לקנות או לקחת מליסינג

NewFace

New member
לקנות או לקחת מליסינג

שלום לכולם. רציתי לשאול שאלה בנושא הליסינג בטורונטו. יצא לי לדבר עם כמה אנשים והם טוענים שכדאי לקחת רכב מליסינג מאשר לקנות. אמרו לי שרכב רגיל מליסינג (כמו טויוטה קורולה או הונדה אקורד) יעלה לי בסביבות 300-350$ לחודש + ביטוח 1000-1200$ לשנה. האם אלה המחירים? מה אתם יכולים לייעץ לי בנושא? תודה מראש לכל המגיבים, וחג שמח!
 
לגבי כדאיות - יש פנים לכאן ולכאן

אם אתה חייב להחליף רכב כל שלוש שנים, יש מצב שזה כדאי לך. לגבי הסכום שנקבת לביטוח - אין מצב!!! תכין ל-פ-ח-ו-ת פי 3, במיוחד אם הרשיון הקנדי שלך הוא טרי. אתה יכול להיכנס לסוכנות רכב באיזור טורונטו ולבקש הצעת מחיר, למה להסתמך על הערכות של סתם אנשים? יש להם גם אתרי אינטרנט, רק תזכור שיש להם כל מיני עלויות נסתרות כגון דמי משלוח, עמלת מפתחות ותוספת חד פעמית על מילוי אוויר בגלגלים.
 

gilad_no

New member
אל תטעה, רן

אני קיבלתי את הביטוח הראשון שלי ב1300 לשנה, לאחר שהנפקתי להם היסטוריית נהיגה מחברת הביטוח בישראל.
 

gilad_no

New member
קוויבק

אכן קיבלתי בהתחלה מספר הצעות שלא ירדו מתחת ל3000 דולר, אבל לאחר מספר בירורים בסוכנויות שונות, הפנו אותי לסוכנות שהסכימה להתייחס למסמכים מהסוכנות הישראלית ולהחשיב את ההיסטוריה שלי בישראל.
 
אהההה קוויבק

הבנאדם שאל על טורונטו. אונטריו ידועה לשימצה בנושא הזה.
 

gilad_no

New member
לא כ"כ שונה

כמו שאמרתי, כל ההצעות שקיבלתי בהתחלה גם כן היו בסביבות 3K ויותר. רק חברה אחת הסכימה לבטח בפחות.
 
למעלה