לקיחת תרופות להודו

הדסה35

New member
לקיחת תרופות להודו

אני נוסעת בעוד כחודש להודו לתקופה של חודש ימים. אכן, אני אהיה באזורים בהם הסבירות גדולה לחלות בכל מיני מרעין בישין. הייתי בפגישה עם רופא קו"ח , קיבלתי את החיסונים הראשוניים. אני בחורה אסמטית שחלום חיי הוא ביקור בהודו. משיחות עם חברים שהיו שם, הריחות החזקים ברחוב וזיהום האויר, מלחיצים אותי מאוד. ביומיום אני משתמשת רק בוונטולין משאף, כשיש צורך. אני פוחדת לקבל התקף שם ומרוב פחד זה יתכן. איזה תרופות לקחת והאם לא תהיה בעיה להכנס ולצאת מהודו עם תרופות אלה?

תרופות לאסטמה בנסיעה

שלום רב ! הייתי ממליץ לך להתחסן באופן מיטבי כפי שמומלץ ע"י רופאים המתעסקים ברפואת המטיילים (אין שום בעיה לעבור חיסונים עם אסתמה ואפילו אסתמה קשה). בנוסף לכך, כדאי לבקר אצל רופא הריאות שלך טרם הנסיעה ע"מ להעריך את המצב של האסתמה שלך עכשיו ולקבל ממנו עצות לגבי תרופות נגד המחלה בנסיעה. בסה"כ אם המצב שלך כיום מאוזן ואת לא משתמשת בסטרואידים, אלא רק בוונטולין מדי פעם ע"פ הצורך, אינני רואה בעיה לקראת הנסיעה לאחר שני הצעדים שציינתי. בהצלחה ! דר' קצמן יבגני, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות ושירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב 03-6973498 (שלוחה 2)

למעלה