לקים של שיק ב-10 ש"ח בניו-פארם!

סקרמנטה

New member
לקים של שיק ב-10 ש"ח בניו-פארם!

היום חילקו אצלנו בתיבות הדואר (הרגיל) עלון מבצעים של ניו-פארם, ובין כל המבצעים מתנוסס לו גם המבצע על שיק: 10 ש"ח ליחידה. המבצע עד ה-04.05.10, בכל סניפי ניו-פארם למעט סניפי מדיקל, מלחה י-ם, אבנת פ"ת ונצרת. ללא כפל מבצעים.... וכו'. מישהי יכולה להמליץ כאן על סניף (באיזור ת"א והמרכז) עם מבחר ראוי לשמו? בסניף של תחנה מרכזית חדשה ת"א המבחר צנוע מדי. לפחות לדעתי. תיהנו

יצאתי טמבלית, טוב כמובן שהלכתי

לסופר פארם וראיתי שזה רק לחברות מועדון........ אז ביום ראשון נלך לניו פארם (אצלינו הם די צמודים זה לזה, מבלבל כמעט)

סקרמנטה

New member
סרקתי את העמוד הרלוונטי

שימו לב, מי שאוהבת שיק יכולה לקנות 5 לקים ואז לקבל גלוס (תואם?) של אנדריאה ב-5 ש"ח...
תתחדשו!

lilo4

New member
שמתי לב לעוד מבצע מגניב-

המסיר איפור של קרליין שמופיע שם מאוד בזול, והוא אחלה מסיר איפור. [אומנם זה קשור לפורום איפור ולא לכאן, אבל אני יודעת שיש פה כמה שחברות גם כאן וגם שם כמוני
]

lilo4

New member
ת'כלס

האמת שהיה לי קטע דיי מצחיק אתמול. היה לי זמן לפני העבודה ויש סניף קטן של ניו פארם ליד העבודה שלי, והחלטתי להיכנס לקנות קצת שטויות שהייתי צריכה. שמתי עין על לק של סאלי הנסן שבד"כ עולה שם בסביבות ה-40 ש"ח. בסוף קניתי אותו ועוד כמה דברים שהיו במבצע כמו דאודורנט ומסטיקים, ובסוף יצא לי הכל ב-50 ש"ח. זה היה נחמד

חן חן על העדכון ../images/Emo9.gif

"בגללך"
נזכרתי שבסופר פארם הלקים של שיק ב-9 ש"ח ורכשתי [למרות שנשבעתי שלא] את 290 המייהמם!

JAP Noa

New member
ולקים של אורלי ב-20 ש"ח בסופרפארם.

אמנם אין מבחר מטורף, אבל יש כמה דברים שווים.

למעלה