לקים של models own מישהי ניסתה פעם לקים של חברת models own? אני אשמח לשמוע ביקורת עליהם...
C Camden New member 19/7/10 #1 לקים של models own מישהי ניסתה פעם לקים של חברת models own? אני אשמח לשמוע ביקורת עליהם...
נ ניצ ובוב New member 19/7/10 #2 הביאו לי לא מזמן כמה הם מעולים! אוהבת אותם מאוד ואגב ניתן להזמין אותם ללא קשר מהאתר שלהם. יש משלוחים לארץ. יש לקחת בחשבון שהמחיר בפאונד ולכן קצת יקר אבל עדיין די בסדר. יש הנחות על קנייה של 3 או 5 לקים וזה די נחמד ומתנה גם.
הביאו לי לא מזמן כמה הם מעולים! אוהבת אותם מאוד ואגב ניתן להזמין אותם ללא קשר מהאתר שלהם. יש משלוחים לארץ. יש לקחת בחשבון שהמחיר בפאונד ולכן קצת יקר אבל עדיין די בסדר. יש הנחות על קנייה של 3 או 5 לקים וזה די נחמד ומתנה גם.
I iefrat New member 21/7/10 #5 אפשר אולי קישור לאתר, שנתרשם ונתפתה קצת? אני עדיין נעולה על הזמנה של צ'יינה גלייז, כי ESSIE ו OPI ניתן להשיג בארץ (לא זול אמנם) אבל נהנית לגלות עולם מלא של מוצגים סגנונות צבעים ומרקמים WOW
אפשר אולי קישור לאתר, שנתרשם ונתפתה קצת? אני עדיין נעולה על הזמנה של צ'יינה גלייז, כי ESSIE ו OPI ניתן להשיג בארץ (לא זול אמנם) אבל נהנית לגלות עולם מלא של מוצגים סגנונות צבעים ומרקמים WOW