לקראת האלבום החדש

V e g

New member
לקראת האלבום החדש

חשבתי שכדאי לעשות קצת סדר, איזה שירים חדשים יש לנו, קצת פרטים עליהם - והכי מעניין, מה דעתכם עליהם. רדיוהד ניגנו אותם בהופעות מתוך ידיעה שאנשים יגיעו אליהם ע"י הקלטות של אותם הופעות, כך הם יכירו אותם ורדיוהד יוכלו לקבל פידבק. היות ולא יצא לי להיות באותן הופעות, לא ראיתי טעם להכיר את השירים החדשים לפני האלבום...ואתם, מכירים? האם תחכו להוצאה הרשמית, או שתשיגו אותו כבר ברגע שהוא יזלוג לאינטרנט? השירים: Nude שיר שרדיוהד אספו חזרה אליהם, אחרי שמעולם לא יצא באף אלבום, והקליטו אותו מחדש בתחילת 2006. השיר נוגן בסבב ההופעות של 2006 וסביר שיכלל באלבום. Lost Flowers Till The Hospital השיר ידוע גם בשם Cogs. מעמדו אינו ידוע, בסימן שאלה לגבי האפשרות שיכלל באלבום. ת'ום מאוד אוהב את השיר, הוא הציג ב-2005 את השיר כשיר חדש. Reckoner נוגן עוד ב-2001 לראשונה. ידוע גם בשם "'Feeling Pulled Apart By Horses". ת'ום אמר שהוא יכנס לאלבום הקודם, אבל זה לא קרה. נראה שהפעם זה יקרה? כרגע אין סימנים שכן. House Of Cards נוגן לראשונה ע"י ת'ום יורק ב-2005. נראה בבירור באותה רשימה בלוח השחור המפורסם שבו הופיעו שירים חדשים של רדיוהד, סביר שיהיה באלבום, רדיוהד ניגנו אותו בקיץ האחרון. Arpeggi גם כן נוגן לראשונה ב-2005, יחד עם תזמורת נצרת. סביר בהחלט שיכלל באלבום החדש. נוגן בהמשך בגירסא יותר רוקיסטית וקצבית. 15 Step נוגן לראשונה הקיץ. גם סביר שיכלל באלבום, גם נכלל בלוח השחור. נדמה לי שהוא מהיותר אהובים פה. Bodysnatchers יכלל באלבום הקרוב. אד אובריין הזכיר אותו לראשונה בבלוג, ג'וני הזכיר אותו שם כמה חודשים אחרי, והוא נוגן ע"י ת'ום וג'וני ובהמשך ע"י כל הלהקה בקיץ האחרון. Bangers 'n Mash,4 Minute Warning, Go Slowly, Open Pick, Spooks נוגנו בקיץ האחרון, סומנו בלוח השחור, סביר שיכללו באלבום הקרוב. Spooks הוא רצועה אינסטרומנטלית. Videotape יכנס לאלבום, ועושה רושם כאחד השירים היותר משמעותיים בו. קולין גרינווד הכניס לבלוג תצלומים מההקלטות של השיר, ות'ום מצידו הכניס את המילים שלו. גם כן נוגן בקיץ האחרון. All I Need אחד החדשים היותר אהובים ע"י הקהל. גם כן סביר שיכנס לאלבום, למרות שהעבודה עליו החלה לאחר שאר השירים. Down Is The New Up נחשד כשיר שגם נושא את שם האלבום הקרוב, אבל משהו אומר לי שדווקא לא. סה"כ ישנם כרגע 13 שירים שנראים כבטוחים באלבום הקרוב. ישנם שירים ישנים נוספים, שככל הנראה לא יכנסו גם הפעם. מה דעתכם על השירים? איזה מהם אהבתם, ואיזה פחות?

kittycatbone

New member
הממ../images/Emo9.gif

טוב, האמת שבדיוק בעקבות השרשור בקשר ליציאת האלבום הקרבה ובאה (אפילו שזה עוד כמה חודשים
) התחלתי כרגע להתחיל לשמוע שירים מההופעות החדשות של רדיוהד כדי להכיר את אלו שהשמות מפורסמים אבל לא שמעתי לפני זה. בכל זאת, עכשיו שמעתי רק פעם אחת ככה שאין לי חוות דעת וארצה לדבר על השירים שאני כבר כן מכירה לא רע- קודם כל, כמובן, ארפג'י
השיר האהוב עליי אני חושבת מבין כל השירים החדשים שיצא לי לשמוע. הגירסא עם תזמורת נצרת מדהימה, ובכלל לשים תזמורת ברקע לשיר הזה כל כך יפה. יצא לי לשמוע את הגירסא שעדיין שקטה אבל עם גיטרה- היא טיפה יותר אנמית בגלל ה"מחסור" בכלים. אבל עם זאת, יש משהו בגירסא הזאת שאני מאוד אוהבת, ואולי דווקא ה"מינימליזם" (כי אי אפשר באמת לקרוא לזה מינימליסטי) הוא מה שאני אוהבת. בקשר לגירסא הקצבית יותר, יצא לי גם לשמוע לפני כמה חודשים אני זוכרת.. אהבתי דווקא את מה שעשו! אבל כשאני משווה אותה עם הגירסאות השקטות יותר לשיר אני בהחלט מעדיפה את השקטות
זה אחד השירים שאני בהחלט מצפה בקוצר רוח שיגיע לאלבום, ולשמוע את הגירסא הסופית לשיר! שיר שני- nude. האמת שאיתו זה קצת סיפור, שלחו לי אותו מתישהו לפני המון זמן יחסית, ולא התלהבתי יותר מדי. ידעתי שזה שיר שאוהבים ומתלהבים מהעובדה שהחליטו לחדש אותו וכאלה.. אבל לא התעמקתי בו לגמרי. בזמן האחרון כמו הוצאתי את השיר הזה מהקבר והתחלתי להקשיב אליו, והתמכרתי. משהו בשיר, במנגינה ובאווירה כל כך מהפנט בשיר הזה. מזכיר לי באמת את השירים מתקופת אוקיי קומפיוטר אפילו. והמילים (שלא יצא לי לדבר בנוגע לארפג'י) בכלל ממש יפות כשמתמקדים בהן. שוב, גם לשיר הזה אני מצפה מאוד שיכנס לאלבום, בגירסתו הסופית. את bodysnatchers גם יצא לי כבר להכיר אפילו לא רע בכלל (המדיה פלייר שלי אוהב לחרוש עליו כשאני שמה אותו באקראי). שיר יותר קצבי, באמת מראה הרבה יותר את התפנית של החזרה לרוק שיש בhail to the thief. יש בשיר הזה קצב מאוד ממכר וכיף לשמוע. הגירסא שיש לי היא באיכות הקלטה ממש גרועה וגם נשמע שהעיבוד של השיר מאוד לא מוגמר, ולמרות זאת אני מאוד אוהבת אותו, לכן, בתקווה שהוא יכלל באלבום החדש, מעניין אותי לשמוע מה ייצא איתו בסופו של דבר! את videotape יצא לי לשמוע מההקלטה של ת'ום בin the basement או איך שלא קוראים לזה... שיר מאוד יפה גם כן! יש לו פוטנציאל גדול לדעתי. ואני תוהה איך הוא יישמע אם הוא מתוכנן להיות כגירסא של ת'ום+פסנתר. אולי בעצם כבר הם השמיעו את השיר בהופעה חיה בגירסא של הלהקה ולא שמעתי
או שאני לא זוכרת... בכל מקרה, גם אם כן, אני בטוחה שכש/אם זה יהיה באלבום השיר יהיה שונה מאוד במידה מסויימת. לא לרעה כמובן! (אני מקווה..) וזהו, חפרתי מספיק כבר רק על 4 שירים ...

kittycatbone

New member
*תיקון-

"ואני תוהה איך הוא יישמע אם הוא מתוכנן *לא* להיות כגירסא של ת'ום+פסנתר"

Knives Out

New member
לשמוע Open Pick למי שלא שמע

ולדעת שהסוף מזכיר לי משום מה את It's Raining Men XD

Knives Out

New member
***קטעים ראשונים מהאלבום החדש!!!***

לבדוק מהר, נייג'ל עדכן את DAS עם קטעונים שהוא חתך מתוך האלבום החדש..! נשמע שBangers n Mash יהיה הכי מטורף ושונה בינתיים. תזכרו, אד אמר שהם "כמעט שם.."! יש קטעים לפי הזיהוי שלי, מתוך Down is the new up Arpeggi Bangers n Mash All I Need וכנראה עוד.. זה נשמע טוב. לפי דעתי אנחנו נקבל פה אלבום רוק שישלב אלקטרוני. לא מנוכר כמו KID A, אלא פשוט אלבום מעולה מהלהקה הכי טובה בעולם. בכל מקרה, קישור לוידאו בDAS - http://www.radiohead.com/deadairspace/ קישור לוידאו בYoutube: http://www.youtube.com/watch?v=T5cY2S8-eGs קישור לMP4 לאייפוד: http://www.sendspace.com/file/szbl1f

kittycatbone

New member
יאאא../images/Emo2.gif

אומייגוד, זה ממש מרגש
אני כל כך רוצה כבר לשמוע את האלבום עכשיו!! אומנם חתיכות חתיכות בדיוק כמו שנייג'ל כתב (ולא חשבתי שהוא התכוון לזה עד כדי כך
) אבל כל שנייה ושנייה מהדברים האלה שיש שם נשמעת מדהימה!!! נראה לי שזה יהיה פשוט אלבום מעולה
ולא הצלחתי לזהות את ארפג'י ו-down is the new up מבין כל הקטעים שם, אז כנראה, ובמיוחד לארפג'י אני מתכוונת, שזה הולך להיות בגירסא כל כך יותר שונה ממה שאני מכירה!!

FunkyMonk

New member
oh yeah

אני לא אשמע את הקטעים, כדי לא להרוס לעצמי. למרות ששמעתי גרסאות של הופעות, אבל אלו גרסאות מוקדמות, כך שאני בטוח שהם לא יהיו אותו דבר בכלל... אבל רק העובדה הזו שזה מתקרב עושה לי טוב בלב!@

The Walrus

New member
רק לי זה נשמע

כאילו מנגנים את זה הפוך? וגם נייג'ל אמר: "when you play it back it sounds something like this..."

e-shfiyut

New member
דפנטלי, זה מושמע הפוך מהאופן שזה הוקלט.

אבל זה לא אומר שלא ככה זה יצא באלבום...

ok computer

New member
יש רק קטע אחד הפוך

השתמשתי בתוכנת עריכת מוזיקה כדי לעשות לכמה שניות ההפוכות רברס וזה מתחבר לקטע חדש לא מוכר.

ok computer

New member
הטיזר הגדול ביותר (עד כה) לקראת האלבום החדש

נייג'ל פירסם בDAS קטע וידאו של דקה עם קטעים קצרים של כמה שניות מההקלטות מאסטר (לא ידוע אם הערוכות או הלא ערוכות) האחרונות. השירים שאפשר לשמוע (בסדר הכרונולוגי של ההקלטה): Open Pick - כולנו כבר מכירים אותו בע"פ משלל הביצועי לייב שעשו לשיר החדש הזה שנה שעברה. קטע חדש לא מוכר. videotape - מה ששומעים זה הגראנד פינאלה של השיר שמגיע בסוף. בהחלט מתאים להיות הקטע האחרון באלבום, הקטע הדרמטי המתאים ביותר לסגירת אלבום (או אפילו קטע אחד לפני אחרון, שהשיר האחרון יהיה משהו שליו ולא בומבסטי מבחינה הפקתית). down is the new up - הבית של החלק השני של השיר ("ליידיז אנד ג'נטלמן וויטאאוט א סייפטי נט"). אישית אני מקווה שזו אכן לא הגרסה הסופית כי לא ממש שומעים את הגיטרה של ג'וני בשניות של הקטע הזה. arpeggi - גם כאן אני מקווה שלא מדובר בגרסה סופית כי ביצועי הלייב נשמעים יותר טובים בחלק (המאוד קצר - 4-5 שניות) שניתן כאן. bangers and mash - החלק האחרון של ההקלטה. חתוך לכמה קטעים לא בסדר הכרונולוגי של השיר, קצת מבלבל. ההמלצה שלי היא לגשת לזה רק אם אתם מכירים את השירים החדשים.

Knives Out

New member
All I need שכחת

הוא אומר משהו כמו It's Alright.. זה החלק הכי ארוך בקטעונים

Latisia

New member
down is the new up

בזמן בכול השירים החדשים הופצו באינטרנט שמעתי את רובם. את רובם שמעתי באיכות די גרוע והשירים עצמם נשמעו לי כשירים שצריכים שיעבדו עליהם עוד. לכן העדפתי לחכות שהאלבום יצא או שגירסאות יותר איכותיים יופצו באינטרנט. דווקא לאחרונה יצא לי לשמוע את down is the new up ואת videotape (בביצועים של ת'ום במרתף של נייג'ל) וממש אהבתי! לדעתי שניהם יכנסו לאלבום החדש, הם הרי מספיק משמעותיים כדי שת'ום יבצע אותם ב"מרתף של נייג'ל". בנוסף לזה בכתבה במוזיקנטו על האלבום החדש, הם ציינו שvideotape וdown is the new up יכללו באלבום החדש.

למעלה