לקט ירקות קפואים לתנור

לקט ירקות קפואים לתנור

איזה תיבול פשוט מומלץ לעשות לו?
ואיך בדיקו מתפעלים את הנושא?
אחרי התיבול אני סוגרת הכל בתוך נייר כסף ורק אחר כך פותחת, או שאני יכולה להשאיר פתוח מההתחלה?
 

Maldini Girl

New member
אני יודעת שזה לא מה שביקשת

אני במקומך הייתי או מקפיצה במחבת או מכינה מהם פשטידה
אפילו פשטידה הכי פשוטה-
להוסיף ביצים, חלב, אולי קצת פירורי לחם ותבלינים.
&nbsp
אף פעם לא שמתי לקטים כאלה בתנור.
 

חנהפ

Active member
לא הייתי שמה בתנור...

הכי קצר הייתי שמה בסיר למיקרו, מעט מים,שמן, אבקת מרק, או סויה
 
למעלה