לקים, לקים, לקים

MadBerry

New member
לקים, לקים, לקים

אז ככה: ראיתי עכשיו בשרשור "שיק" הגדול שלכן שמישהי כתבה שבלקים של החברה הזו יש רעלים. השאלות שלי הן: 1. במה מזיקים הרעלים ועד כמה? 2. האם אפשר למצוא בארץ חברות לקים טובות ולא מפקיעות מחירים, שמייצרות לקים ללא רעלים? תודה לעוזרות!

יש קישור לנושא הרעלים בטאגליינס

זוהי סקירה די נרחבת על סוגי הרעלים, מה כל אחד עושה ויש שם גם רשימה של חברות שמייצרות לקים נטולי רעלים. אם זה לא מספיק לך, את יכולה להריץ חיפוש בפורום על רעלים, היו כאן שרשורים די נרחבים בנושא בחודשים האחרונים. המלצות לחברות ספציפיות - אם את רוצה נטולי רעלים לגמרי יש לך את רבלון, סאלי הנסן, לייף ואאל"ט גם ג'ייד שניתן להשיג ברשתות הפארם במחיר סביר לגמרי (תמיד יש מבצעים, אף פעם אל תקני במחיר מלא!!), בנוסף יש לך את OPI שניתן להשיג רק דרך נייל סטודיו כרגע, עולה בסביבות ה-60 ש"ח. יש לך גם את הלקים של אורלי שמכילים רק אחד מהחומרים המושמצים והם בד"כ במבצע של 20 ש"ח בסופר פארם או באפריל.

Cow23

New member
אני דווקא ראיתי בבלוג של מישהי

לפני כמה זמן שהיא התכתבה עם נציג של 'שיק' והם אמרו לה שאין רעלים..

וראית את התגובה שלה באותה התכתבות?

שיק יכולים לטעון עד מחר שאין רעלים בפורמולה שלהם. העובדה הפשוטה היא ששמות החומרים הרעילים עדיין מופיעים ברשימת המרכיבים ע"ג הלקים שלהם. כשהם ישנו את הרשימה, כלומר יצהירו בריש גלי (ולא באיזו התכתבות דיסקרטית מול בלוגרית אחת) שאכן אין רעלים, רק אז אאמין להם. ושיהיה ברור, אני ממש לא מקפידה על קניית לקים נטולי רעלים, ממש לא אכפת לי לשאוף קצת פורמלין מפעם לפעם
, אבל הסיפור הזה של "אין רעלים בלקים שלנו, פשוט הבקבוקים לא מעודכנים" - בעיניי, זה זלזול שאין כדוגמתו באינטליגנציה של לקוחות החברה.

MadBerry

New member
תודה! + ../images/Emo26.gif

את כל החברות שציינת אפשר להשיג בארץ?

Ultra marine

New member
השאלה כמה את מוכנה לשלם..

אפשר למצוא (כמעט) הכל בארץ - צ'ינה גלייז שמעתי שמישהי מצאה איפשהו בצפון, אסי יש במאדינה מילנו ובעוד מקומות, OPI אפשר למצוא בנייל סטודיו, קולור קלאב אפשר למצוא בנייל סטודיו. יש לך כמובן בפארמים את רבלון, לוריאל, סאלי הנסון, ג'ייד, לייף (כנראה שגם קרליין לא מכילים זה לא ברור לגמרי). בכל מקרה את יכולה להעזר בפוסטים האלה - http://www.alllacqueredup.com/2007/05/big-3-chemicals-that-is.html http://www.alllacqueredup.com/2009/04/celebrate-earth-day-check-your.html

Ultra marine

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

שכחתי לציין שאני כותבת "השאלה כמה את מוכנה לשלם" כי הרבה לקים כמו קולור קלאב, צ'ינה גלייז, אסי, OPI ועוד אפשר להזמין מחו"ל ב 1/3 מחיר... גם אם יש OPI ואסי בארץ ב 60 ש"ח אני חושבת שעדיף להזמין מחו"ל ולשלם על אחד 10$ (כולל משלוח).

למעלה