לקראת בדיקות נוספות...

יאסון

New member
לקראת בדיקות נוספות...../images/Emo46.gif

טוב, אז החלטתי למרות שה MRI מוח שלי דווקא היה חביב ומצא חן בעיני הרופאה שלי, לעשות גם עמוד שידרה צווארי. איך שהוא האינטואיציה שלי אומרת לי שמשם תיפתח הרעה. אני קצת במתח,מזה וגם מהבדיקות העיצביות. אבל כנראה שצריך לעבור את זה וזהו. אם גם אלה תהינה בסדר זה אומר שאני לא על תרופות עד ההתקף הבא, שכאמור אין לי תוכניות שייקרה ב3-4-5 שנים הקרובות. טוב נחכה ונראה. אני מקווה ששלום כולם טוב, ושבת שלום יאסון

לילית7

New member
בבקשה להמשיך עם התוכניות ../images/Emo8.gif

ושלא יהיה כלום בשנים הקרובות ... לגבי הבדיקות, תנסה לחשוב חיובי - אתה עושה אותם בשביל לתת לרופאה המטפלת יותר אינפורמציה עליך ואם היא תמצא משהו בבדיקות היא תוכל להתאים לך טיפול יותר טוב ויותר מתאים לך!

סיאמית

New member
קאליספרה יאסון ../images/Emo39.gif

גם אם יראו משהו בMRI הצווארי (כמעט כתבתי אולטרה-סאונד...!!!
) אז אל תתרגש מזה כי הרבה יותר חשוב איך אתה מרגיש מאשר תמונת הMRI. הבדיקות העצביות באמת לא נעימות אבל בזה זה מסתכם - "לא נעים"! ומנדנד... זה לא שזה כואב או משהו... והתוצאה שלהן באמת חשובה יותר כי היא מדברת על כאן ועכשיו ולא על מה שהיה בהיסטוריה של המחלה שלך. אבל בשורה התחתונה - הכי חשוב איך אתה מרגיש . שתהיה לך שבס נעימה!

יאסון

New member
תודה בנות על ההרגעה...../images/Emo141.gif

כן, הכל ברור, ואני ממש בסדר. פשוט הייתי צריך לעשות וינטלציה... לילה טוב ושבוע נפלא יאסון

RomiVais

New member
יאסון יקר ../images/Emo24.gif

סליחה על התגובה המאוחרת אני שמחה לשמוע שה- MRI של המוח היה חביב ואני מקווה שגם שאר הבדיקות יהיו תקינות! תחשוב חיובי והמון המון
!! תמשיך לעדכן ושיהיה לך המשך שבוע נעים ומוצלח

למעלה