בוא אני אענה לך, ידידי
עזאם, ידידי, למרות השימוש במילה התחנחבלות אני אענה לך על שאלותיך ברצינות. 1. אין הבדל בין עכו לבית-אל, אין הבדל בין חיפה, ת"א, אריאל, נצרים,יפו, קרני שומרון, רבבה, ירושלים, אילת,ברקן, בית הערבה, פסגות, אפרת, באר-שבע...... נפסיק, פה , הרעיון ברור. כל אלה - נחלתו ומולדתו של העם היהודי, כולה שלי, כולם מתנחלים= מתיישבים=גרים בחלקי ארץ ישראל ההיסטורית, אליה שב העם היהודי. מכיוון שגם ערבי רואה את הדברים כך (ואני אומר בכוונה ערבי ולא פלסטינאי, כי אין עם פלסטינאי - העם הזה הומצא לטובת רעיון המאבק האוייב הציוני), אזי הכל בינארי. או 0 או 1. אם אנחנו לא נהיה כאן, הערבים יקחו הכל, הם לא יסתפקו רק ב-67´, תוכנית השלבים נר לרגליהם. עובדה שערפאת לא חתם עם ברק על קבלת כל השטח.חוץ מזה, ונחזור בפעם האלף - ארכי המוסר והצדק מחייבים שגם לעם ישראל, העם היהודי, תהיה מולדת נורמלית כמו כל עם אחר בעולם. ל"עם הפלסטינאי", so called יש כבר מולדת, ממזרח לירדן. 2.הר חומה תהיה שכונה גדולה בירושלים, ואגב יוכלו לגור שם גם ערבים. ובכלל, עזאם, לא הבנתי אף פעם את הקטע הזה: יהודי יכול לגור בבוליביה, בבלגיה, במרוקו, בפילנד, בדרום-אפריקה, באוסטרליה - בכל מקום,אבל היכן הוא לא יכול לגור- ביהודה ושומרון - המקום שהוא רואה בו מולדתו. למה ערבי יכול לגור גם ביפו, גם בעכו, גם בג´נין, גם בטול-כרם,גם בחיפה וגם העזה, ויהודי לא יכול לגור ביהודה ושומרון? אם כוונתם של הערבים היה לשלום אמיתי, לחלוקה שתביא שלום - הם לא היו מדברים על טרנספר ליהודי יש"ע, הם היו אומרים: "או.קיי , מי שירצה להשאר תחת שלטון ערב -שיישאר, ואז יקבל את כל זכויותיוף כפי שמקבל הערבי אזרח ישראל. אבל לא. תנאי ראשוני הוא עקירתם של מאות אלפי אנשים מבתיהם. הערבים יכולים לשכוח מזה. יהודים יחיו באפרת, בהר-חומה, ובכל מקום אחר בין הירדן לים. 3.חבל עזה, גוש קטיף - חלק בלתי נפרד מארץ ישראל. 4. כבר עניתי לך על קרני שומרון, הכל אותו רעיון. 5. אני גר בת"א, אני יהודי חילוני, ואני מבין שבשבילך גם ת"א היא התנחלות כמו קרהי שומרון. תשכח מהכל, אנחנו כאן לנצח, בכל השטח.