לקראת הגמר..
|פגרה|

Dark Force

New member
לקראת הגמר..../images/Emo10.gif ../images/Emo56.gif|פגרה|

לקראת הגמר הכנתי לכם, את סדר הדברים, ובינהם, למה לא לעודד ולמה כן לעודד את הפיינליסטיות. אז קבלו את שרשור הפיינליסטיות

Dark Force

New member
אדריאן ../images/Emo66.gif

למה כן
אדריאן היא באה מבית עני, ודל. בהמשך חייה וחלומה להפוך לטופ מודל, עברה מסך של רמאויות מצד סוכניות דוגמניות, ואיבדה המון כסף בתהליך זה. אדריאן, ישירה ואוהבת להגיד הכל בפנים, והיא איננה צבועה. והיא אהודה על המון מצופי הסדרה. למה לא
למרות מאמציה להפוך לטופ מודל, אדריאן איננה יודעת על החיים האמיתיים בחוץ, כיוון שגדלה בעיר (חור), ויודעת אך ורק על ה"כפר". למרות שעברה בחייה, אדריאן מראה תמימות, של פרשמנית (חדשה), לא כל תמונותיה יוצאות פוטוגניות, וזו תכונה שמבזבזת זמן. היא שאננה, ורגישה, וזה עלול לפגוע בה יותר מאשר לעזור לה.

ד נ ל ה

New member
לפי דעתי...

אני חושבת שאדריאן תזכה כי היא הכי יפה וגם השופטים אוהבים אותה זה ברור אפילו אותה בחרו להיות בסוויטה... היא בטוח תזכה...
....

Dark Force

New member
איליס ../images/Emo41.gif

למה כן
איליס יפהפיה, ויודעת להביע את עמדתה בכל פעם. היא אינטלגנטית וחכמה, תכונה שלא גורעת, ואף שוברת את סטיגמת הדוגמנית הטיפשה. כל תמונה שלה יוצאת מושלמת, ומעוררת התלהבות
... היא יודעת להסתדר בחיים, ויודעת להתאים את אופיה למצב שהיא שרויה בו. למה לא
איליס, רזה. וכשאני אומר רזה, אני מתכוון רזה, וזה מעורר דאגה, ולפעמים גם גועל מצד הצופים. היא ביישנית, ולא יכולה להוות בכל תחומי הדוגמנות, כגון פרסומות וכו'... היא ישירה, יותר מדי ישירה, וזה יכול לפגוע בה. איליס גם יכולה להביא המון ידיעות לרכילויות, בנושא האנורקסיה והבולימיה, וזה יפגע בה יותר מאשר יעזור.

Dark Force

New member
שאנון../images/Emo68.gif

למה כן
שאנון ניחנה ביופי מדהים. כל מי שרואה אותה, יכול ישר להתאהב בפניה היפהפיות. יש לה גוף מדהים, וחטוב, וגם כמעט כל תמונה שלה יצאה מדהימה. היא יודעת לדגמן, ויש לה אופי כובש ותמים. מבחינה פיזית היא מושלמת לדוגמנות
למה לא
שאנון, תמימה. היא נוצרייה אדוקה, וזה יפריע לה בהמון מהמקרים. למשל בתמונות העירום שהייתה צריכה לתת בתחרות. היא נגררת, וראינו זאת בהגררות אחר הקיצוניות של רובין
יש לה חיוך ענקי, חושף שיניים שמאיים יותר מאשר מחמם. והמראה שלה פשוט מדי, למשל זה השפיע באופנת העילית באירופה, שלא התלהבו בכלל מהיופי של שאנון, שבארה"ב השפיע.

שלווווווווווום אני חדשה כאן:)

דברראשון שנה טובה לכולם, ודבר שני רציתי להגיד שבהתחלה הייתי בטוחה שזו תהיה התכנית היכ מפגרת בעולם... אבל ראיתי אותה פעם אחת וזהו... אני מכורה!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו לצערי ראיתי כבר מזמן בערוץ E מי תזכה אז הסוף הזה כבר לא יפתיע אותי... רציתי לשאול אם מישו יודע האם ערוץ 3 קנו גם את העונה השנייה... ווגם אם מישו יודע אם לשתי הבנות הנוספות שעלו לגמר הייתה הצלחה כלשהיא בעולם הדוגמנות למרות שלא זכו? וגם רק לציין את דעתי.. אני מתה על איליס והכנות שלה ולפי דעתי היא הבחורה הכי מדהימה שם!! ומוות לרובין הכלבה!! :) פיספסתי את הפרק שהיא עפה בו אבל ממש שמחתי לגלות את זה שבוע שעבר...:)) סורי על הבוטות הייתי חייבת להוציא את זה מהמערכת שלי... :)) ו.. טוב למרות שאני יודעת מה התוצאות אני מתה לראות את הגמר!!!:) ואני בטוחה שגם אתם:)) ו... שתהייה לכולנו שנה ממממממממממדדדדדדדדההייייימממממממממההההההה!!

Dark Force

New member
תשובות ../images/Emo56.gif|פגרה|

כן, ערוץ 3 קנו את העונה השנייה, והיא תשודר מיד בתום עונה 1. ולשלושת הבנות שעלו לגמר: איליס, אדריאן, שאנון יש הצלחה בעולם הדוגמנות
ולא רק לזוכה... וד"א ברוכה הבאה

תשובתי...

דבר ראשון : ברוכה הבאה! דבר שני..את העונה השנייה קנו והיא תשודר ישר אחרי שהעונה הנוכחית תיגמר דבר שלישי...כל חמשת הסופיות קיבלו חוזה דוגמנות לא רק השלוש הסופיות איליס(המושלמת!!!!!!גם אני בעדה!!!חחחח)ואדריאן קיבלו חוזה עם וילהמינה ואת השלוש הנותרות אני לא ממש יודעת איפה הן הוחתמו אבל אני יודעת שהן הוחתמו איפשהו ... אז ברוכה הבאה ומקווה שתשובתי עזרה

elina002

New member
אני לא יודעת מה עם שאנון אבל גם

לאליס יש חוזה בוילהמינה

כולן קיבלו חוזה?YEY!!!

אויש אושר... חוץ מרובין... פיכסה... אני מצטערת אבל היא כזאת כלבה!! היא שונאת כל בנאדם שלא חשוב בדיוק כמוה... בלאחס... ואיזה כיף שהעונה השנייה משודרת ברצף אחרי הראשונה!! וואי מעולה לא מתאים לערוץ 3 להיות כאלה נחמדים.... העונה ה2 כבר נגמרה בארהב? וכן... איליס לגמרי מושלמת...:)) הייתי בעדה מהתחלה:)))))))))

ד נ ל ה

New member
מי זוכה?

מי מהבנות תזכה בטופ מודל?........................................................

../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif

למרות שאני לא כזה חדשה פה הייתי פה מההתחלה ואז עזבתי כי המחשב שלי נדפק וחזרתי אבל בכל מקרה תודה רבה!!!

למעלה