לקסם..

לקסם..

רציתי להבהיר כמה דברים: הנושא של הפורום הוא "סדרות אוסטרליות" ולא פורום "מלאכים בלבן וקרוב רחוק" שמתי לב שמדברים בפורום רק על המלאכים בלבן וקרוב רחוק. אני למשל, לא מכירה את הסדרות האלה.. אני מכירה סדרות שמשודרות בערוץ 22 כגון: בלו ווטר (ווטר בלו), הגיבורים של הולי ועוד סדרות שמופיעות בערוץ.. אני לא פעילה בפורום מפני שסדרות אלה לא מוכרות לי ולא מעניינות אותי.. הייתי שמחה עם תדברו בפורום גם על הסדרות : הגיבורים של הולי, ווטר בלו ועוד ולא רק על מלאכים בלבן.. שמתי לב גם שבכוכב השבוע אתם תמיד לוקחים מהסדרה מלאכים בלבן.. אפילו עם אתם לא מכירים את הסדרות שאני כתבתי פה הייתי שמחה עם הייתם לוקחים שחקנים מהסדרות רשמתי כדי שגם לגולשים כמוני יהיה מעניין בפורום. מקווה שתקחו את דבריי ותישמו אותם, המשך לילה טוב לכולם.

מֵירַב

New member
אני חושבת שאם אנשים שרואים גם סדרות אחרות,

יתחילו לכתוב ולהתניע את הפורום - הפורום יפסיק להיות רק של "מלאכים בלבן" או "קרוב רחוק". יש לך הזדמנות להזיז ולהחיות את הפורום, נסי את ההודעה שפתחתי בנוגע להחייאת הפורום. מירב.

lereran

New member
מצטערת אבל

קסם פתחה את הפורום ועשתה בעצמה את המאמצים לפתוח אותו ולא את... אז דבר ראשון זכותה המלאה היא מכירה תסדרות האלה ולכן הם גם אוסטרליות ובגלל זה היא כותבת עליהם... את מכירה משו אחר.. זה המקום שלך.. תתחילי להזיז תצמך ולדבר על זה ואז אנשים מבחוץ יראו שזה פורום של עוד דברים מבלבד מלאכים בלבן וקרוב רחוק .. ואל תצפי שאנשים יעשו בשבילך.. תעשי בעצמך ואז אנשים יבואו ויעשו.. וחוצמזה כמו שאת לא מכירה מלאכים בלבן גם אנחנו לא מכירות את הסדרות שאת רואה אז מה ההבהרות האלה..?? תעלי תמונות תספרי כתבי תקצירים וואט אבר העיקר תעשי משו ואל תצפי שאנשים אחרים יעשו

קסםkesem

New member
אחת ויחידה

יש לי סדר יום מאוד עמוס ולכן לא יוצא לי לראות כמעט טלויזיה וכשאני רואה אז זה בדרך כלל מלאכים בלבן או בנות מקלאוד ובגלל זה אני כותבת על זה בפורום אם את מעוניינת לכתוב על הסדרות שמעניינות אותך את מוזמנת לכתוב כאן אף אחד לא מונע מימך ולא ימנע מימך את יכולה לעשות תקצירים על התוכניות או סתם להעלות דיונים אבל אני לא יכולה לעשות את זה במקומך אם תראי את השבוע הזה אפילו לא הספקתי להכין את הפינה של כוכב השבוע ומבחינת הנושא הזה אני מזמינה אותכם כל שבוע לכתוב לי שם של שחקן שאתם אוהבים ואני יכין עליו את הפינה השבועית לצערי לא קיבלתי ממך אף פניה ואם את מעוניינת את מוזמנת לישלוח לי שמות של שחקנים (עדיף באנגלית) שאת אוהבת והם יהיו כוכבי השבוע בשבועות הבאים אם יש לך עוד תלונות או שאלות את מוזמנת לכתוב ואני מקווה שהתשובות שלי יספקו/סיפקו אותך

את לא מצפה שאני אדבר פה בפורום על סדרה

שאני לא מכירה ולא רואה. את רוצה? תפתחי את נושא ואז אחרים יצטרפו. כמו שאותך לא מעניין לקרוא על "קרוב רחוק" ו"מלאכים בלבן" אז אותי לא מעניין "תיכון בלו ווטר" ו"הגיבורים של הולי".

קסםkesem

New member
חברה לנשום עמוק

אין צורך לפתוח במתקפות היא מכירה סדרות אוסטרליות אחרות ואולי אנחנו נלמד להכיר עוד סדרות אוסטרליות טובות בזכותה אז חברה בואו נגיד לה ברוכה הבאה ונפסיק עם המתקפות האלה!

למעלה