לקסיופאה יש מנוע!!! תסתכלו טוב!
S Sweety Shiri New member 13/11/07 #7 ../images/Emo140.gif http://www.tapuz.co.il/albums/album/default.asp?a=540132&du=1
R roniiit New member 15/11/07 #12 רק אני אוהבת ככה את הפגסוס בשכבה שלי!@#$$% רק אני אוהבת את הפגסוס... כולם בעד הקסיופאה.. אפילו דנהה!!! (לא ואין לי מושג איך היא קשורה) או שהם אנטי
רק אני אוהבת ככה את הפגסוס בשכבה שלי!@#$$% רק אני אוהבת את הפגסוס... כולם בעד הקסיופאה.. אפילו דנהה!!! (לא ואין לי מושג איך היא קשורה) או שהם אנטי
L liorkap New member 18/11/07 #17 הסירה הטובה באמת.. ה-ר-ה-ב!! היא הסירה הכי טוב... חח.. אני באוניברסיטה עכשיו ואפשר לכתוב כאן בערבית וברוסית תראו: гшдргшд اعهمااعهماعتهكخ אין לי מושג מה כתבתי.. איך היה בשיוט עצמון פרנקו?
הסירה הטובה באמת.. ה-ר-ה-ב!! היא הסירה הכי טוב... חח.. אני באוניברסיטה עכשיו ואפשר לכתוב כאן בערבית וברוסית תראו: гшдргшд اعهمااعهماعتهكخ אין לי מושג מה כתבתי.. איך היה בשיוט עצמון פרנקו?
L liorkap New member 18/11/07 #19 אממ.. אני לא יודע מי הפליג עליה.... אבל לא נראה לי שהסירה עצמה התכוונה לזה...
ה הודי פירומן משוגע New member 18/11/07 #20 אולי.. אז צריך להרוג את איתמר ואני לא ימשיך פה כי יכעסו עלי אבל בכל מקרה ממה שראיתי הרהב די בויה...