לקטיפונת ואחותה של גאיה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לקטיפונת ואחותה של גאיה

מאחלת לכם שנת לימודים פורייה והצלחה בכל. שירלוש´, מקווה שאת מרגישה יותר טוב מתוקה. אוהבת, שירי

קטיפה

New member
שירו´ש!!!!!!!!!!

תודה רבה רבה ויש לנו שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היפ היפ הורייייייייייייייייייייייייייייי איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ל3

New member
איזה כיף

הרווחת עוד כמה ימים של חופש. תהני מתוקה
. על מה אתם שובתים? היום אין לי כל כך מצב רוח כי כואב לי נורא בצד- אני חושבת שזה בכליות וגם יש לי חום. מקווה שיהיה בסדר. אולי זה בגלל שאני מתרגשת מהכנס. מה חוץ מזה? איך המרגש?

קטיפה

New member
שירו´שית! :))

אני מאוד מקווה שתרגישי טוף שווה ביקור אצל הרופא לא? כליות זה לא טוב אז תנוחי המון המון מתוקה ותשתי המון המון נוזלים והעיקר תנוחי כמה חום יש לך? אצלי יותר טוב הפעם המורים שובתים על המורים שפיטרו (ובינהם גם המחנכת שלי :(( ) שהם רוצים פיצויים או משהו כזה אוהבת המון המון שירלי

3ויוי

New member
שירי לה יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

תרגישי טוב מתוקתי ותסדרי לך את הראש ככה שתקחי הכל בקלות. שלך האוההבבתת ויוי.

ל3

New member
תודה בנות מקסימות

היה לי בבוקר 37.8 אבל עכשיו אני הרבה יותר טוב תודה. גם הכאב הוא פחות ויתכן שזה באמת היה מהתרגשות לכנס. בכל אופן, אני הרבה יותר טוב עכשיו. ויוש´- אני מנסה לקחת דברים יותר בקלות ואני אמשיך לעבוד על זה שירלי- תהני לך מהחופשה המתמשכת ותעשי חיים. גיאה- אני מנסה לעמוד בצו שעתך - להרגיש טוב. ושכולנו נהיה רק בריאים אוהבת, שירי

ritosh

New member
היי, ישלנו פגישה ביום ג´, זוכרת??

אז תרגישי טובבבבבבבבבבבבב!
? אין הברזות! התיצבות חובה. שירי שתי הרבה מים ושימרי על עצמך.
ר.

ל3

New member
אין דאגה

אפילו עם 40 מעלות חום אני לא מתכוונת להפסיד את הכנס. ריטוש´ אני יכולה לדבר איתך מחר בצהריים? אוהבת, שירי

ilush

New member
? Is it getting better

הי שירי, רק עכשיו נכנסתי לפורום (גם לי היה יום לא מדהים במיוחד וישנתי כמה שעות..). הבנתי שקמת לא מי מי יודע מה הבוקר... איך המצב עכשיו, יותר טוב? מקווה שכן. מנוחה עוזרת מאוד- חייבים לפנות לזה זמן (קל לתת עצות מהצד,אה?). שיהיה לילה טוב ויום טוב מחר, אילנית.

ל3

New member
בוקר טוב אילנית

אני מסכימה ב 100% - מנוחה עוזרת. אני אכן מרגישה יותר טוב. תודה רבה על העתענינות. שיהיה לך יום מקסים ומקווה שהיום תקומי על צד יותר טוב. שלך, שירי

למעלה