לקנות משהו לבעל לעתיד לחתונה?

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
לקנות משהו לבעל לעתיד לחתונה?

או במילים אחרות, אני צריכה רעיונות ואם בכלל זה מקובל.

בעלי קיבל

80 קילו כלה...<לא כל כך קלה> גם אם מאוד רציתי לא היה לי שמץ של רעיון מה לקנות sorry לא עזרתי

דפי26

New member
לפי דעתי זה מאד יפה ומיוחד

לא לשכח ביום החשוב הזה מי באמת חשוב ולתת לו מתנה. אני לא כל כך מכירה את האיש ולכן אין לי רעיונות

Ronnie*

New member
אני קניתי כמה שטויות קטנות

(לא ממש "מתנה"), וחוץ מזה הכנתי פנקס קופונים. לדעתי זה נחמד להכין משהו קטן, למרות שממש לא הכרחי.

kisses

New member
אני אישית קניתי לבעלי חפתים מזהב

לחליפה שלו ואני יודעת שנהוכ שההורים של הכלה נותנים שעון

ההורים של הכלה נותנים שעון

לאירוסין, לא לחתונה. לדעתי זה יכול להיות נחמד באמת לזכור מי החשוב באותו יום. לדאבוני, לא היה לי זמן לחשוב על זה, ולכן לא נתתי.

יעלי2

New member
ההורים של בעלי נתנו לו את השעון ממש

סמוך לחתונה ואני קיבלתי שרשרת מקסימה מהוריו באותו יום. אנחנו פולנים ולא מכירים מנהגים או כללים אז ההורים הלכו לפי הלב.

יעלי2

New member
מקובל לפי הרצון

אני קניתי לבעלי קופסא יפה ובה שמתי את ההזמנה שלנו לחתונה תמונת פספורט בתוך מסגרת קטנה חולצה שהזמנתי לו מחו"ל ונשלחה לארץ ללא ידיעתו (הפתעה קטנה) קופסא פצפונת עם מכסה זכוכית שבה הכנסתי (והדבקתי) 2 קוביות כשה 6:6 כלפי מעלה (קבוע) למזל. את ספרות התאריך שלנו מעץ וכו. הכל כמעט נקנה בחנות תחביבים כך שזה די נותן רעיונות גם לך בחו"ל. אם זה מדבר אליך, זה אחלה. הוא קיבל אותה בבוקר החתונה למיטה וזה היה מאוד רומנטי.

מה- עוד מתנות?

אני חושבת שזה קצת הסחפות בהוצאות. לדעתי, עוד פריט יקר ובלתי שימושי זה ממש לא לעינין. אבל זו רק דעתי. אלא אם כן המטרה היא לנצל את הילולת הביזבוזים לעוד משהו שממש רוצים, אבל אי אפשר לפרגן ביוםיום. לדעתי, היות והמבנה של טכס החופה המסורתי ושל החתונה בכלל לא ממש מאפשר השתפכות ריגשית- אז מכתב אישי על המשמעות העמוקה של כל הבלגן הזה יהיה שווה אלף מונים מעוד פאלם פיילוט. אני מאד אוהבת מילון אישי (אוסף של הגדרות, ע"פ הא´ ב´, על נשוא המתנה או, במקרה הזה, עליכם) וגם פינקס קופונים זה חמוד נורא. משהו ממך שווה הרבה יותר ממשהו קנוי. אבל זו רק דעתי.

אני קניתי לבעלי מתנה

עט מאוד יפה ומיוחד בשביל שיהיה לו עם מה לחתום על הכתובה. הרבה רעיונות אין לי...

הילית*

New member
אני ארזתי קופסא יפה

ובה שמתיכל מיני דברים למשל- מוצצים (למקרים בהם אצטרך לסתום לו את הפה) וגם אפשר יהיה לעשות בהם שימוש אחר בעתיד... גרביים שכתוב עליהםמשהו חמוד אפשר לשים גם תלושים לכל מיני פינוקים - למשל ארוחת ערב מיוחדת, מסג´ וכד´

נופר 30

New member
בעלי קיבל הודעה להישאר בבית

כי צריכה להגיע חבילה חשובה ואני לא אספיק להגיע בזמן וכשהוא פתח את הדלת נעמד מולו בחור שאל אותו האם הוא שלומי וכששלומי אמר כן הבחור אמר אני החבילה שאתה ממתין לה ושלומי קיבל שעה וחצי של מסאז´ מדהים או כמו שהוא אומר פירקו אותי והרכיבו מחדש ( הקפדתי לעשות את זה יומיים לפני החתונה כי יום קודם זה יותר מידי ) הוא היה מאושר מאוד עם זה

הילית*

New member
למעשה גם אני

על טבעת הנישואין שלי הוא שילם ואת הטבעת שלו אני שילמתי...

למעלה