוד אהובים 3. " ילדותה" היא ילדה של הארץ מבטה הקודר מבכה את חייה לא רצתה היא יותר היא ילדה של שמיים מאירי הפנים וקלה היא כמיים בין זרמי מפלים ילדותה לה כפרח הנובל בשעתו וקולה מדדה את תורת לידתו הילדות לה משענת בנופלה בין בקרים צמותיה כסבך, אוחזות בין קוצים היא ילדה של כולם כך לחשו שם בסתר חיוכה המתמיד לא יסגיר את השקר של ילדה בודדה בין חבלי ילדותה היא נדרה שלעד היא תשמור את סודה.
תרשי לי להיתגאות בך ,,הפעם.( חוץ ממנהלת שנוכחת ותומכת ומפרגנת את אדם ניפלא איכפתי ורגיש כל הכבוד על היוזמה המבורכת -פינת הכישרונות -להרמת המורל - ומקווה שכישרונות יתחילו לצוץ כאן ,, שלך ויוי.