לקליאופטרה

בלאונט

New member
לקליאופטרה

בתגובה להודעה שלך שנמצאת די בתחתית הרשימה, וואט זה פאק, אני חייב לומר שאני לא תופס איך אחרי מה שאתם רואים אתם (השמאל) ממשיכים במין אדישות נאיבית לחלוטין. ה``רצח`` של שני האנשים האלו היה לינץ` אכזרי, התעללו בהם, והם ראית את הצילומים את רואה איזו הנאה, אושר יש להם כשהם הורגים ישראלי - אני מבטיח לך שהחייל שבטעות ירה בילד הפלשתינאי לא שמח ככה, ומעבר לזה שהוא נמצא בחקירה - מוסרית, הוא מצטער. הם עשו את זה מתוך שנאה ותיעוב, לא בתור צעד טקטי - הם שונאים אותנו, הם שונאים אותך. להקשיב לצרכיהם אמרת? עד לפני שלוש שבועות הייתי מסכים איתך, אבל תראי מה קורה כשאנחנו לא רוקדים לפי החליל שלהם? מוות. לא, אם אנשים כאלו לא מדברים, לא מקשיבים. אהה, וכן, מורשת גאווה לאומית וחיי ילדינו הינם ערכים יותר חשובים מהחיים שלנו מכוון שאלו הם הערכים שרק בגללם לא נספו יותר אנשים בשואה ורק בגללם קמה המדינה ורק בגללם הגענו כ``כ רחוק. חיי הדור הבא יותר חשובים מחיינו.

e-shfiyut

New member
לא!!!

עם החלק הראשון אני מסכימה אבל הפסקה האחרונה שגויה לגמרי... המדינה הוקמה כדי שיהיה מקום ליהודים שלא יהרגו אותם בגולה ולא מתוך איזשהי גאווה לאומית... הגאווה הלאומית באה אחרי הקמת המדינה... לירן

שניכם טועים!

הערבים שונאים אותנו, ואנחנו שונאים אותם. החייל שירא בילד לא שמח על זה שהוא רצח ילד, אבל לא כי הוא לא שונא את הילד. הוא שונא את ההורים של הילד, הוא שונא את כל הערבים בכלל. כמוך בדיוק. אפילו יותר, כי הוא עומד שם מולם כשהם זורקים עליו אבנים. למה הם עשו לינץ` עלינו ואנחנו לא עליהם? א. יש לנו משטרה נורמלית שעובדת לפי החוקים של המדינה הדמוקרטית בה אנו חיים. להם מצד שני, יש משטרה שמקבלת (או לא) פקודות רק מהדרג של הרשות הפלשטינית, שעד עכשיו לא מסרה הודעה לדכא כל אלימות. ב. התקשורת פה מגנה אלימות, והתקשורת שלהם לא רק שלא מגנה, אלא מלבה את שנאתם של הערבים אותנו, ומעודדת אותם לצאת להילחם. צריכים לפוצץ את התקשורת ואת הרשות. עשו את זה? צריכים עוד פעם- זה לא עזר. פושע.

MiSheL

New member
אי אפשר בכלל להשוות!

החייל שירה בילד הפלסטיני לא עשה זו במכוון, זה ארע עקב שהילד הזה היה באיזור שבו התנהל קרב יריות בין פלסטינאים ליהודים - היריה שהרגה את הילד לא הייתה מכוונת אליו- ואני מבטיחה לכם שהחייל לא נהנה וקיבל סיפוק מכך כמו שמבצעי הלינץ נהנו ממעישהם- להפך, החיילים בצה``ל פעלו רק מתוך הגנה עצמית ובעקבות הוראות מפורשות שניתנו להם, ובכלל אני חושבת שאסור לשפוט אוצם כי אתם לא יודעים בכלל באיזה מעמד קשה הם נמצאים בסיטואציות כאלו! ובמיוחד לפושע מחשבתי- אתה לא יכול לשפוט את החייל שירה ! מאיפה אתה יודע איך הוא הרגיש? הוא פעל אחרי הוראות והגן על עצמו- וככל שתהיה עוצמת שנאתו על הערבים אני בטוחה שאי אפשר להשוות אותה לשנאתם של הפלסטינים צמאי הדם האלו שמרגישים שייעודם בחיים הוא להשמיד אותנו. בנוסף רציתי להוסיף, שגם ערפאת וגם אמצעי התקשורת הפלסטינים, מעודדים צעירים (=מתחת לגיל 18) לצאת לפרעות ברחובות (אני אישית קלטתי המון ילדים בני 10 עם רובים בין כל ההמון) דבר שמטרתו העקיפה והמצערת היא לרכוש את צומת הלב ואת רחמיי המדינות בעקבות ההרוגים והפצועים הצעירים (אני לא זוכרת את המ``ס המדוייק אך נהרגו בסביבות 40 מתחת לגיל 18) לתשומת לבכם, מישל

למעלה