לקט שאלות

עזאם

New member
לקט שאלות

האם יש הבדל בין עכו לבין בית אל? אם ענית שאין עבור לשאלה הבאה האם הר חומה תהייה היא עיר ואם בישראל אם תשובתך היא כן עבור לשאלה הבאה חבל עזה מהו? חבל של ארץ ישראל או חבל שחונקת את עזה? אם תשובתך היא ארץ ישראל עבור לשאלה הבאה? מהי בשבילך קרני שומרון? אם תשובתך היא קרן אור אתה מקבל פרס 100 שקלים תווין ותקילין על פינוי מיידי של ההתחנחבלות בה אתה יושב

גם לי יש שאלות

האם אתה מנסה להיות מצחיק ולא מצליח? אם ענית כן- צדקת, עבור לשאלה הבאה. האם הפלשתינאים הם עם? אם ענית לא- עבור לשאלה הבאה. מהו יאסר ערפאת? אם ענית בן אדם נכשלת. אם ענית מפלצת דו רגלית, אתה מקבל 10,000 דולר עבור עזיבתך את הארץ ועוד 5000 דולר על כל פלשתינאי שתצליח לשכנע לעזוב יחד איתך. כפי שאתה רואה, אנחנו מוכנים לשלם הרבה יותר, רק פטור אותנו מסירחונך הפוליטי.

בוא אסביר לך משהו...

בכל פעם שמניותי יורדות בעיניך ובעיני חבריך השמאלנים והערבים (עזאם ודומיהם), הן עולות בשיעור דומה ואולי אף יותר מכך בקרב חברי למחנה הלאומי. לפיכך, אתה רוצה לקלל ונמצא מברך, בדיוק כמו בלעם בן בעור (שאל את אדון אדון מה זה, הוא כבר הוכיח כאן את הבנתו בתנ"ך). כך שלא רק שאתה לא מפריע לי במה שאתה כותב, אלא אתה מספק לי פידבק חיובי. מאז ומעולם נהניתי להרגיז את השמאלנים הזחוחים, ואתה אינך יוצא מן הכלל. מלבד זאת אני נהנה כמובן מהדיון האינטלקטואלי עימך.

small@ani

New member
הפעם כלל לא התכוונתי לעניין הרעיוני

אלא לסגנון התבטאותך. לא מתאים למנהל פורום.

הגיע הזמן שאבהיר פעם אחת ולתמיד

יכול להיות שציפיתם לקבל בתור מנהל פורום איזשהו מלוקק נפוח שתופס מעצמו מועמד לראשות הממשלה ועושה לכם חיים קלים בכך שהוא מתבטא בצורה סטרילית. איני מוצא שום פסול בסגנון התבטאותי. לא השתמשתי עד כה בשום מונח או ביטוי שאינו נשמע השכם וערב בכנסת ישראל. ואנא, חסוך לעצמך את ההערה שכנסת ישראל אינה קנה מידה. היא ועוד איך קנה מידה. אני יודע: אני תוקפן, אני נושכן, אני מדבר לעיתים ברמה "עממית" מדי. כי זה מה שאני: עממי. אני יכול להתנסח יפה מאוד במילים גבוהות. גם עשיתי זאת מדי פעם- בוודאי נתקלת בזה. אבל לעד אשאר חלק מתבנית העם שאני חי בקירבו. זה שאני מנהל פורום לא עושה אותי יותר טוב ממישהו אחר, ולא מחיב אותי לדבר בצורה שונה. ובכלל, למה אתה מתכוון? לכך שכיניתי אותו "סירחון פוליטי"? מעניין מאוד. כשבני בגין, אביר ההתבטאות היפה, כינה את גנדי זיהום פוליטי זה היה בסדר מבחינתך (תקן אותי אם אני טועה). שוב הצביעות: כשזה נגד הימין, זה סגנון יפה. כשזה נגד השמאל, זה לא מתאים אפילו למנהל פורום. מעניין שאף אחד מהימין עוד לא התלונן על סגנוני.

ריאליסט

New member
לשם שינוי בקיצור.....

קודם תקפת אותי על סגנוני,החלטת שאני שמאלני קיצוני-(וגם לו הייתי...),אתה יושב ומדבר על השמאל כאל גייס חמישי(שולמית אלוני לא לחמה במלחמת השחרור?היא לא המציאה בעצם את המאבק לזכויות נשים בארץ-שהיום נשים מכל הקשת הפוליטית מתהדרות בו?,יוסי שריד לא הלך לגור בקריית שמונה בזמן הקטיושות?,רן כהן לא היה איש צבא מכובד?-וזו רשימה של אנשי מרץ שהם השמאל הרדיקלי היחידי המשמעותי הציוני). האם לתקוף אותי על סגנון ,זה יאה, אבל כמה שורות מתחת ,להתגאות בשימוש בסגנון כזה מכליל,זה הוגן???? האם כשאני אומר שלפי ההתבטאויות של אנשים בפורום הזה,אפשר להבין למה נראה שרוב תומכי הליכוד הם רפים,זה הסתה ,אבל באותה נשימה לקבץ שמאל לקבוצה אחת של אנשים בעלי אותן תכונות שליליות שיש להתרחק מהם,זה בסדר? תחליט מה אתה,מה דעתך על סגנון ואחר כך תתקוף אחרים על סגנונם. אגב - לא הייתי ממליץ להשתמש במילה "אנטישמיות" כנגד מי שחושב שיותר מאחד אחראי לרצח רבין.לא היית רוצה שישתמשו במילה "נאצי" כנגד יהודי ששולט בעם אחר,נכון?? שמע-לא שפוי נשמע לי כבר ממש ברכה ,יחסית למה שהולך פה. אגב,יש לך אחריות מסוימת כמנהל הפורום.הרי מטרתך היא לשכנע אנשים להמשיך וללמוד מהסגנון בכנסת או ההפך? וזה גם ענין של חינוך!

אביסון

New member
לכלא!!!!!!!!!

ריאליסט, כל האנשים שהזכרת את שמם, שמפאת כבודי העצמי אמנע מלחזור עליהם - במדינה מתוקנת אחרת היו כבר יושבים מזמן בפנים. על פשעים נגד עמם, על סיוע לאוייב, על זלזול מחפיר בבני עמם, בסמל וכבוד מדינתם. במחשבה שנייה- היו מוצאים איזה עו"ד שהיה טוען לאי שפיות ולא היו נכלאים. זה וזה- הכל אמת. גם בוגדנים וגם משוגעים.

ריאליסט

New member
המדינה שאתה מתכוון אליה...

היא איראן,או עיראק,או אפגניסטן,או סין,או ברי"המ של לפני 10 שנים,או קובה. מזל שלנו שאנחנו לא שם. אתה אגב מוזמן אישית להיות אזרח כבוד של אחת ממדינות אלו כפי שתבחר. ההזמנות בדרך. שם גם תוכל לתלות לפי בחירה אישית ,כל מי שלא ימצא חן בעיניך.

El Duche

New member
מה רע בדיקטטורה נאורה?

מה הטעם בצבר רב של זכויות שאת פשרן אינך מבין, אם הזכות הבסיסית ביותר - הזאת לחיים, נשללת מעמך ברגעים אלו ממש? אינך חושב שבעתות צרה על כל העם להתיצב לימין מנהיגו הבלתי מעורער (איני מדבר על פוליטיקאים, מאחר ורובם דואגים רק לכיסם וכיסאם, אלו שלא פשוט כשלונות בניהול המדינה)? מה רע בעם מגויס למען טובתו שלו?

ריאליסט- תקרא

איני יודע מה היה קורה במדינה מתוקנת אחרת. אני מניח שאילו בבריטניה היה ראש הממשלה מציע למסור את חצי לונדון וחלקים מהממלכה לאירים, היו מאשפזים אותו או מעמידים אותו לדין. אך אין לי ביטחון בכך. אני יודע שבחוק העונשין הישראלי הענש על נקיטת צעדים להעברת חלק מהמדינה לריבונות זרה הוא מוות, אך אני סבור שאין לישם סעיף זה בשום אופן. כל שאני יודע הוא שאני אתנגד לכל העמדה לדין של אדם שבמסגרת תפקידו עשה דברים שחשב שהם לטובת המדינה, גם אם הסתבר שהם המיטו אסון (כפי שאכן קרה באוסלו). לכן אני מתנגד לסיסמא: "פושעי אוסלו לדין". אם אתה חושב שמדובר במס שפתיים, אתה מוזמן לפנות לבחור שקוראים לו כאן "שי ק.". שאל אותו מה עשיתי למדבקה בנוסח זה בכל פעם שהוא תלה אותה במסגרת הפעילות המשותפת שלנו, לאחרונה לפני שבוע. היא פשוט נזרקה לפח.

זקוק להבהרות ממך- אנא, ענה לי

1. הראה לי מקום אחד בכל תולדות חייו הקצרים של הפורום הזה שבו כיניתי את השמאל "גיס חמישי" כפי שטענת. אם תראה לי ציטוט אחד, אני מתחייב לפרוש מיד מתפקידי כמנהל. אם לא- מחובתך להתנצל בפני. 2. אם תצליח להוכיח לי שפחות מ-3 פעמים טענתי כנגד שינאת השמאל ושינאת ערבים באשר הם, אני מתחייב לפרוש. עשיתי זאת לפחות 3 פעמים. אם לא תצליח- התנצל. 3. אני מכבד מאוד את כל שלשת האנשים שהזכרת. הראה לי מקום אחד שתקפתי מישהו מהם בפורום (בוודאי עוד אעשה זאת, כי יש בינינו חילוקי דעות. אך מעולם לא הטלתי ספק בתרומתם), ואפרוש מיד. מעולם לא התיחסתי לאיש מהם. חילקתי מחמאות לשמעון פרס וליצחק רבין לפחות פעם אחת. אם כל זה אינו נכון- מחובתך להתנצל. 4. לא הבנתי את הקשר בין ההשוואה לנאצים לבין אנטישמיות. הטלת אשמה קולקטיבית זה דבר שדומה לאנטישמיות בעיני. אנא הסבר לי למה זה לא נכון. 5. האם אמרתי אי פעם משהו כמו: "כל השמאלנים הם.... רעים/טיפשים/בוגדים (חס ושלום, בלי טיפת ציניות)" כפי שאתה טוען? אם כן אנא הראה לי, אני מתחייב להתנצל. 6. רוצה אחריות? לך תבדוק מה היתה תגובתי בכל פעם שמישהו כתב ש"כל הערבים זבל" או משהו בסגנון. הגעת אתמול, ואתה תוקף בלי אבחנה.

אביסון

New member
בוא אני אענה לך, ידידי

עזאם, ידידי, למרות השימוש במילה התחנחבלות אני אענה לך על שאלותיך ברצינות. 1. אין הבדל בין עכו לבית-אל, אין הבדל בין חיפה, ת"א, אריאל, נצרים,יפו, קרני שומרון, רבבה, ירושלים, אילת,ברקן, בית הערבה, פסגות, אפרת, באר-שבע...... נפסיק, פה , הרעיון ברור. כל אלה - נחלתו ומולדתו של העם היהודי, כולה שלי, כולם מתנחלים= מתיישבים=גרים בחלקי ארץ ישראל ההיסטורית, אליה שב העם היהודי. מכיוון שגם ערבי רואה את הדברים כך (ואני אומר בכוונה ערבי ולא פלסטינאי, כי אין עם פלסטינאי - העם הזה הומצא לטובת רעיון המאבק האוייב הציוני), אזי הכל בינארי. או 0 או 1. אם אנחנו לא נהיה כאן, הערבים יקחו הכל, הם לא יסתפקו רק ב-67´, תוכנית השלבים נר לרגליהם. עובדה שערפאת לא חתם עם ברק על קבלת כל השטח.חוץ מזה, ונחזור בפעם האלף - ארכי המוסר והצדק מחייבים שגם לעם ישראל, העם היהודי, תהיה מולדת נורמלית כמו כל עם אחר בעולם. ל"עם הפלסטינאי", so called יש כבר מולדת, ממזרח לירדן. 2.הר חומה תהיה שכונה גדולה בירושלים, ואגב יוכלו לגור שם גם ערבים. ובכלל, עזאם, לא הבנתי אף פעם את הקטע הזה: יהודי יכול לגור בבוליביה, בבלגיה, במרוקו, בפילנד, בדרום-אפריקה, באוסטרליה - בכל מקום,אבל היכן הוא לא יכול לגור- ביהודה ושומרון - המקום שהוא רואה בו מולדתו. למה ערבי יכול לגור גם ביפו, גם בעכו, גם בג´נין, גם בטול-כרם,גם בחיפה וגם העזה, ויהודי לא יכול לגור ביהודה ושומרון? אם כוונתם של הערבים היה לשלום אמיתי, לחלוקה שתביא שלום - הם לא היו מדברים על טרנספר ליהודי יש"ע, הם היו אומרים: "או.קיי , מי שירצה להשאר תחת שלטון ערב -שיישאר, ואז יקבל את כל זכויותיוף כפי שמקבל הערבי אזרח ישראל. אבל לא. תנאי ראשוני הוא עקירתם של מאות אלפי אנשים מבתיהם. הערבים יכולים לשכוח מזה. יהודים יחיו באפרת, בהר-חומה, ובכל מקום אחר בין הירדן לים. 3.חבל עזה, גוש קטיף - חלק בלתי נפרד מארץ ישראל. 4. כבר עניתי לך על קרני שומרון, הכל אותו רעיון. 5. אני גר בת"א, אני יהודי חילוני, ואני מבין שבשבילך גם ת"א היא התנחלות כמו קרהי שומרון. תשכח מהכל, אנחנו כאן לנצח, בכל השטח.

pilovich shahaf

New member
זיאד = עזאם...מבחן התוצאה. ../images/Emo104.gif

"לתשומת ליבכם" !! תאריך ההודעה: 13/12/01 שעת ההודעה: 19:48 מאת: pilovich shahaf נושא: זיאד = עזאם...מבחן התוצאה. אין חדש תחת.........ה-שמש "עזאם" שינה את תחפושתו והופיע בפנינו בפורום אקטואליה - היום כ"זיאד". שימו לב להודעותיו האחרונות של עזאם :- בכלל והאחרונה בהם בפרט-תאריך ההודעה: 11/12/01 שעת ההודעה: 01:22 מאת: עזאם נושא: תכנית שרון לעצירת הטרור נודע לי על תוכניתו האלטרנטיבית של שרון לעצירת הטרור המסתערבים ישתלבו במספר נקודות מפתח ובראותם מתאבד בדרכו לפיגוע הם ימשכו את צומת ליבו יסובבו לו את הגב ויתכופפו. ההמחבל לא יעמוד בו יצרו והוא יחדור בהם. המסתערבים יעשו שריר והופ! המחבל יילכד. ותהיו סמוכים ובטוחים שכל עוד המסתערבים שלנו יעשו שריר המחבלים האלה לא ייפגעו בנו ושאר ההודעות:- תוצאות החיפוש: • תכנית שרון לעצירת הטרורו עזאם / אקטואליה ו 01:22 11/12/01 ° ג´האדו עזאם / אקטואליה ו 01:11 11/12/01 • מה אומרים למחבלים לפני פיגוע?ו עזאם / אקטואליה ו 01:08 11/12/01 • אהו עזאם / אקטואליה ו 00:58 11/12/01 • מצאתי גזעןו עזאם / אקטואליה ו 00:56 11/12/01 • אלוני מצאתי כאן גזעןו עזאם / אקטואליה ו 00:53 11/12/01 • לקט שאלותו עזאם / אקטואליה ו 00:42 11/12/01 • זו הייתה תשובתיו עזאם / אקטואליה ו 00:39 11/12/01 • אתה משה תת-רמה מעדינותו עזאם / אקטואליה ו 00:19 11/12/01 • אתה מרקו עזאם / אקטואליה ו 00:17 11/12/01 • שאלה לפורוםו עזאם / אקטואליה ו 00:16 11/12/01 ° ואיפה מפגרים כמוך משתלבים?ו עזאם / אקטואליה ו 00:07 11/12/01 • עוד לא ירדת מהגגו עזאם / אקטואליה ו 23:42 10/12/01 ° ג´אהדו עזאם / אקטואליה ו 23:41 10/12/01 • רד מהגגו עזאם / אקטואליה ו 23:38 10/12/01 ° המשטרה בעקבותיך ראובןו עזאם / אקטואליה ================================================================== והיום הופיע לאחר יומיים ש-"עזאם" לא כתב בפורום אקטואליה, ניק חדש בשם "זיאד" ונכון לעכשיו כתב שתי הודעות:-תאריך ההודעה: 13/12/01 שעת ההודעה: 14:55 מאת: זיאד נושא: הם הסרטן של המדינה המתנחלים הם הסרטן של המדינה ואם איבר אחד בגוף חולה בסרטן קוטעים אותו לפני שיתפשט בכל הגוף חייבים להעיף אותם קיבינימט משמה =====================================================הודעה ראשונה !! תאריך ההודעה: 13/12/01 שעת ההודעה: 14:52 מאת: זיאד נושא: הפאשיזים לא יעבור מאז היותו ראש ממשלה שרון מנסה לגרור את האיזור למלחמה הוא לא יכול לשבת מבלי לראות דם כך הוא עשה כשהיה שר בטחון ב 82 וכך הוא עושה בהיותו ראש ממשלה דבר אחד בטוח הכיבוש לא ישאר לעולם וגם שרון לא הוא פאשיסט ממדרגה ראשונה וחייבים להעיף אותו ========================================================הודעה שניה !! לשיפוטכם !! "נצח ישראל לא ישקר"!! שלום וביטחון לעם ישראל במדינתו- רק "שרון" יביא ביטחון ושלום !! מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה