שאלה היום תיהיה התוכנית או שיש לקט?<
כ כפרה על ציון New member 21/11/05 #8 אוףף אני שונאת שיש לקט../images/Emo4.gif אני חורשת על הקטעים של היכל התרבות ושיש ת'לקט אני יודעת כבר את כל הקטעים בעל פהה למרות שאתמול מה זה היה מצחיקקק!
אוףף אני שונאת שיש לקט../images/Emo4.gif אני חורשת על הקטעים של היכל התרבות ושיש ת'לקט אני יודעת כבר את כל הקטעים בעל פהה למרות שאתמול מה זה היה מצחיקקק!
S sdavid1 New member 20/11/05 #4 נראה לי זה לקט כי ............. אין זמן ל"שלישית מה קשור" לצלם תוכנית..כי הם עסוקים בחזרות לפסטיגל.. או שלא
נראה לי זה לקט כי ............. אין זמן ל"שלישית מה קשור" לצלם תוכנית..כי הם עסוקים בחזרות לפסטיגל.. או שלא
C CrazyYoYo New member 21/11/05 #6 מזל../images/Emo3.gif לא הפסדתי משהו הייתי צריך לעשות עבודה עם חברים
H hermaioni New member 21/11/05 #7 למה לקט? ../images/Emo10.gif אני חושבת שזה בגלל מה שהיה בראש פינה (הייתי שם) הם עוד לא הספיקו לערוך את זה...
למה לקט? ../images/Emo10.gif אני חושבת שזה בגלל מה שהיה בראש פינה (הייתי שם) הם עוד לא הספיקו לערוך את זה...
B B R A Y E R New member מנהל 21/11/05 #10 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifטוב ששמו לקט../images/Emo13.gif הפסדתי 2 תוכניות וזה דיי עזר לי להשלים
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifטוב ששמו לקט../images/Emo13.gif הפסדתי 2 תוכניות וזה דיי עזר לי להשלים
ע עדנונית New member 22/11/05 #11 הממ שמתי לב שכל 5 תוכנית הם שמים לקט אז כנראה שככה זה ובקשר ללקט היו קטעים שחבל ששמו כי היו יותר יפים מהם ולא שמו את רננה
הממ שמתי לב שכל 5 תוכנית הם שמים לקט אז כנראה שככה זה ובקשר ללקט היו קטעים שחבל ששמו כי היו יותר יפים מהם ולא שמו את רננה
מ מגוש7ת New member 24/11/05 #12 חולה על היכל התרבות חולה על היכל התרבותת-הכי חזק שיש קורע ..מפיל מהכסא