לקטנצ'יק שלי יש יומולדת...

למבי

New member
לקטנצ'יק שלי יש יומולדת...

לא ביקרתי המון זמן... עברנו בית, והחופש הגדול וב-א-ל-ג-ן!!!! למרות שאני מקפידה להכנס ולראות ולהעריץ גם פה וגם בפורום של המקצועניות!!! החלטתי להכין עוגיות, אז הוא אפה איתי את העוגיות ואז קישטתי אותן - צד אחד - קטר, צד שני - טקסט ועטפתי בשקית עם סרט... בבקשה תאמרו מה דעתכן - איפה דרוש שיפור וכ"ו - תודה!

net the jet

New member
משגע ! כמה עבודה. היית הורגת אותי אבל זה היה

נראה אפילו יותר יפה אם השכבה ה 1 היתה מרויאל, היית מישבת ואז עושה את הקטר. בכל מקרה נראה לי עבודת סיוט |מזיע" מזל טוב וכל הכבוד

למבי

New member
כל הקטר הוא מרויאל... התכוונת לב"ס?

בכל מקרה תודה רבה! מחר אנחנו נחלק אותן ונראה מה תהינה התגובות...

למבי

New member
אבל אז זה לא נורא שביר?!?!

והאמת, כל הרעיון היה שהוא רצה להכין עוגיות איתי אז החלטנו לאפות אותן ולחלק לחבר'ה בחוג...
הוא מאד אוהב לעזור לי לשפוך את החומרים לקערה, ללוש ואז לקרוץ צורות...

למבי

New member
אוי, איזו אהבלה אני - עכשיו הבנתי!

התכוונת לצפות את כל העוגיה קודם ואז לעשות את הקטר.... חשבתי על זה - לעשות חצי תכלת וחצי ירוק (שמיים ודשא) אבל זה כבר באמת היה יותר מדי - גם כך הייתי צריכה לחכות אחרי כל שכבה....היה לוקח לי יומיים

תקוה8

New member
מקסים! גם אצלי הילדים נורא אוהבים את זה

אני מאד אוהבת לעבוד עם רויאל והם תמיד מבקשים את השאריות ומקשטים עוגיות שעשינו יחד או ביסקויטים. הקטר נראה לי המון עבודה אבל יצא מאד יפה. שאלה למומחיות- הרבה פעמים יש אצלי הבדלים ברקע אחרי יום של יבוש, כלומר זה מקבל גוונים בהירים יותר ואז הרקע לא אחיד. למה זה קורה?

למבי

New member
הכנו עוד עוגיות... הפעם שמעתי לעצתה של נטע

להכין את הרקע אבל התעצלתי לעשות את זה מרויאל אז קרצתי מב"ס... וקנינו סופסוף חותכני קטר... הוא התלהב! הגדולה התעלפה! אני אישית פחות מתלהבת אבל אולי זה בגלל הצבעים - הוא בחר... מה אתן אומרות?

למעלה