לקים ב..... קנדה?

צונית

New member
לקים ב..... קנדה? ../images/Emo12.gif

החבר נוסע שבוע הבא לקנדה ואני רוצה לשלוח אותו עם רשימה קטנה. אם הוא יצליח למצוא, מה טוב! אם לא, שלפחות ירגיש אשם ויביא מתנות אחרות
מישהי במקרה, בטעות, ככה על הדרך מכירה חברות לקים קנדיות? מקום מוצלח לקנות בו? או אפילו בלוג של איזה בחורה קנדית שאפשר לדלות ממנו מידע? המון תודה וגוד שבס!

תולי01

New member
הנה בלוג שיכול לעזור לך

בלוגרית לקים קנדית, היא כבר ותיקה בתחום ויש לה המון סווטצ'ים אז אני בטוחה שהיא תוכל לעזור. אני יודעת שיש שם חברה זולה שנקראת Bilie והיא עשתה המון סווטצ'ים מקסימים שלהם, הנה הלינק לבלוג שלה: http://deez-nailz.blogspot.com/

צונית

New member
10X תולי ../images/Emo13.gif

שקעתי בבלוג הזה שעות! תודה, הצבעים של בילי נראים מעולה! שלחתי לו תמונה והסברים מדוייקים מה לקנות אם הוא במקרה ימצא כאלה אבל בדקתי באתר של המקום שמוכר אותם ואין להם חנות כזו איפה שהוא ימצא... תודה!

danra

New member
../images/Emo192.gif איפה בקנדה?

הרוב נוסעים למונטריאול או טורונטו. לאן הוא נוסע? האפשרויות מאוד שונות מפרובינציה לפרובינציה שם. בעיקרון מתחת לרכבת התחתית שלהם בתחנות מרכזיות יש תמיד כמה חנויות לציפורניים שיש בהן מותגים מקומיים וגם מקצועיים ידועים כמו אסי. ובדרך כלל גם יש מבצעים 2+1 וכזה. כשמחסלים שם קולקציות את יכולה להשיג לקים של 8 דולר ב- 3 דולר... אני לא זוכרת את השם של החנות שקניתי, שייך לרשת, אני חושבת "סאלי", אבל אני אבדוק לך.

צונית

New member
הוא נוסע ל...

PEI? יש כזה דבר או שאני מתבלבלת? פרינסס משהו... זה נראה לי קצת חור אבל הוא נוסע בענייני עבודה אז זה לא לשיקולו... הוא כנראה יהיה גם בטורונטו ליום יומיים... אני אשלח אותו לתחנות המרכזיות של הרכבת התחתית!!
תודה

danra

New member
המממ

זו פרובינציה קטנה בקנדה. אין לי מושג מה קורה שם... בסיטי של טורונטו קל יחסית למצוא דברים כאלה. אם יש לו זמן שיקפוץ ל- Eaton Centre שזה קניון ענקי, שם הוא גם יכול למצוא לקים וגם לקנות לך עוד הרבה מתנות...

ענבל30

New member
אי הנסיך אדוארד... ../images/Emo99.gif

הלא הוא ביתה של אן שרלי, "האסופית". מקום מקסים! בכל אופן בטורונטו בטח אפשר למצוא הכל

angell4

New member
לקים בפראג

סורי שנדחפתי
פשוט לא רציתי לפתוח סתם נושא חדש. אני כנראה טסה בסופ"ש לפראג, מישהי יודעת איזה לקים ניתן להשיג שם? באיזה חנוית? חברות? הבנתי שיחסית זול שם...

JAP Noa

New member
../images/Emo207.gifאז מבקשת גם..לקים בגרמניה.

והאמת שעדיף בעיקר אסי ןOPI כי על העממים אני כבר יודעת מכל הכיוונים איפה משיגים..מישהי יודעת? אני אהיה בקלן, שטוטגארט, פרייבורג ואולי גם בציריך (לא גרמניה אבל אם מישי יודעת שווה לי לשכנע לנסות לסוע לשם
)

למעלה