לקיחת אקטיבל באופן לא סדיר

לקיחת אקטיבל באופן לא סדיר

שאלה עבור אימי: אני סובלת נורא מגלי חום קשים והזעות בלילה ולא נרדמת עקב כך בלילות. וחיי אינם חיים.
אקטיבל עוזר לי לגלי חום. הבעיה שאני לוקחת את האקטיבל לא באופן סדיר (יום כן ויום לא ולפעמים שוכחת לקחת), אומנם זה עוזר לי מאוד לגלי החום, אבל אני סובלת מדימומים ורציתי לדעת האם יש קשר בין לקיחת האקטיבל לא באופן סדיר לבין הדימומים. האם אקטיבל עלול לגרום לסחרחורות ופעם במס' חודשים לראיה עמומה למשך כחצי שעה ? יש לציין שאני סובלת ממגרנה אך למרות ברצוני רק לדעת האם האקטיבל עלול בכל זאת לגרום להפרעות ראיה המתוארת לעיל. אשמח לתשובה מפורטת ביחס לשאלותי. מועדים לשמחה

אקטיבל

אם יש הפרעות בראיה יש לעצור הטיפול ולפנות לנוירולוג נטילה לא סדירה עלולה לגרום לדמם אך הרופא צריך לבדוק זאת

ציפי68

New member
גלי-חום

סבלתי מאד מגלי חום וביאושי החלטתי בהמלצת חברות לנסות רפואה משלימה. פניתי למרכז הרפואי כרמית בראשון לציון לפרופ.אדלשטיין ובאמצעות גישה טבעית וצמחי מרפא הבעיה נפתרה. ממליצה בחום.

גלי חום

איני יודע מה זה המרכז "הטבעי" רצוי לבדוק באם הפרופסור הוא רופא שמח שהכותבת מרוצה מהטיפול אך רוב המחקרים לא מראים על הצלחת רפואה זאת לעיתים הגלים נעלמים עם הזמן

למעלה