לקים סמיכים

foggy night

New member
לקים סמיכים

אתמול בלילה החלטתי למרוח לק של לייף (הסגול הכהה עם השימר הסגול) שעד היום השתמשתי בו פעם אחת או פעמיים בלבד, וגיליתי שהוא מאוד מאוד מאוד סמיך. כבר התחלתי אז התעקשתי עליו, ויצא יפה, אבל לא היה לי כיף לעבוד איתו. אני גם משוכנעת שאם הוא היה פחות סמיך אז המריחה הייתה יוצאת אפילו יפה יותר. למישהי כבר קרה שכל כך מהר הלק נהיה לה סמיך? מה עושים? זורקים או מדללים? זה קרה לכן עם עוד פירמות? אני פשוט רוצה לדעת ממי כדאי להיזהר. יש לי כמה לקים של לייף וג'ייד ואם אני אגלה שכולם נהיו ככה יהיה לי מאוד עצוב
יש להם צבעים משגעים.

RUTHIE1

New member
אולי אני במיעוט פה אבל אני בד"כ מדללת

נורא מבאס לגלות שהלק האהוב עליי פתאום לא ניתן לשימוש. וגם לא חסכוני. אנחנו הרי מוציאים לא מעט כסף על הלקים, גם אם זה רק לייף או שיק - הסכומים מצטברים. ואני לא יודעת עד כמה אתם מצליחים לסיים אותם - אבל אני ברוב הלקים שלי לא מגיעה אפילו לאמצע... אז קניתי ב-וואו בקבוק של מדלל וכשצריך - אני משתמשת בו. לפני כמה זמן עשיתי סדר בלקים וגיליתי לק שקניתי לפני כמה שנים של קלארינס. בורדו-יין-סגול...משהו מטריף. אלא מה? הוא הסמיך...קצת מדלל והוא חזר לעצמו. וזה עוד היה אחד יקר...

foggy night

New member
מעולה, אם ככה יש רק עניין אחד

בגלל שהלק די מלא לראות כמה מקום יש למדלל

RUTHIE1

New member
אני לא שמה הרבה...5-10 טיפות ומנסה לראות

האם בסדר. זה בד"כ מספיק...

RUTHIE1

New member
של מי זה שלהם? אני משתמשת במדלל של וואו

בקבוק ענקי של איזה 100 מ"ל עולה פחות מ-20 ש"ח. זה מספיק גם להוריש לבת שלי (בת שנתיים וחצי...
)...

lilo4

New member
יש לי בעיה עם הלקים של לייף

התלהבתי מהם מאוד בהתחלה וקניתי כמה. ואז גיליתי שהם לא ממש עמידים עלי, ואחרי שלושה ימים כבר נראים זוועה [יש לי מזל- לקים מחזיקים עלי פרקי זמן מכובדים של חמישה-שבוע ימים. לא באותה האיכות, אבל מחזיקים....] ואני חושבת שמראש המרקם שלהם לא איי-איי-איי. לדעתי יש הבדל בין הגוונים השונים גם...

נצל"ש - האם אתן מערבבות לאקים?

כלומר אם נשאר מעט מ2 לאקים או יותר - אתן מנסות ומערבבות מידי פעם? אני מודה שאני כן...לפעמים יוצא טוב - לפעמים יוצא נורא......

למעלה