לקיוטי היקרה !

לקיוטי היקרה !

שלום קיוטי , אני חייבת את עזרתך. אם תוכלי לעזור לי אני אודה לך מאוד. שלך , ציפור חופש.

qt1

New member
כתבי מה קורה,אני אקרא בבוקר../images/Emo29.gif

או שלחי מסר, אשתדל לעזור, אל תהססי לכתוב, אני אעזור אם אוכל- בשמחה רבה
ליל מנוחה

לקיוטי היקרה !

שלום קיוטי , שלחתי לך מסר. אני מודה לך על הרצון לעזור ועל הסבלנות הרבה שאת מגלה. בברכה , ציפור חופש.

qt1

New member
../images/Emo24.gif קיבלתי ושלחתי בחזרה../images/Emo39.gif

תודה גם לך על הכל ואני מקווה שתשתפי אותנו בעבודה שלך , הלוואי שנוכל לעזור לך, הרגישי חופשיה לצרף כאן קבצי וורד, עשי זאת בהקדם כדי שתוכלי להגיש את עבודתך במועד. שבת שלום ומחיוך

שבת שלום לחבריי בפורום !

שלום , מה שלומכם ? אני מקווה שהכל טוב אצלכם ושאתם מעבירים את השבת בנעימים... בקשר לעבודתי , אשמח מאוד אם תעזרו לי . בנוסף לעבותי שבה אני צריכה לכתוב על מרכיבי הדרמה בפרק , התפתחות העלילה וכדומה , אני צריכה גם לנתח את הדמויות המשתתפות בסדרה / בפרק המסויים שאבחר לנתח בעבודתי , ייצוגן של הדמויות ומאפייני הייצוג , קונפליקטים , יחסן מול דמויות אחרות. לדוגמא : נשים מול גברים , מזרחיים מול אשכנזים , דתיים מול חילונים , מבוגרים מול בני נוער וכדומה. וכמו כן , אשמח אם תעירו את עיניי בקשר למהלך העלילה (תקציר הפרק). אני חושבת שאבחר לנתח את הפרק האחרון של הסדרה. מה אתם אומרים ? האם זה רעיון טוב ? האם הוא עונה על דרישות העבודה ? בברכה , ציפור חופש.

qt1

New member
נראה לי בסדר... מה אתם אומרים?

איזה פרק זה היה שרבקה מיכאלי , אמא של אלון, מגיעה ואומרת לאלה "אתם הפרעאנקים"? דווקא שם היה 'דגש' על עדות , אבל רק במשפט הזה אם אני לא טועה... לא יהיה קשה לעשות הכל בפרק אחד? בואי נראה מה כותבים החברים האחרים, מעניין...

תלתלית

New member
היתי לוקחת את הפרק של

9 באב. שהם ישנו על הרצפה עם האבן. היה שם הכול דתיים חילוניים, גברים נשים, אהבה שנאה.

qt1

New member
באמת פרק טוב מאוד(אבל איזה לא?)

אם אני לא טועה , הציפור היקרה מחפשת פרק מוקלט, ואת הפרק הזה היא לא תוכל להקליט, את הפרק האחרון היא תוכל להקליט וזה יקל עליה ,יש לה מועד הגשה די קרוב... ההחלטה כולה שלה, אני מקווה שנהיה כאן כולנו כדי לעזור. מה שכן...דווקא את הפרק האחרון אנחנו לא תימצתנו, זו היתה הדרך שלנו לא להיפרד מהסדרה, כך שהפרק שם לא ממש מתומצת, הוא 3/4 מתומצת. את הפרק על 9 באב אני חוששת שלא תמצתנו כלל ואין לי אותו מוקלט, אני כן זוכרת מפני שצפיתי בו לא מעט פעמים, אבל זה לא אותו הדבר. השאלה הגדולה היא אם לכותבת העבודה יש או אין אותו מוקלט. יצא לי מישמששש.

אני הייתי בוחרת ביום כיפור.

הוא סימל המון לדעתי, היה המון סגירות מעגל בפרק הזה. המון הבנות, פתירת בעיות, דיבור עליהן.

qt1

New member
נשבעת ......../images/Emo63.gif../images/Emo6.gif

שרציתי לכתוב את זה ומה זה התאפקתי? לא רציתי לבלבל את ציפור החופש וגם נראה לי שאין מצב שיש לה את זה מוקלט
פרק ענק
איך היא תעלה את כל הדברים שהיא צריכה על קובץ WORD אני לא יודעת, אני מאוד מקווה שנצליח לעזור לה , בינתיים היא קצת נעלמה, בכל מקרה נראה לי שאם היא החליטה על הפרק האחרון כדאי שניזכר בו. דווקא אותו לא תימצתנו, אני קצת מצטערת, שוש יש לך אותו מוקלט? אני אקליט בשמחת תורה. תלת

qt1

New member
בטח, אבל לא יהיה... יהיו רק הפרקים

שהיו בעונה החמישית. אבל הבנתי שיהיו ש.ח. בעתיד , אפשר לברר בHOT מה התוכניות שלהם.

למעלה