לקנות פילמים..

סנאגל

New member
לקנות פילמים..

שאלה קצת מצחיקה...אבל... אני הולך לתקתק בתאילנד הרבה צילומים ורוצה לדעת אם שווה לקנות שם פילמים או לקנות בדיוטי פרי שלנו ? עוד חודש למנאייק !!

אוייש אני היתי כל כך פחדן

בקטע הזה פילם פילם פילם שמרתי עליהם כמו על החיים שלי.... בהודו לא הסכמתי לפתח בעד שום הון שבעולם גם בתאילנד(למרות ששמעתי שהאיכות שם מעולה וזה גם דיי זול) הסכמתי לפתח רק במקום אחד וזה אוסטרלייה אומנם שילמתי המון כסף יחסית לארץ ובטח שיחסית לתאילנד אבל מה לעשות? רק שם הייתי רגוע והסכמתי לפתח אבל ראיתי המון תמונות שפותחו בתאילנד והם יצאו באיכות לא רעה בכלל.... ודרך אגב קח בחשבון שבתאילנד גם רץ נורא חזק נושא הזיופים (אני לא אומר שמה שתקנה שם יהיה מזויף) אבל צריך להיזהר ולבדוק בייחוד אם זה פילם כי פילם זה בעצם הטיול שלך בהצלחה

aviron

New member
קנה כאן - תפתח שם.

המלצתי: הצטייד בפילם כאן, בישראל. בתאילנד נושא הפילם המזוייף אכן קיים. למעט בחנויות רשמיות. לפתח כדאי בתאילנד - בתנאי שאתה מבקש פיתוח בנייר "קודאק". כ"כ עליך לדעת שאין פיתוח "מאט" בתאילנד. )בכל-אופן: אני עוד לא נתקלתי.) מחירי פיתוח הפילם , שנעשה במכונות דיגיטליות משוכללות - ואין כל בעייה: לגבי נייר "קודאק": פיתוח הסרט עצמו: 35-40 באט. כל צילום בגודל גלוייה : 5-6 באט. הצילומים מוחזרים באלבום. כמובן שאפשר למצוא פה-ושם ביותר זול: 4-5 באט לצילום. מזכיר בשנית: נייר קודאק ! - שעולה 1 באט לצילום יותר יקר מנייר אחר, כמו נייר "מיצובישי" למשל. (יש דבר כזה !!..)

liat54

New member
פיתוח תמונות בתאילנד

למי שהולך לפתח תמונות בתאילנד מניסיוני , אני נפלתי בפח וכעת יש ברשותי תמונות ברקע אדום. אז זה זול...אבל לפחות על תזרוק את הפילים המקורי.

דבשונית

New member
יש צדק בדבריך

אני שלחתי לפיתוח באחת מחנויות הצילום- נדמה לי בפוקט 6 סרטי פילם 2 מתוכם לא חזרו אלי בטענה כי הם נשרפו לעובדי החנות לצערי לא ניתן היה לשחזר את הצילומים המדהימים לכעוס עליו גם לא היה עוזר נאלצתי להסתפק ב- 4 שנותרו אז......הסתכלו על התאריך המוטבע באריזת הפילם ופתחו בישראל...

אני דווקא...

נתקלתי בפיתוח מאד טוב וזול בצ´נאג מאי בצפון תאילנד... פיתחתי ב-4 באט לתמונה וזה יצא אחלה... בהודו דווקא אכלתי אותה קצת... אגב, פילם קודאק גולד 200 עולה בתאילנד בין 120-160 באט(משהו כמו 14-18 שקל בימינו) כשבארץ הם עולים 25 שקל. לשיקולכם.... בזיופי פילם לא ניתקלתי באופן אישי אבל אני מניח שהם קיימים.

aviron

New member
ולכן ציינתי בפירוש "קודאק"

בפיתןח: יש לבקש נייר קודאק בלבד. (הוא אשר כתבתי). יש לקחת בחשבון (ולא דוקא פיננסי) את נפח הצילומים (נפח גדול) - לעומת נפח הפילם בלבד (נפח קטן). כך שמבחינה כספית כדאי לפתח בתאילנד - מבחינת נפח ומקום - בישראל. ואם כל דבר היה כל-כך פשוט והתשובות היו חד-משמעיות - היה נורא משעמם, לא?

רינת ס

New member
תקנה בדיוטי -פרי בארץ

ותפתח בתאילנד-אני פיתחתי שנה שעברה תמונות באיכות מעולה בחנות של קודאק מול הקשר הישראלי-תשאל בקשר והם יפנו אותך-ממש שווה

סנאגל

New member
שיחקתם אותה.

רעיון טוב, בטח בדיוטי פרי יש מחיר טוב. תודה !

lula

New member
לקנות תאילנדי

היי אחריי טיול של מספר חודשים שכל הפילים נקנו בתאילנד ופותחו בתאילנד יצאתי מרוצה מאוד מהשרות והמחיר.... מומלץ לפתח בקוואסן לי מסעדת סיאם יש שם תאילנדיות מקסימות וזריזות ולא לשכוח לבקש הנחה....

למעלה