לקים לקיץ שאינם ניאונים?

bottlegennie

New member
לקים לקיץ שאינם ניאונים?

אני ממש לא מוצאת את עצמי מתחברת לניאונים (אולי לצהוב/ירוק אבל לא לאחרים...) וחשבתי, איזה צבעים יתאימו לקיץ? רעיונות לצבעים או שמות ללקים (מהארץ :)) יתקבלו בברכה.

iefrat

New member
../images/Emo207.gifהחדש של רבלון צילום מקוסמופוליטן אמריקה

ראיתי היום את הקוסמו האמריקאי וצילמתי בנייד את 2 הפרסומות האלה: מתי זה יגיע לישראל...אם בכלל

iefrat

New member
לקיץ:טורקיז פסטל כתומים ורוד פוקסיה ונאונים!!

את חלק מהגוונים קניתי ורוב המידע פשוט נמצא בפורום, בנות, כל הזכויות שמורות לכן: 1.טורקיז יפה - ביוטיקייר/ יש ל ESSI אחד מאוד יפה גם כן 2. ג'ייד (10 ש"ח בסופרפארם) - יש ורוד פוקסיה, קורליים, וורודים ופסטליים (צבע 377:אפרסק-מאוד מעדן את היד, 381:סגלגל-יש לו פוסט מהמם ב"מה בבקבוק" רצתי לקנות. 371-ורוד פסטל, מריחה לא משהו אבל יפיפה!!!) 3. שיק - יש את 204 - סגול פסטל, 02 ורוד עז ועוד. 4. קרליין - יש גוונים חדשים של כתום ואדום מאוד יפים לקיץ. אתמול הלכתי לפדיקור ומניקור והיא שמה לי את 344 של קרליין רצתי מייד לקנות רק שלא היה אותו (קניתי את 342 של ג'ייד כ"פיצוי") אין על אדום, זה הפיתרון האולטימטיבי (בקיץ אני מעדיפה אדום עגבניה) תהני ו...תעדכני

bottlegennie

New member
הממ. אני מנסה לפרוץ גבולות...

אז אולי אני אנסה קורליים או צבעי אפרסק...

bashmorsh

New member
יש עליי עכשיו את האפרסק המושלם לטעמי ../images/Emo6.gif

Malibu Peach של MAC לצערי, לא נראה לי שעדיין אפשר להשיג אותו בארץ...
הפרמולה לא משהו, אבל אפשר להסתדר וזה לגמרי שווה את התוצאה. הלק במציאות לדעתי דומה יותר לתמונה השמאלית, אבל טיפה יותר ורדרד. תמונה באדיבות google

bashmorsh

New member
../images/Emo2.gifאופס

התמונה למעלה באדיבות אפי, כמובן
וזאת התמונה שרציתי גם לשים:

סקרמנטה

New member
גם אני מתלבטת ממש כמוך :)

נראה לי שהפעם אלך על לקים לבנים אטומים "מלוכלכים" בגוונים פסטליים. במרקם לא טיפקסי אלא יותר קרמי שמזכיר ארטיק חלב (אמרנו קיץ?). ראיתי כמה נחמדים של טופ-ביוטי אז כנראה שהם ינצחו הפעם.

קורל קורל קורל../images/Emo23.gif

בקיץ הזה אני ממש נמשכת ושמה לב להמון גוונים קורליים מהממים שקיימים בארץ. תנסי אולי צבעים כמו סגול בהיר, כל מיני ורודים ופוקסיות, וכאמור הקורליים המהממים. כמו של ESSIE CLICK IT OR TICKET CANTALOUPE או- בהמלצת מישהי מהפורום לא זוכרת מי זו הייתה, את ג'ייד מספר 377 שהוא קופי הCANTALOUPE

תולי01

New member
אני באופן אישי לא עושה הפרדה ברורה

בים לקים לקיץ לבין לקים לחורף, זה יותר תלוי במצב רוח שלי, אבל בהחלט אפשר לומר שבקיץ בא לי הרבה פעמים יותר על לקים בהירים או ורודים מאשר בחורף. יש המון ורודים וקורליים שהם מאוד קיציים ומשמחים שהם לא ניאונים - גם לג'ייד וגם לשיק יש כאלה, תסתכלי על הסטנדים שלהם ופשוט תבחרי את מה שהכי קורץ לך. יש גם המון גווני תכלת מקסימים - עשיתי לפני כה זמן פוסט עם הלק הזה של סאלי הנסן שהוא סופר קייצי ומקסים בעיניי. בכלל, לסאלי הנסן יש כמה גוונים מאוד קיציים, אז שווה לתת מבט עליהם.... כנ"ל לגבי גוונים טורקיזיים שזה קצת יותר קשה למצוא כאן, אבל יש אחד של איב אני חושבת ואולי גם בוואוו.

lee68

New member
פיספסתי את הלק הזה

כאשר הגעתי אז למאק בעזריאלי הוא כבר אזל

למעלה