לקראת ההדחה מחר: אשר וקרן בסיכון

babylon4

New member
לקראת ההדחה מחר: אשר וקרן בסיכון

ערכנו סקר באתר המעריצים והתוצאות מצבעיות שלאשר וקרן אחוז הצבעה נמוך. במקום האחרון נמצאת קרן עם 12 אחוז מהקולות ובמקום לפניו אשר עם 17 אחוז מהקולות. אמנם מדובר ב500 קולות ולא אס אמ אסים ואין השפעה של המשפחות אבל עדיין נראה כי דעת הקהל ממשיכה לתמוך ביוסי בובליל ובעינב ופחות בקרן וגם אשר.

ברור שימשיכו לתמוך ביוסי ועינב, הם מביאים

אקשן. ואוח, תצביעו לקרן!
אני פשוט חייבת לראות את אשר עף מהוילה! ובהקדם.

ruti

New member
ברור לחלוטין שהמודחת היא קרן ולא אשר

אין פה בכלל מה להתאמץ. היא היתה מועמדת בפעם הקודמת וכעת שוב פעם. זה צפוי לחלוטין ואין בזה דרמה כפי שמנסים לעשות מזה. אני רוצה את אשר ועינב בבית עוד הרבה. לפניהם אני מעדיפה שילכו שי, צבר ושיפרה.

ShukyD

New member
אני אמרתי ככה

אם אשר הולך זה בגלל סיבות של ההפקה, כאלו ואחרות <ע"ע ערן> ואם קרן הולכת אז זה לפי ההצבעות ואז באמת כל הקטע שהעמידו את אשר ועינב חסר פואנטה.

יNOT

New member
אז אתה אומר שההפקה לא יכולה ../images/Emo9.gif

לצאת בסדר בכל מקרה ?!
כי לפי דעתך עינב ואשר בכלל לא היו אמורים לעמוד להדחה.

ShukyD

New member
הם היו אמורים וחצי

אבל אם זה בגלל דיבורים אז בטח שלא ראשונים ההפקה כבר עשתה את הפאדיחה שלה, כבר יצאה לא בסדר מכאן הלאה זה לא משנה אם יוציאו אותו כנראה שיש סיבה אם לא יוציאו אותו סתם עשו דרמה לי זה לא מפריע הקטעים האלה.. מפריע מה שכבר נעשה

יNOT

New member
וכשאני הערתי על דברים בסגנון

אז אני הייתי לא בסדר. זה קצת מוסר כפול , אתה לא חושב?

ShukyD

New member
לא

כי אני לא מתחבא להם בפינות ועושה להם "בוו" כי אני יוצא מנקודת הנחה שהם כן דופקים אותנו ולא מחפש איפה כדי לכתוב על זה שאלת, הסברתי, אין שום דבר מעבר לזה.. לא אמרתי שזה מפריע לי לא אמרתי שצריך לקום ולצעוק על זה לא דרשתי שיעשו את זה אחרת פשוט יצאו קטנים אבל לא ציפיתי מהם למשהו אחר לכן אני גם לא מאוכזב

babylon4

New member
קרן היא הכי פחות מעניינת

אין מה לעשות. כאחד שצופה בבית הרבה מאוד בערוץ 20. לאשר יש סימפטיה מההפקה בשידורים בערוץ 2 ועל כן נראה שבכל מקרה הוא יגרוף קולות. על יוסי בובליל אין בכלל מה לדבר. מה ששוב משאיר את קרן כמועמדת עם סיכויים גבוהים להיות מודחת ... אבל באח הגדול כמו באח הגדול לא חסר הפתעות.

ady18

Well-known member
מה פתאום

שטוית ברור שאשר מחר בבית כולם שונאים אותו קרן מותק

גילי1002

New member
אשר פי 1000 יותר מעניין מקרן!

וחוץ מזה הוא עוד לא סיים את תפקידו יש לו לשדך לעינב את חזני

אובן1

New member
אשר לא בסיכון

סיכוייו להגיע לגמר עלו בצורה משמעותית בעקבות המהלך של ההפקה, במקום להראות את כל הרפש שהוא ועינב פלטו מפיהם במהלך השבוע ולתת לדעת הקהל לעשות את שלה, צנזרו את כל הקטעים הבאמת "טובים" ואף הפכו אותו לקדוש מעונה, הקורבן האולטימטיבי.

גילי1002

New member
אם הם היו כ"כ בעדו ורוצים להוציא אותו טוב

הם לא היו מקרינים את הסירטון לכל דיירי הבית, אלא רק להם

למעלה