לקראת הגעתה של האש פראית WILDFIRE

לקראת הגעתה של האש פראית WILDFIRE

היידד האנדרואיד הראשון למשפחתנו מגיע בקרוב
אני מתחיל להתארגן לקראת בואו של בן המשפחה החדש, אחד הדברים שאני רוצה לוודא זה הסינכרון למק, אז נכון אפשר להגדיר הכל מול גוגל גימייל וכו', אבל מסתבר שיש גם אופציות מעניינות למק, למשל doubleTwist, אם רצינו לחבר את המכשיר לקבצי מדיה, אז אני לא רואה את האופציה של מיחשוב ענן כלכך רלוונטית, אלא אם כן יש עצבי ברזל והרבה זמן פנוי בשביל לעלות כמה גיגות של מוזיקה וסרטים
אז doubleTwist מיועדת להחליף את האיטונז למשתמשי האנדרואיד, ומסנכרנת את המוזיקה סרטים ותמונות, אבל מה עושים עם היומן והספר טלפונים? אז syncmate נועדה לצורך זה, והנה השלמתי את כל החלקים החשובים לקראת בואו של הקטן, אבל אני אשמח לעוד המלצות מיושבי הפורום מה מומלץ ומה כדאי להכין ואילו אפליקציות אתם חושבים שחובה על כל מכשיר אנדרואיד

ronengeles

New member
כן

בעיקרון יש לך 2 אופציות להוריד אפליקציות: 1. ישירות מהמכשיר - מהמארקט ישירות מהמכשיר - מאתר כלשהו באינטרנט 2. דרך המחשב - מהמארקט דרך המחשב - מאתר כלשהו באינטרנט כשאתה מוריד מהמארקט, לא משנה אם מהמכשיר או מהמחשב, האפליקציה מותקנת לך אוטומטית במכשיר (המכשיר רק צריך להיות מחובר לאינטרנט, אין צורך שיהיה מחובר בשום צורה למחשב). כשאתה מוריד מאתר כלשהו, אתה מוריד קובץ עם סיומת apk. צריך למצוא את הקובץ הזה במכשיר (בין אם הקובץ על המכשיר עצמו, או אם הוא נמצא על המחשב) ולהפעיל אותו. הפעלה של הקובץ מיד מתקינה אותו על המכשיר. אגב, בניגוד לאייפון, כאשר אתה מחובר לרשת הביתית, ניתן להכנס לכל המחשבים והספריות שבשיתוף ולהעתיק קבצים מהמחשב למכשיר (ולהפך) רק דרך ה WIFI, בלי שום חיבור פיזי ובלי BT. אני אישית משתמש ב ES FILE EXPLORER, אבל יש עוד אפליקציות דומות. תתחדש

ronengeles

New member
רק הסתייגות קלה

לגבי השיתוף ב WLAN, אני יודע שהוא פועל עם WINDOWS. לא יודע איך זה הולך עם מק, אבל אני מניח שאם הצלחתי לשתף WIN7 עם מק (מה שלא כלכך הלך עם WINXP ), אז אני מניח שגם האנדרואיד יסכים לעבוד עם המק

אני מאמין שהכל אפשרי

אם אנדרואיד זה לינוקס ובעצם מבוסס רשת סמבה, אז פשוט מפעילים במק את השיתוף מהסמבה במקום רק AFS ואז אין בעיה, לגבי הורדה מהמרקט, השתמשתי בתוכנה doubleTwist ובעצם יש בה את החלק שמציג את המרקט כמו שבאייטונז יש את האפסטור, אבל להבדיל מהאפסטור אין במרקט של הdoubleTwist כפתור להורדה, רק את הברקוד שסורקים דרך המכשיר, האם כאשר אתה מתכוון להוריד מהמרקט אז דרך האתר של המרקט? ולפי איך שאני מבין האתר מחייב מכשיר מחובר, אין שום דרך להוריד מהמרקט ישירות למחשב כמו שעושים באיטונז? האם כאשר אפליקציה ירדה למכשיר יש אפשרות לגבות אותה על המחשב ?

ronengeles

New member
תשובות

כשכתבתי הורדה מהמרקט, התכוונתי ישירות מהאתר של המרקט (אם זה במחשב) https://market.android.com/ בהורדה דרך האתר, המכשיר לא צריך להיות מחובר לכלום, חוץ מלאינטרנט. בתור ניסוי התחברתי עכשיו לרשת הסלולרית, המכשיר לא מחובר למחשב, ובמחשב בבית נכנסתי למרקט ועשיתי INSTALL לאפליקציה כלשהי. תוך מספר שניות היא התחילה לרדת בטלפון בלי שעשיתי שום דבר נוסף. האפליקציה נשלחת ישירות למכשיר, ולא עוברת דרך המחשב. אני לא ראיתי אופציה להוריד מהמרקט למחשב. עדיין לא יצא לי להוריד אפליקציות בתשלום, אז אני לא יודע איך עובדת הורדה חוזרת של אפליקציה שכבר שילמת עליה. לגבי שמירה במחשב, האופציה היחידה שאני מכיר כרגע, זה לחפש את האפליקציה באתרים אחרים ולהוריד את קובץ ה apk. בעיקרון, כל עוד יש לך את הקובץ הזה, תוכל לשמור אותו במחשב, ולהתקין את האפליקציה ישירות מהמחשב.

הבנתי, הקטע שאין לי עדיין מכשיר משוייך ../images/Emo3.gif

אז הוא מסרב להתחבר דורש חשבון גוגל משוייך למכשיר, טוב נחכה לשבוע הבא.

הכוונה להתקין את הרום בתוכנת הפיתוח של גוגל

לאנדרואיד ואז להפעיל במכונה הוירטואלית.

למעלה