לקיסרית באיחור ובאהבה:לוכד חלומות

TAINTED SAINT

New member
לקיסרית באיחור ובאהבה:לוכד חלומות../images/Emo140.gif../images/Emo52.gif

שאלת בשרשור אחר לגבי לוכד חלומות,ומה הוא עושה בדיוק.לצערי חתיכת הקרטון המודפס שעליו פרוט "מעלותיו של לוכד החלומות" נזרקה לפני מספר חודשים,אטען להגנתי כי היתה מודפסת באנגלית קלוקלת למדי...מסין.... לא שכחתי,החיים וה ADD פשוט גררוני למחוזות אחרים.... אז הנה ההסבר: לפי מסורות אינדיאניות,לוכד החלומות נתלה באוהל [אצל חלקם מעל המקום בו ישנו ילדים ותינוקות],מיתריון העשויים מגידי חיות והמתוחים בתוך ענף מכופף לעיגול תפקדו כ"מסנן" ולכדו בתוכם חלומות רעים וסיוטים,בעוד חלומות טובים עברו דרכם. את לוכד החלומות נהוג היה "לטהר" כל יום עיי הצבתו במקום חשוף לקרני השמש שטהרו אותו מהחלומות הרעים שנלכדו בו במהלך הלילה.ישנה הטענה כי במקור היה של שבט האוג'יבה,ורק בשנות השישים והשבעים של המאה שעברה אומץ כסמל כלל אינדיאני,כחלק מגיבוש "אומת השבטים" שחיפשה לאחד את השבטים השונים למאבק על שמירת המורשת והתרבות האינדיאנית,והן למאבק פוליטי על זכויות ושטחים.לפי טענה אחרת,פחות אמינה,וללא תמיכה אנטרופולוגית מבוססת דיה,הוא הופיע במספר תרבויות אינדיאניות צפון-אמריקאיות,ובכולן תפקודו היה דומה. והנה הלינקים..... http://www.dakotadreams.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamcatcher_(Native_American) http://www.first-alberta.com/dreamcatchers1.htm שוב,מתנצל על האיחור,מקווה שפיצתי ולו במעט... TAINTED SAINT

miyamoto

New member
אני חושב שזה עובד,

כמובן בהשפעה פסיכולוגית מסוימת, סוג של פלצבו. כשאחותי היתה קטנה יותר הכנתי לה איזה בית קטן מניייר שיכול היה גם להיפתח (היה מאד משוכלל), כדי שכל החלומות הטובים מ-"בית החלומות הטובים" (כך קראנו לו) יתפסו מקום ולא החלומות הרעים, עד כמה שאני זוכר, זה עבד, אך מי יודע... אולי זה היה אפקט המגירה

TAINTED SAINT

New member
ישנם מקרים מתועדים מדהימים....../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

של אנשים שבעזרת הפלצבו בלבד,רפאו את עצמם ממחלת הסרטן..... MIND OVER MATTER כל זמן שזה עובד....למה לא ? ! TAINTED SAINT

סויה 1

New member
ברשותך ארחיב מעט על"אפקט הפלצבו"

תופעה מדהימה. חולים מקבלים תרופות דמה ומצבם הבריאותי משתפר.מחקרים הוכיחו על הקלה ואפילו היעלמות הסימפטומים מהם סבלו. כמעט כל התגובות הפיזיולוגיות של הגוף מושפעות מאפקט זה.זרימת הדם,כאבים, השפעה על הקיבה,דימומים ואפילו התפשטות תאים סרטניים. מנסים להסביר זאת בכך,שהאמונה של האדם ביכולת של הריפוי כנראה מעוררת מערכות פיזיולוגיות מצד אחד,וגם השפעה פסיכולוגית מצד שני.

רסקול

New member
לי אב'שלי נתן

מטבע מוזהבת וטרח וסיפר שהיא עוברת במשפחה דורות והיא תופסת את כל החלומות הרעים, את כל המפלצות ומה לא. זה עזר, וואלה עזר.

תודה../images/Emo140.gif

בעבר תהיתי, אם לוכד החלומות לוכד את כל החלומות או מסננם, שהרי אני מאמינה גדולה בחלומות-משמעותם ופירושם
משהו מטריד את מנוחתי בכל פעם שאני רואה פריטים השייכים לתרבות הזו/לשבטים האינדיאנים

TAINTED SAINT

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif....היתכן ובגלגול קודם......./images/Emo12.gif

היית אינדיאנית גאה...זקופת קומה וחשופת חזה....שקרקפה
למכביר....? לא פלא שאת טרודה יקירה בראותך דברים המזכירים לך ארועים מעברך... נפשך עורגת לתחושת המרחבים....עדרי ביזונים מאופק עד אופק....יללת הזאבים בלילות ירח מלא.... אופס ! הידעת כי שבטים אינדיאנים רבים האמינו ביכולתו של האדם להחליף צורה לזאב ? ! [טוב,בסדר,גם לנשר ולעוד כמה יצורים.] היתכן והכרנו בגלגול קודם ? לילה טוב TAINTED SAINT

אחי אהבתי את האגדה על הלוכד חלומות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

אחלה אגדה למה ראיתי במגורי בנות אצלנו בבסיס כמה כאלו וחשבתי שתלו אותם להפחיד זבובים שלא יכנסו לחדרים למה ציפורים אוכלות זבובים ואלו תלויות מהם נוצות יעני חשבתי שזה תרגיל לבלבל זבובים ולהפחיד אותם
אני הכי ממליץ לשים ספר תהילים קטן מתחת לכרית למה זה הסגולה הכי בדוקה והכי טובה נגד חלומות רעים ומחשבות לא טהורות וקרי לילה
שבת שלום

TAINTED SAINT

New member
אם ללכת לפי אותו קו מחשבה...../images/Emo62.gif ../images/Emo70.gif

אם תמרח דבק שאיננו מתיבש מהר על לוכד חלומות,יוכל לתפקד אף כמלכודת זבובים יעילה.... לוכד חלומות וזבובים.... אם מישהוא מהשגרירות הסינית מציץ לפורום,בטח ימהר להציע את הרעיון ליצרנים שם.... קרי לילה אלברט ? בגילך ? בגלל רסקול,או בגלל החיילים שאתה מתקלח עמם יחדיו ? ! שבת שלום TAINTED SAINT

סויה 1

New member
ספר "תהילים" מתחת לכרית...

אלברט,האם זאת לא אמונה טפלה? האם אתה באמת מאמין שספר תהילים מתחת לכרית יגן עליך מכל צרה? באשר ל-"קרי לילה" זאת תופעה פיזיולוגית בלתי נשלטת של פליטת זרע מהגוף תוך כדי שינה.זאת תופעה נורמלית של גיל ההתבגרות ואי אפשר למנוע אותה.

אורי בר

New member
בסוף בסוף הכול בראש../images/Emo153.gif

אם ניקח כמה תאים אפורים ונדביק בלוכד אולי ילכוד כמה אחרים ויעשו סיעור מוחות פחד אומץ מה האדם ירגיש זה מה יחלום.

למעלה