לקים של ESSIE בארה"ב

elina26

New member
לקים של ESSIE בארה"ב

היי היכן אני יכולה למצוא את הלקים בארה"ב? יש חנות מומלצת? רשת כלשהיא? תודה.

dhara

New member
איפה תהיי?

אני בדיוק עכשיו בניו יורק :) לא יודעת לאן את מגיעה אבל לפחות כאן בעיר, בכל סלון-ציפורניים יש סטנד עצום של אסי ואופי לבחירתך.. אני התחדשתי כאן בבין 8 ל-10 לקים! הם עולים אגב בסביבות ה-8 דולר לפני מיסים, ככה שזה לא הרבה יותר זול מאשר בארץ... תהני!!

elina26

New member
חשבתי שהלקים

נמכרים בחנויות בארה"ב ולא רק אצל קוסמטיקאיות...

dhara

New member
לא יודעת אם רק

לא קוסמטיקאיות, סתם מכוני ציפורניים כאלו יש כאן בערך כל 2 מטר אחד כזה - את נמצאת בניו יורק? אם כן אני יכולה להסביר לך איפה בערך. ראיתי לקים של אסי באופן מפתיע ב- bed bath and beyond אבל מבחר דל. מעבר לזה לא כל כך ראיתי.

elina26

New member
לקים של אסי בארה"ב בשמונה דולרים?

חשבתי שהמחיר שהלם שם יותר זול מבארץ, לא? למה באי ביי המחירים יותר זולים? 4 דולר ראיתי ...

dhara

New member
כן....

לא מפתיע אותי שבאיביי יותר זול, הם רוצים שתקני מהם ולא מהחנויות. אבל כן הלקים של אסי ואופי עולים סביב ה-8 דולר -- לפחות בניו יורק זה ככה

לא מדויק שבאיביי יותר זול

הלק אולי עולה 4 דולר, אבל המשלוח עולה עוד 4 (אם לא יותר), כך שזה יוצא פחות או יותר אותו הדבר. לפעמים כשקונים כמה לקים זה יוצא משתלם כי עושים לך דיל על משלוח משולב, אבל בלקים בודדים זה אותו הדבר.

JAP Noa

New member
אני יודעת שיש בדואן ריד..

פעם אחרונה שהייתי עלה בסביבות ה-5$, אבל יש מצב שהשתנה מאז. לא יודעת להגיד על קולקציות עדכניות, אבל אני מניחה שאין. סניפים בכל רחבי מנהטן הסמוכים למקום הימצאך.

למעלה