לקסוס בלי(או איך שרושמים את זה)

רמירז

New member
לקסוס בלי(או איך שרושמים את זה)

שלום לך, אתה לא מכיר אותי, אני סתם אחד שעוקב אחר הנעשה בפורם הזה חודשים רבים לאור היתענינותי הגוברת בצבא וסתם משיעמום. גם אני בן 15 כמוך ורק רציתי שתדע שאני שמח לראות שיש עוד ילדים בגילי שמתענינים בצה"ל ובנושאים כאלו. אלא שאני, בניגוד אליך, נמנע מלפרסם הודעות בפורם הזה מאחר שבפעם האחרונה שעשיתי זאת זכיתי לשלל תגובות נזעמות על גילי הזאטוטי. סתם רציתי לאמר לך את זה...המשך כך אתה מאוד עוזר כאן לכולם.

amir18

New member
שלום לך,

אין לך שום סיבה לפחד סך הכל פורום שכולם שולחים את מחשבותיהם. אם יש לך משהו להגיד תגיד אפילו אם יהיו כאלה שלא יאהבו זאת. הקטע הוא שלא צריך להתעמק בנושא הזה כל כך מוקדם. אני האמת חושב שצריך להתחיל לחשוב על העניין רק בסוף י"א או תחילת י"ב. קיצר תהנה פה. ואני לא אראה את הפורום הזה לתקופה ארוכה - הגיע הזמן:)

Casus Belli

New member
שלום רמירז

כמוך, גם אני שמח לדעת שישנם בחורים צעירים חדורי מוטיבציה שמתענינים בצה"ל, ויתרה מזאת - כל פעם שאני פוגש במישהו כזה אני לא חוסך ממנו בשבחים. האנשים פה הם מאוד מאוד נחמדים ואין לי מושג למה זכית לשלל תגובות נזעמות... קצת מפתיע. גם אני נתקפתי (וזה כבר הופך לריטואל קבוע) בהקשר לגילי הצעיר, בעיקר מהטענה ש"אין לי מה לחפש בפורום של אנשים מבוגרים לפני צבא". אבל ההיפך הוא נכון - דווקא בגלל גילי הצעיר אני יודע שיש לי עוד הרבה ללמוד, והפורום הוא מקור שממנו אני שואב עוד מוטיבציה, עוד מידע ועוד "רעל" (והרבה). אשמח לדעת עוד פרטים עליך (כמו מאיפה אתה, לאן אתה רוצה להתגייס וכו´ וכו´). קבל ח"ח (חיזוק חיובי) ותרגיש חופשי ליצור איתי קשר ב: Odigo - 4025277 ICQ - 60254701 (לפעמים עושה לי בעיות) e-mail - [email protected] חזק ואמץ, Casus (או בשמו בישראל - ליאור) ד"א - אל תמנע מלפרסם כאן, בפורום... כמו שאמיר הקדים אותי ואמר: "אם יש לך משהו להגיד תגיד אפילו אם יהיו כאלה שלא יאהבו זאת".

אתה יכול לכתוב כאן

אני מדבר בשמי ואני מניח שכל האנשים כאן יסכימו איתי כל מי שרוצה יכול לכתוב כאן בלי הגבלה של גיל. ועובדה שיש פה כבר חיילים משוחררים שאין לאף אחד בעייה איתם. ובגלל זה אתה יכול להתחיל לכתוב כאן ואין סיבה שלמישהו תהיה בעייה עם זה.

למעלה