לקניה???... למשהו בכלל יש פה קומיקסים למכירה?????
C chatenoire New member 27/1/03 #2 קומיקס למכירה זה לא פורום מכירת קומיקס, אלא פורום לדיונים על קומיקס. אם אתה מחפש קניות, תבדוק את הלינק שבראש העמוד - "חנויות קומיקס בישראל".
קומיקס למכירה זה לא פורום מכירת קומיקס, אלא פורום לדיונים על קומיקס. אם אתה מחפש קניות, תבדוק את הלינק שבראש העמוד - "חנויות קומיקס בישראל".
E effigy New member 28/1/03 #3 אנחנו פורום לכל הנושאים שקשורים בנושא הנפלא הזה, קומיקס, יש לנו לוח למכירה והחלפה בשורת המשימות (איפה שהסקר) כמו שאנחנו מפרסמים ציורים אנחנו גם מוכרים ומחליפים...
אנחנו פורום לכל הנושאים שקשורים בנושא הנפלא הזה, קומיקס, יש לנו לוח למכירה והחלפה בשורת המשימות (איפה שהסקר) כמו שאנחנו מפרסמים ציורים אנחנו גם מוכרים ומחליפים...
צ צבי קויש New member 30/1/03 #4 למכירה יש יל כמות לא קטנה (כמה מאות) של קומיקס למכירה, בעיקר Marvel ו- DC. תודיע/י לי במה את/ה מעוניין (הדוא"ל שלי הוא [email protected]) ואני אבדוק אם יש לי מה להציע לך.
למכירה יש יל כמות לא קטנה (כמה מאות) של קומיקס למכירה, בעיקר Marvel ו- DC. תודיע/י לי במה את/ה מעוניין (הדוא"ל שלי הוא [email protected]) ואני אבדוק אם יש לי מה להציע לך.