לקיסרית הילדותית -ולמי שרוצה לקרוא

אבישגוש

New member
לקיסרית הילדותית -ולמי שרוצה לקרוא

כמה שאני מזדהה איתך כמה שאני מבינה את כל המילים האלה כמה שאני רוצה ליבכות עכשיו שכתבת את זה זה מזכיר לי כל מה זאני עברתי.. וכמה שזה כואב.
וההרגשה הזו לא יוצאת מהראש.. לא יודעת כ"כ מה לומר.. כי גם לי זה קשה אבל זה יעזור אם תדעי שאת לא לבד?! אני ממש מזדהה ומבינה אותך וגם אני עברתי משהו דומה ואפילו אלים ואני לא יודעת מה להגיד לך כדי לעודד אותך או לעזור לך כי אני בעצמי צריכה עידוד ועזרה אבל אני מנסה.. לא יודעת אם יצא לי טוב.. אז רק שתדעי.. את לא לבד. -אוהבת אבישג-

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ואת מוזמנת להציג את עצמך קצת, בכל רמה שאת מרגישה איתה בנוח ולהגיד גם מה מחבר אותך לפורום הזה, חוץ מהאכפתיות והחום כלפי קיסרית

אבישגוש

New member
תודה.. אני יצג את עצמי..

אז זהו.. אני אבישג אני עברתי לא מזמן אונס ע"י 4 חולי נפש ואני ממש מזדהה עם מה שכתוב פה מאז אני כל היום בפורומים האלה מחפשת תמיכה עזרה אהבה כתבתי בפורומים האחרים שיר שמתייחס רק ל1 מהם מהחולי נפש הכוונה.. כי בעיקרון הוא הראשון ש..
... בכל אופן אני לא יודעת כ"כ איך להתמודד אבל אני רוצה שגם פה תיקראו את השיר ותנסו לעזור כי אני מודעת לזה שאני צריכה עזרה ונמאס לי להיות לבד! כל החיים לבד בחדר סגור מוסיקה ומחשב! אני רוצה להיות מי שהייתי פעם. רוצה לחזור להיות שמחה.. ואין מי שיחזיר את הגלגל ונאסססססססס ליייייייייייי!!!!!!!!!!!! בקיצור אני לא יגרום לכם לטירחה בקריאה ארוכה אני יקצר ומצטערת אם יצא לי ארוך.. ממ.. אני יכתוב את השיר עכשיו.. יש בעצם 2 שירים אני מקווה שתקדישו קצת זמן בשביל לקרו אותם למרות שאני לא שווה אפילו דקה מהזמן של החיים שלכם אני בסה"כ שאריות של 4 חולי-נפש! -שיהיה- מקווה שתקראו בכל אופן.. סלמאט כל טוב..

אבישגוש

New member
שיר number one

רק דבר אחד אני רוצה להסביר יש עוד סיבה אחת שאני רוצה להגדיר מדוע ניפרדנו עוד אתה שואל ? כי משהו מהעבר בי מתעלל זכרון שלא נישכח כאב שלא דעך דבר שנהגתי לעשות מאהבה נהפך לכאב ואכזבה הוא החזיק אותי חזק זה קרה כבזק צעקתי בשימך קראתי לך איפה היית ? כשהוא קרע בגדיי איפה היית ? כשהוא שכב מעליי מדוע לא ענית ? כשהוא נישק בחוזקה מדוע לא עזרת ? בשתיקה העמוקה אני עדיין מיתעוררת שטופת זיעה חוששת שאולי זו אשמתי , והאם אני הרעה ? מפחדת ללכת ברחוב אף ביום מתפללת כל לילה שהפעם לא אחלום ורוצה אותך באותם הרגעים שחוזרים אלי הזכרונות הרעים ברגעים שאני צועקת , לא , כל כך חזק ברגעים שנזכרת בדלת שהוא טרק בבגדים הקרועים בקול שנדם ובעיקר את כל טיפות הדם דבר שבפעם הראשונה אמור לבוא מאהבה בא מכאב , רוע , שנאה ואכזבה רוצה ליבכות , רוצה לישכוח אנא אלוהים תן לי הכוח אני זקוקה לך המון האיש הזה חדר בלי רצון הוא קרע בתוכי חלק כל כך חשוב דבר שבחיים אלי לא ישוב

אבישגוש

New member
שיר number tow

הילדה.. מרגישה כ"כ לבד בעולם מלא אנשים.. כואב לה בגוף אבל בעיקר בנשמה.. הילדה התמימה איבדה את התמימות, איבדה את החלומות והתקוות, הייתה ילדה שמחה ונשאר לה רק העצבות והבדידות.. היא רצתה לדבר אבל לא היה לה עם מי.. היא רצתה חיבוק גדול אבל לא היה לה ממי.. היא רצתה להתגבר אבל איך היא לא יודעת, היא עברה דבר קשה ניסגרה כבר לא שומעת.. היא רצתה להכיר את העולם אבל הבינה שבעצם אין מה לראות רצתה לצאת לחיים אבל בשביל מה בכלל לחיות. היא התביישה לספר, פחדה להרגיש היא מתביישת לספר ומפחדת להרגיש -עדיין.. זה היה כל כך כואב וזה עדיין מתעלל בה, דבר מהעבר שחוזר ומכאיב לה, היתה בתולה -גם את זה לקחו ממנה הילדה התמימה שאיבדה את התמימות רוצה לדבר אבל אין לה עם מי.. רוצה חיבוק גדול אבל אין לה ממי.. -רק חבל שהילדה הזו היא אני- ..

אבישגוש

New member
ועוד משהו..

אם אתם שואלים אותי אני אפילו שונאת את הילדה ההיא! לא רוצה להיות היא! שהיא שעצם אני! לא רוצהההה! לא רוצה לכאוב כ"כ.. לא רוצה להרגיש כ"כ לבד! לא רוצה להמשיך לחיות בסבל ויסורים! לא רוצה להמשיך להיסתגר בתוך עצמי כי זה מוות בטוח! אני לא יכולה להתמודד לבד! שונאת אותה! את הילדה הזו! שונאת אותהההה! -שונאת את עצמי!!!!

DAFIF

New member
אבישגוש

אבישגוש את שונאת ילדה שאני אוהב ילדה מקסימה שעוזרת לי להעביר את הכאב ילדה שאני לא יתן לה בחיים להרגיש לבד ילדה שאני יתן לה חיבוק בלי סוף ילדה שאני לא יתן לה להיות לבד ילדה שאני כן רוצה שתצא לחיים כי הי
חייבת את זה לעצמה אני איתך NO MATTER WHAT את לא תיהי לבד אני ואת תראי למה אני כל כך אוהב את הילדה הילדה הזאת היא את ואני לא יתן לעצמי מנוח עד שתרגישי בנוח עם עצמך כי את חשובה לי אל תשכחי את זה אני אוהב אותך אבישגוש

אבישגוש

New member
תודה נדב!

אתה המשפחה שלא היתה לי אל תישכח אנ"י לנצח!!! אנ"י בדם! רק אני לא כ"כ מבינה מה אתה אוהב בי.. -שיהיה-

שן דג

New member
אבישג!!!

על מה את שונאת?? כל כך הרבה אהבה הבאת לנו.. כל כך הרבה שמחה, כל הזמן את מעודדת! למה, למה תבכי? חייך יפים, רק הביטי אליהם! ואם תרצי- כל דבר אנחנו כאן!! אל תתרחקי, אבישג, אל תמשכי ידך מחיבוקינו האוהב!!! תראי כמה שמחה נובעת ממך כשאת מעודדת אותנו!!! כל הזמן את רק מעודדת, ופתאום את כך אומרת??? אם כך את עשית- מה נעשה אנו??? האם כך היית רוצה שנעשה אנו?? איך נוכל להסתכל על אחותינו, היפה, השמחה שככה בוכה??? תני למשפחה שלך לחבק אותך... בבקשה אל תרחקי! חיבוק גדול, חיבוק של אהבה, חיבוק שלא רוצים לשחרר לעולם! עוד תראי, אבישג, נשארו עוד יומיים... רק אהבה ניתן לך, כל שניתן לך זה רק לקחת! אל תטבעי, אבישג, אנחנו איתך, נושיט לך יד, לא נעזוב לעולם. אל תעזבי את ידינו, אבישג!!! אם תפלי, קחי אותנו איתך!!! לאורך כל הדרך נלך, לאורך יד ביד נלך. אבישגוש!!!! רק אהבה ניתן לך!! רק אהבה, שלא תרצי לצאת ממנה לעולם!!! משפחתך האוהבת!!!

אבישגוש

New member
יוחאי..

לעזור לאחרים זה החיים שלי.. זה הכל בשבילי.. כי לעצמי אני לאיכולה כבר לעזור. אני פשוט מרגישה מועילה אם אני עוזרת לאחרים גם ככה אני סתם לא מועילה ..תודה על האהבה שאתה ונדב נותנים לי.. אני לא רוצה שתגיבו כמוני זה ברור אבל אני ל יכולה יותר יוחאי תבין, לא יכולה נמאס מהכל זה כבר הגיע לשלב של: טוב יאללה עד פה! אני נורא משתדלת לעזור וכן זה נותן בי קצת שימחה וכן זה קצת מחזק אותי אבל לא יכולה יותר לעזור לעצמי.. מצטערת.. דרך אגב עוד יומיים..! תרשה לי לצעוק מהתרגשות..
אאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! זהו צעקתי! כלום לא יוצא לי טוב בחיים גם הצעקה הזו בטח עשתה לא טוב או כל ההודעות האלה בפורומים מציקים לאנשים אני בטוחה שנמאס להם ובלב הם אומרים: "טוב חלאס, דיי! כמה כבר אפשר" אבל לא מעניין אותי אני רגילה להיות לבד כל הזמן הייתי עד שהכרתי אותך ואת נדב.. אימצנו משפחה! ולמרות הכל אני פה היום רק בזכותכם.. אם לא אתם הייתם מזמן לא הייתי פה ואני שמחה שיש לי אותכם חברים טובים-משפחה אוהבת שלא היתה לי.. אני תמיד שמחה לעזור לכם רק.. שהבעיה היא שלי אי אפשר לעזור טוב אני כותבת שטויות בקצב כמו תמיד אל תטרחו אפילו לקרוא אני לא שווה את זה..! יאללה ביי לעצמי כמובן! כי מי בעצם יטרח לקרוא.. -שיהיה- להית' (אנ"י)(אנ"י)(כל הזמן אנ"י) אה ושכחתי לרדת על עצמי! זה מסורת קבועה אצלי כי אני סתם אחת אז הנה.. אני סתם מפגרת! הבלה! פסיכית! מי בכלל ירצה לשמוע אותי?! מי האידיוט שיקשיב לי?! אני לא שווה יחס אפילו ומי שקרא את זה אני ממש מעריכה את זה כי לא הרבה היו עושים את זה -סתם יצא לי ארוך בלי תוכן בכלל -שיהיה- יאללה ביי!

שן דג

New member
(((((((((((אבישג)))))))))

אבישגוש!!!! את כל כך טובה!!! במקום לעזור לעצמך את עוזרת לאחרים!!! ואת כל כך מועילה שאין לך מושג בכללללל!!!! כל כך מועילה!!! רק תדעי לך שאת דוגמא לכולנו של איך בן אדם צריך להתנהג, את פשוט כל כך טובה!!! כל כך קשה לי לראות אותך במצב כזה!!! אל תגידי שאי אפשר!!! לכל דבר יש תקנה!!! גם אם נדמה לך עכשיו שרק נותר להגיד"מי יתקן לי את הפצע הזה???" אבל את תראי שכמו שהעצבות נכנסה בך היא תצא ממך ועוד פי אלף!!! לא ישאר לך שום זיכרון מאותה תקופה רעה, שנראית לך אינסופית כרגע. נסי להיזכר רגע באיזה קטע מהחיים שלך מלפני שנה. זוכרת? הכל פרח, עבר. דברים שנראים נצחיים נשארים בעבר. הטוב עוד לפנייך, אבישג. ככל שרע לך עכשיו רק יהיה לך יותר טוב בהמשך. נכון, קשה לראות את זה עכשיו. אבל זה יעבור!! יעבור !!! יהיה לך טוב! טוב נצחי שאיש לא יקח ממך!!! מילה שלי, אבישג!! מילה שלי!! אלה השנים שלך, אבישג, שנים שיהיה לך כל כך טוב שלא תזכרי כלום מאותו גרגר שומשום קטן מהעבר שלך!!! תסתכלי על השנים האלה ותצחקי בלי סוף!!! הפעולה פשוטה, אבישגושי... הפעולה ההפוכה תעניק לך אושר! אושר של שכרון חושים ובלי לדעת גבולות!!! יודעת איך, אבישג?? יודעת איך, אבישגושי??? פשוט מאד!! הפעולה ההפוכה, אבישג, הפעולה ההפוכה!!!! מהי הפעולה ההפוכה, אבישג??? את הרי יודעת מהי הפעולה ההפוכה!!! חתונה כמובן!!!! תתקני את העוול הנורא שנעשה לך ותדעי אושר שלא היה לך מעולם!!! אושר בלי קץ ותכלית!!! ללא גבול וללא חומה! הכל, וזה שלך, רק שלך!!! איש לא יקח את זה ממך!!! האושר הזה יבוא אלייך מעבר לפינה, אבישג!!! לא תשימי לב והוא כבר יבוא!! רק תחכי לו, וזה יבוא!!! שתדעי רק טוב, אבישגוש!!!

אבישגוש

New member
תגיד ת'אמת!!!

לא נמאס לך ממני?!? לי נמאס מעצמי!! -שיהיה- אם יש לך לב חזק תקרא את מה שכתוב למטה ההודעה האחרונה שלי.. רק אם יש לך סבלנות ולב חזק .

שן דג

New member
אבישג!!!!

בטח קראתי!!! ולא נמאס לי ממך, אלא להיפך, את נראית לי הרבה יותר יפה וטובה בכל פעם שאני קורא כל מילה שאת כותבת!!!! תכתבי כמה שיותר כי את שופכת את הלב וזה טוב, מצויין!!! זה ממש טוב, אבישג!!!! קראתי את זה וההודעה שלי מתייחסת גם אליה!!!! אז תקראי אותה שוב אם את רוצה, ובכל מקרה, שלא תצטערי עוד על כלום!!! עוד יומייייייםםםםם!!!!!! אאאנננניייי מתתתתרררגגגגששששששששששש!!!!!!!!!!1

קראתי ו...

טוב שאת כותבת וטוב שלא מוכנה יותר להישאר עם זה לבד. ולמה שתהיי לבד? את לא עשית שום דבר רע, לא מגיע לך עונש. וממילא.. הרי כל כך כואב. אז למה עוד להגביר, על ידי הלבד? אז טוב שאת כותבת ומדברת. רק חשוב לי גם להגיד דבר מה - את קוראת להם חולי נפש, אני הייתי מבקשת ממך לא לעשות את זה ואני אסביר למה. יש אנשים שחולים במחלות נפש ומהיכרות קרובה איתם אני יכולה להגיד לך שמדובר באנשים רגישים, בעלי נפש מקסימה ברוב המכריע של המקרים, אך כואבת. לרוב המחלה כל כך מתישה אותם עד שאין להם כוח לפגוע באף אחד, בקושי לחיות את החיים שלהם. אז לא פייר לכנות אנסים - חולי נפש. כמו כן, הרבה מחקרים נעשו על הנושא ואנסים אינם חולים בנפשם. הם שפויים לכל דבר... כן, קשה להבין את זה, קשה לקלוט את זה - אבל הם בריאים בכל מובן. הם יכולים להיות גם אנשים מצליחים ונערצים בחברה, חכמים ותורמים לחברה אבל... גם לאנוס. וחשוב לדעת את זה ולא לתת להם את הפטור של מחלת נפש, מאחריות למעשיהם. ואת אבישגוש, נפגעת על ידי אנשים שפלים אבל הרוח שלך חזקה וטהורה והיא תעזור לך להחלץ מהבור הזה, אם כך החלטת שיהיה. בינתיים שולחת לך את הדף שנועד לכותבים בפורומים שלנו ומדגישה את עניין "הטריגר" - כאשר כותבים תיאורים שיכולים להיות קשים לקריאה, מציינים בנושא את המילה טריגר כדי שאנשים יהיו מוכנים לפני הקריאה. והמשיכי לכתוב. אני מקווה שהדברים שכתבתי לא הבהילו אותך. את מקובלת ורצויה כאן. שלא יהיה לך ספק.

אבישגוש

New member
אז קודם כל..

סליחה על זה שקראתי להם חולי נפש.. מצטערת.. דבר שני מצטערת על זה שלא כתבתי טריגר דבר שלישי מצטערת אבל אני לא מרגישה טהורה כמו שאמרת.. אני סתם סתומה!! ראית אפילו.. כלום לא יצא לי טוב אפילו לכתוב בפורום יוצא לי עם טעויות.. זה למה נמאס לי כ"כ! בכל אופן מצטערת על הטעויות שלי ועל הבלאגן שאני עושה בקצב.. פשוט אני טמבלית! סתומה! (תעצרו אותי שימאס לכם) מפגרת! הבלה! אידיוטית! פסיכית! משוגעת! מאותגרת שכליתת! שונאת את עצמי!!! זהו אמרתי את מה שהיה לי להגיד.. אבל יש עוד משהו אחד.. תודה על שהקדשתם זמן על ליקרוא את החרא שאני כותבת.. אני לא חושבת שמגיע לי שתקדישו כ"כ הרבה זמן על לקרוא סתם שטויות אבל בכל זאת אני כותבת -שיהיה- טוב תודה בכל אופן..

שן דג

New member
אבישג!! עוד פעם???

למה את כועסת על עצמך??? למה??? את הרי כתבת את מה שאת מרגישה!! לא ניתן לך להרגיש רע!!! בחיים לא!!!! לא משנה מה תעשי!!! אנחנו פה, איתך... לתמוך בך... שלעולם לא תלכי לבדך.. משפחתך האוהבת

ילדונת~

New member
אבישג...

רק רציתי לשלוח חיבוק מכאאן את לא שום דבר משאמרת על עצמך.... ומסכימה עם אילנה לאנסים זאת ממחמאה להיות חולי נפש הם שפויים שפויים מידי הם נבלות כן אבל לא חולי נפש... גמני מכירה חולי נפש והם בעלי נפש טובה... אז לא מגיע להם השם הרע שיוצא להם.... וזהו (((((((((((((((((((אבישג)))))))))))))))
מחזקת את ידייך ואת כותבת מדהים....

אבישגוש

New member
תודהה.. אבל שיווווו..

לא ידעת למה.. אבל קשה לי להסכים עם מה שאתם אומרים לי. אני חושבת שזה ככה ובשבילי זה ככה. אני אולי אטומה אני מנסה שלא להיות אבל אני כזו אני כל היום בפורומים אנשים עכשיו ברצינות לא נמאס לכם ממני?! תגידו לי פשוט ככה: "אבישג! סתמי!" זה הכל אני מודה לכל מי שהגיב לי על מה שכתבתי והקדיש זמן על זה -באמת
אבל ני חייבת להגיד שאני לא יכולה יותר .. ממש לא יכולה. אני הולכת להתאבד!! החיים בזבל מי צריך אותם?! -סתם איום של רגע של עצבים- אני ממש הפכפכית מצטערת זה בא בהתקפות שניה אני שמחה שניה אני עצובה שניה אני צוחקת שניה אני בוכה.. שניה אני מחייכת שניה אני כועסת.. -פיגור! טוב ולקטע האהוב עלי לרדת על הילדה שאני הכי שונאת בעולם! את עצמי כמובן! מי ששונא אותי שיקיש 1.. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 יכולתי להמשיך ככה שנים אבל חבל על הזמן שלכם.. בקיצור כוולם להקיש 1 לא להתבייש לכו עם הרגשות שלכם! אני מודה שאני שונאת את עצמי אז אתם?! מי שאומר שלא הוא בטח מתבייש -רק בשביל הנימוס , חחחח קיצור אני שונאת את עצמי וזהו!!!! אם היו נותנים לי להקיא על עצמי אז בשימחה.. בעעעעעעע על עצמי! אני סתם ליכלוך מהרחוב! זבל נטוש! בנלאדן יותר עדיף על אחת כמוני! סתם מטומטמת משוגעת מהורהרת בנפשי -זה מה שאני! מטורללת! קוקו!! בעעעעעעע עלי! ממש בעעעע
(אמור להיות בוקס אבל נראה כמו מישהו מקיא) חחח רואים? זה הפיגור שלי מה אתם בכלל קוראים את הפיגור והשטויות שאני רושמת כאילו וואו?! אתם אנשים בעלי סבלנות עם המון רצון לעזור אם ככה.. זה מכתב ייאוש מה שנקרא -"שלא יגמר לעולם" בעצם קרוב לסיום אבל בכל זאת מייאש! אני ממש גאה בכם אנשים על זה שאתם עוד מקשיבים למה שיש לי להגיש כי יש לי להגיד המון!!!!! -רואים לא?! בקיצי אתם עם אופי חזק אם אתם ממשיכים לקרוא את זה.. בעלי רצון..! אני גאה בכם!! דרך אגב מי שעוד לא התייאש מהמכתב ועוד קורא אותו אז.. תודה אני אוהבת אותכם אתם בטח ממש חזקים לא להשבר בשלב הזה הה?! ועכשיו רצינות.. אני מודה לכם באמת מכל ה-
(מצטערת אבל הלב שלי שבור) שיהיה.. תודה לכל מי שמקשיב לי על ההודעות בלי תוכן האלה.. פשוט לישפוך את הלב זה הכל! ולהגיד שנמאס! נמאס לי ממני ומעצמי! ומאנוכי! ומאבישג! ומעצמני! -הה? שיהיה.. קיצור איפה הייתי? אה.. בלרדת על עצמי! אז לפי המכתב הארוך והחסר חשיבות הזה אתם מבינים שאני מפגרת הבלה פוסטמה ואתם לא טועים! אני אשמה בכל מה שקרה לי! -אל תגידו לי שלא כי זה מה שנותנים לי להרגיש ואולי בצדק! אני שונאת את עצמי!!!!!! שונאת!!!!! טוב אני חייבת לזוז להבא אל תתחילו אפילו לקרוא את המכתבים שלי אני ימשיך מחר או יותר מאוחר.. וכן אני מהורהרת בנפשי! וכן! אני מתוסבכת. מצטערת על הזמן שגזלתי מכם אם גזלתי כי מי ירצה להקשיב לי! טוב אני חייבת לצעוק להוציא עצבים ואז אני יסיים את המכתב חסר תוכן הזה..
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההה
שלום ולא להתראות אנשים.. -כן אני מיואשת ןשונאת את עצמי על החיים האומללים האלה! אני ימשיך יותר מאוחר או מחר ביי!!!!!!

אבישגוש

New member
מקווה שמישהו יקרא את ההודעה שלמעלה

ולא להתייאש גם אם אני לא שווה את זה אז מה?!

למעלה