לקנות עזרים טבעיים

לייה4

New member
לקנות עזרים טבעיים ../images/Emo13.gif

היי, אני בחודש תשיעי והייתי רוצה לקנות את השמנים והתה פטל הטבעיים המומלצים ללידה קלה ומהירה. הבנתי שישגם שמן תפוז ושמן לעיסוי פרינאום. מישהי יודעת מאיפה קונים? אפשר מהסופר? והאם התה פטל בא בשקיות תה רגילות? אשמח לקבל רשימה של מה שמומלץ ומה כל דבר עושה ואם אפשר כמה עולה כל דבר בממוצע. תודה

קניות

בחנויות טבע תוכלי למצוא שמן תפוז. לעיסוי פרינאום אפשר להשתמש בשמן שקדים. תה פטל - מדובר בעלי פטל אדום (שימי לב לשם המדויק, שלא תצאי עם תה בטעם פטל
) ומה שאני מכירה מגיע בתפזורת. לגבי מחירים אני לא זוכרת במדויק, אבל סדר גודל - אני מניחה שהתה עולה בסביבות 15-20 שקל. שמן שקדים - כ-40 שקל. שמן תפוז - 25-40. המוצרים האלה לא נמכרים בסופרמרקט רגיל. לגבי מה כל דבר עושה וכל מה שמומלץ - זו שאלה קצת גדולה
בגלל מגבלות זמן שלי, לא אפרט כרגע, מקווה שתקבלי עוד תשובות. אני מניחה שגם בחיפוש ארומתרפיה בלידה ברשת תוכלי למצוא מידע. בחנות בייבי טבע בת"א תוכלי גם לקבל ייעוץ מפורט. לינק שמצאתי לך, למיילדת וארומתרפיסטית שמכינה תערובות ייעודיות - http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=1532. שיהיה בשעה טובה!

לייה4

New member
איזו כמות לשים לתה?

איזו כמות של עלי פטל לשים בתה לכוס?? והאם הצבע צריך להיות ירוק-צהוב של התה?

כפית על ספל מים רותחים../images/Emo96.gif

ואפשר להמתיק לפי הצורך. המשקה המוגמר הוא בגוון צהבהב. להתחיל בספל ביום ובהדרגה לאחר כמה ימים לעלות ל-2 ספלים ושוב בהדרגה ל-3 ספלים. אפשר לשתות עד 3 ספלים ביום. לרוויה.

למעלה