לקראת האירוח של רם בפורום

mulon1984

New member
לקראת האירוח של רם בפורום ../images/Emo168.gif

אחרי האירוח בYNET חשבתי לעצמי שבטח יהיה לנו את רם לזמן קצר בפורום ושהוא כנראה לא יספיק לענות על השאלות של כולם. אז זה אומר שכדאי שהשאלות יהיו כמה שיותר "טובות", ז"א, כאלה שאי אפשר למצוא להם תשובה בשום מקום אחר. ככה נוכל לנצל את האירוח הזה למקסימום. זאת רק דעתי, כן? אז הנה רשימה של מקורות שבהם אפשר למצוא מידע על רם: ראשית, יש את הביוגרפיה שלו באתר הרשמי שהיא מאוד מפורטת ומכילה הרבה מאוד מידע. יש עוד סקירה על פועלו של רם באתר של מומה ובויקיפדיה (קישורים בסוף). יש גם את האירוח בYNET שבו הוא גם נתן תשובות לחלק מהשאלות הנפוצות. ויש גם אירוח בוואלה. לגבי שאלות על נוודי האוכף: אתם צריכים להבין את הראש המטורף מאחורי ההרכב הנדיר הזה. העניין התחיל כסודי לחלוטין, ולמרות שלפעמים, בעיקר בהופעות, הם מודים בהיותם נוודים, ולמרות שכבר היתה הופעה אחת של נוודי האוכף (עם רוגל, פישוף, גברון ורם), הם עדיין מתעקשים לשמור על מעטה סודיות. עד היום אי אפשר לראיון אותם על נוודי האוכף ושאלות על הנוודים בד"כ יקבלו תשובה כמו "אני לא יודע על מה אתה מדבר". ככה קרה בYNET, וגם בראיון אצל נפוליאון לפני כמה שבועות וגם באירוח בוואלה. בקיצור, אם אתם שואלים שאלות לגבי נוודי האוכף, קחו בחשבון שיש סיכוי סביר שהתשובה תהיה "אין לי מושג על מה אתה מדבר". לגבי איחוד של נושאי המגבעת: רם נשאל על העניין הזה כבר המון פעמים. בעיקרון, לא יהיה איחוד כי אף אחד מהם לא רוצה איחוד. ולא בגלל סכסוכים פנימיים (ממש לא, אחרי ערב ההוקרה למגבעות הם נסעו כולם למועדון של אדם וישבו שם כל הלילה), אלא בגלל שכולם כבר עברו הלאה והם לא מרגישים שיש שימוש בהרכב הזה יותר. יעני, נושאי המגבעת מיצו את עצמם. אין לי הציטוט המדוייק אבל, אם תארגנו מופע ותציעו להם סכום מכובד עבור האיחוד, יש סיכוי מאוד גבוה שזה יקרה. ואגב, חוץ מהסיבוב עם צביקה פיק, זאת תהיה הפעם הראשונה שהם יקבלו כסף עבור משהו של נושאי המגבעת. מי שמעוניין בעבודות שנושאי המגבעת עשו אחרי הפירוק: רם ואוהד עובדים כל הזמן ביחד. יש את "הפה והטלפיים" (רם, פישוף ואסף גברון) שמוציאים אלבום חדש השנה, ויש את נוודי האוכף (רם, רוגל אלפר, פישוף ועוד המון חברים) שם פישוף מציג את עצמו כ"טדי הגזבר". בנוסף, בערב ההשקה שבוע הבא פישוף יעלה לבמה לבצע שיר ביחד עם רם. תמיר אלברט הקים ביחד עם שגיא צורף את הג'ינג'יות והוציאו אלבום אחד (וגאוני). לפני כמה שנים הם אפילו הופיעו פעמיים ויש דיבורים על אלבום חדש\עוד הופעות. אלון כהן הוציא ביחד עם רע מוכיח אלבום שנקרא "סליחות". אפשר להוריד את האלבום תמורת 30 שקל באתר IMUSIC. יותר מאוחר, אלון פותח לייבל למוזיקאים יהודים בארה"ב ומגלה את מתיסיהו. ישי אדר היה אחראי על הפסקול של "שנת אפס" שם יש גם כמה קטעים שהוא הלחין וגם את "אנסתסיה" ששר אוהד פישוף. כמו כן ישי מוכר היום יותר כoosh ומתעסק במוזיקה אלקטרונית. אדם הורוביץ הקים להקה שנקראת "ריר" שהוציא אלבום אחד. האלבום אגב מעולה. היום אדם הוא הבעלים של שתי מועדונים בת"א ביניהם גם הבראקפסט קלאב. פישוף עובד עם אנסנבל בת שבע. הוא מלחין להם שירים להופעות ומלמד תלמידים צעירים. לפעמים הוא עושה גם תערוכות או מלחין מוזיקה לתערוכות של אחרים. לפני כמה שנים הוא ואורי קצנטשטיין הוציאו דיסק עם מוזיקה ששימשה למופע שלהם (ריקודים). טוב, אם מישהו רוצה לשאול שאלות ואולי מישהו כאן בפורום יצליח לענות עליהם, אתם מוזמנים. יאללה ביי!

dsol

New member
פששש מולי, תודה !_../images/Emo189.gif

נכנס לטאגליינס

mulon1984

New member
אני עובד על מאמר בנושא:

"למה לא צריך לאחד את נושאי המגבעת?" בתקווה שהוא יקיף את כל הנושא ויענה לאנשים על השאלה הנצחית "האם יהיה איחוד?"

dsol

New member
סבבה ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

שיהיה מוכן ותהיה מרוצה ממנו תשלח לי/תשים בפורום ונעלה למאמרים

למעלה