לקים של אורלי

BeautyFan

New member
לקים של אורלי

הייתי היום באפריל ובס"פ וראיתי שהם במבצע. אני מחפשת המלצות ללקים. אני הכי בעד מיוחדים, בולטים, כייפים. תודה :)

Ultra marine

New member
טעם זה עניין אישי,

תצטרכי לפרט קצת יותר
מלבד זה, מהניסיון שלי בסניפי אפריל יש מעט מאוד לקים כך שקשה לי לחשוב על המלצה כי אני לא יודעת מה יש שם / אין שם..

BeautyFan

New member
אני חושבת ש

מיוחדים ובולטים pretty much covers it
אבל האמת שאני אסתפק בהמלצות על כאלה שאתן אהבתן
ודווקא באפריל היה מגוון רחב, יחסית לסניפים אחרים שהייתי בהם. אבל יש גם בס"פ פה. אני רוצה לחזור מהר ולרכוש לפני שלא יישאר

mayane21

New member
על הלקים של אורלי יש לי רק 2 המלצות

[עומדת בפינה על כך שאין לי יותר כי זו אחלה חב'
] אם את מחפשת לק ורוד או סגול מאט... אשמח לפרט יותר.

BeautyFan

New member
זהו, שיש לי את הסגול מאט שראיתי אצלך ../images/Emo13.gif

איזה לק ורוד? אני מתה על ורוד

iefrat

New member
star spangeld

תמונה מהרשת. תוכלי למצוא אותם גם בחלק מסניפי סופר פארם שם לדעתי הם עולים כרגע 20 ש"ח

Miss Laver

New member
אני מאוד אוהבת את iron butterfly

אבל אני יודעת שהדעות לגביו מאוד חלוקות. אם את לא אוהבת את מראה המאט, אפשר לשים מעל טופ (לדעתי הוא יותר יפה ככה). יתרון נוסף שלו הוא זמן הייבוש המהיר.

BeautyFan

New member
באמת?!

חיפשתי בבוקר וראיתי שיש לו נצנצים כאלה והוא לא שחור רגיל. התאהבתי בו. ועוד הוא מאט?! (המסך הזה ממש גרוע, רואים תמונות באיכות גרועה
) אני בטוח רוכשת אותו!! תודה!

BeautyFan

New member
../images/Emo122.gifאוייש נשלח בטעות... טוב, רכשתי את הלקים

iron butterfly solid gold וbasket case לצערי לא מצאתי את זה שמעיין המליצה עליו
מרחתי רק כדי לבדוק על הציפורניים את כולם, וה2 הראשונים התייבשו לפני שהספקתי למצמץ. הגימור שלהם מדהים, הם מרגישים "חלקים" ומאוד נעימים למגע! לא משנה כמה אני ארצה, הם לא נשרטים ולא "מתקלקלים" על האצבע. לעומת זאת הבאסקט גולד ממש איכזב אותי! הוא היה גם מאוד מאוד דליל בבקבוק ויכולתי לראות שיידרשו 2-3 שכבות. אני לא יודעת אם זה רק הבקבוק שלי או שכולם דלילים כאלה, אבל אני פשוט מאוהבת ב2הראשונים וכל מה שמגיע איתם. אני שוקלת להחליף את הbasket case היום. (ייתנו לי להחליף, נכון?)ראיתי שם את הgold rock (נדמה לי שככה קוראים לי, אני מתעצלת לחפש
) אם אני לא טועה, הוא מאותה קולקצייה עם סוליד גולד. אני חושבת להחליף אליו. אם יש לכן המלצות ללקים נוספים בעלי תכונות כמו ה2 הראשונים, אני אשמח. או חדשות מסעירות כלשהן על הבאסקט קייס
תודה

mayane21

New member
תתחדשי../images/Emo24.gif

דא"ג ראיתי שיצאה קולקצייה חדשה לכבוד יום האהבה.... היה שם איזה ורוד משגע שמאד עניין אותי לבדוק..... אני לא יודעת אם זו מהדורה מוגבלת או לא, אבל שווה לפחות לבדוק
תהני

למעלה