לקנות רהיטים או להעביר הכל מישראל ?

roz האחת

New member
לקנות רהיטים או להעביר הכל מישראל ?

כאשר עוברים לקנדה , האם כדאי לקחת את הרהיטים שלנו ( חלק חדש חלק ישן ) או שכדאי לשכור דירה מרוהטת ואח"כ לקנות הכל חדש ? מה יותר משתלם ?

קשה למצוא דירות מרוהטות שיתאימו למשפחה

ויושכרו במחיר סביר. רוב האנשים מגיעים, וישנים על מזרונים עד שמגיע הקונטיינר, או לחילופין קונים מייד ריהוט זול או יקר לפי כיסם. אם הרהיטים שלך טובים יפים ויקרים כדאי להביא, אם לא כדאי לקנות. אפשר למלא בית בציוד יד שנייה בפחות מ 2000 דולר. למחירי חדש, תבדקי באתר של IKEA.CA

תן איזה כלל אצבע

עד איזה שווי של ריהוט ישראלי כדאי לטרוח? תעשה איזה חישוב גס של כמה שהם יקבלו תמורתם כמשומשים, העלות של ההובלה, העלות של קניית ריהוט סביר באיקאה וכו'. יש מצב לאיזה חשבון כזה? זה נושא שהטריד פה כמה לאורך השנים.

ruth1983

New member
אנחנו החלטנו לא לקחת

בהתחשב בעובדה שיש לנו רק סלון וחדר שינה די חדשים אבל עלות ההובלה והסיכוי שיהיו נזקים לרהיטים (על חדר השינה נישאר בערך כל סימן אפשרי) החלטנו שלא ניקח זה לא שווה את זה אני מעדיפה לא לבלבל לעצמי את הראש וליקנות כבר שם אולי בהתחלה יד שנייה ואחר כך כשנתמקם קצת אז חדש. הבעיה היחידה זה הספרים - יש לי ולילדים הרבה וחבל לי להשאיר אז עדיין חושבים מה לעשות (אולי נשלח חבילה בדואר או שהמבקרים העתידיים שלנו יביאו)

למעלה