לקראת אתונה - היריבים של זאבי

לקראת אתונה - היריבים של זאבי

EL GHARABAWI Basel- EGY BELGROUN Sami -ALG KAMGA Sylvain -CMR ZHITKEYEV Askhat- KAZ JANG Sung-Ho- KOR KHOSRAVINEJAD Masoud -IRI ODKUU Batjargal -MGL HASABA Yhya -SYR ZEEVI Ariel -ISR KOVACS Antal -HUN PALKOVACS Zoltan -SVK MAXIMOV Dmitry -RUS JURACK Michael -GER JIKURAULI Iveri- GEO VAN DER GEEST Elco -NED MIRALIYEV Movlud- AZE BUBON Vitaliy -UKR KELLY Martin -AUS LOFORTE Andres- ARG JACKMAN Kirk -BAR AYALA Ramon- PUR FERGUSON Rhadi- USA DESPAYGNE Oreidis -CUB VASQUEZ Jose - DOM GRE - לא נבחר עדיין נו יש סיכוי לאריק ??

PRINCER

New member
ברור שיש סיכוי! הוא מהטובים בעולם!

היריבים הגדולים שלו: (כמובן שלא היחידים כי בספורט יש הפתעות) אשחאט ז'יטקייב הקזחי שניצח את אריק באליפות העולם. יאנג סונג הו הקוריאני אנטל קובאצ'ס ההונגרי החזק שנראה לי שהיה אלוף אולימפי מברצלונה או אטלנטה(לא זוכר... הייתי קטן....הכל מהאינטרנט אני יודע) והפסיד לאריק בגמר אליפותה האחרונה. גם הנציגים מסלובקיה, רוסיה, גרמניה, גרוזיה, הולנד, אזרבייג'אן ואוקראינה מסוכנים, אך אריק מנצח אותם בד"כ.... והוא אלוף אירופה מהאליפות שכל אלה השתתפו בה. אבל דווקא החזקים ביותר לא נמצאים פה... אחד הקריטריונים לאתונה היה מקום 1-5 באליפות העולם 2003. את המקומות הללו תפסו: היפני המצוין קוסאי אינוו שניצח את אריק בסידני והוא כנראה הג'ודוקא הטוב בעולם כיום... הוא גיבור לאומי ביפן. הצרפתי ז'יסלן למאר שאריק ניצח למיטב זכרוני בחצי גמר אליפות אירופה. הצרפתי הוא סגן אלוף העולם ויריב חזק ומצוין. הקנדי ניקולאס גיל שגם היה אלוף אולימפי מתישהו למיטב זכרוני.... יריב מאוד קשה. יריב ברזילאי שאני לא זוכר את שמו. היה חמישי בעולם וזו הפתעה ענקית... אך אם הוא חמישי בעולם, סימן שהוא טוב. איהאר מקראו הבלרוסי. יריב חזק שניצח את אריק בגמר המאסטרס 2003. מישלה מונטי האיטלקי.... יריב חזק שאריק ניצח כבר מספר פעמים. למרות זאת הוא שלישי או חמישי בעולם וזה כאמור מראה שהוא מצוין. לאריק יש סיכוי.... על הנייר הוא שני בערך בעולם. הרבה תלוי בהגרלה, אך כמו שראינו באליפות העולם, שם אריק קיבל הגרלה טובה, אריק נכשל. בהצלחה מכולנו לאריק (ובעיקר ממני כי אני חולה על הג'ודו בתור ג'ודוקא בעבר) ונקווה שמניף הדגל שלנו בטקס הפתיחה לא יאכזב!

למעלה