לקראת ההשקה הסופית של ויסטה

Ambious

New member
לקראת ההשקה הסופית של ויסטה

חשבנו ביחד עם הנהלת תפוז לארגן תחרות קטנה לכבוד השקת חלונות "ויסטה", ו- "העברת הלפיד" של כל מה שקשור בויסטה באופן רשמי לפורום "חלונות", לארגן תחרות קטנה בפורום "תוכנות בטא", ולנצל את מאגר הידע שלנו כבוחני בטא ואנשים שהתנסו כבר בתוכנה, על מנת להקל את המעבר. למה אני מתכוון? כל מי שיש לו הזמן, הרצון, או הנכונות - יכתוב מדריך קצר בנושא מסוים בויסטה שיסקור, יסביר, או יחשוף נושא מסוים ב- "ויסטה", ובסופו של דבר יבחר זוכה (מי שיכתוב הכי הרבה מדריכים, ו\או את המדריכים הכי שימושיים ומקיפים) - ואם תהיה היענות התחרות אפילו תהיה עם פרסים (יחסית סמליים, אל תצפו לעותק של ויסטה או משהו כזה בומבסטי). בינתיים אנחנו רק בודקים אם יש היענות. מה אתם אומרים, תהיו מוכנים להשקיע קצת מזמנכם ולהשתתף בתחרות?

ishaydahan

New member
רעיון נחמד!

התחרות היא רק בפורום תוכנות בטא? אם כן אני בפנים :)

hot17

New member
אבל לינוקס עדיף

(וזאת משימוש בויסטא בלבד בלי להתקין לינוקס עדיין...
)

Ambious

New member
אבל זה לא הנושא לא של הפורום ולא של

התחרות. אם אתה רוצה לינוקס לך לפורום לינוקס.

mantrix

New member
אבל ויסטה היא כבר לא בטא

ואילו כל מיני הפצות של לינוקס הן כן בטא, וכן שואפות להחליף את חלונות.
ועם קשר למטרת התחרות במילים אחרות, מה שאני אומר זה שאנשים שהתנסו בגרסאות בטא של ויסטה, יכולים לספר לא רק מה היה טוב ואיך לעבור לויסטה, אלא גם מה לא מצא חן בעיניהם עד כדי המלצה שלהם לא לעבור אלא למערכת הפעלה אחרת.

xroeeh

New member
עד כמה שידוע לי

בטא זה לא רק ויסטה ולא רק של תוכנות ל windows. למעשה, מרבית תוכנות ה Pre-Realese הן לא לחלונות... ועד כמה שאני יודע, גם בטא בלינוקס זה נושא הפורום, ויותר מכך, בשום מקום כאן לא מפורט שפורום תוכנות בטא עוסק בתוכנות בטא למערכות ההפעלה מבית מיקרוסופט. רועי

בשמחה...

קודם כל נתחיל עם פיירפוקס- אם תרצה להפעיל אתר שנוצר בישראל בפיירפוקס... הכל יתהפך! הרי וזו האפשרות היחידה בלינוקס! שנית, הלינוקס מוגבלת לתוכנות: כיום, כל תוכנה שמייצרים מתאימה לחלונות ולא ללינוקס. אז יש לי לינוקס... איך אני מתקין תוכנות??? איך אני כותב??? באופן אופיס? שכל העברית תתהפך לי? ואיך אני אמור להפעיל לצד לינוקס חלונות עם NTFS??? ובויסטה: הכל קיים, פשוט ונוח.... התמיכה בעברית היא 100% מה אתה אומר?

hot17

New member
אני אומר שברוב אתה טועה...

כיום אין ללינוקס בעיה לעבוד עם עברית. (קח פורום לינוקס בתפוז.. הוא לא כתוב הפוך לא לך ולא לבעלי לינוקס). לינוקס עובדת טוב מאוד עם NTFS, ועם עוד הרבה מאוד מערכות קבצים. קיימות הרבה תוכנות (BACK OFFICE, PHOTOSHOP לדוגמא) ללינוקס שמקיפות את רוב סוגי האפליקציות (חוץ ממגוון קטן יותר של משחקים...)

Y. Welis

New member
בתור חבר וותיק ב'חלונות', אשמח

לראות אתכם גם שם, אחרי יציאתה הרשמית בעוד חודש וחצי. אשמח לתרום משהו בעתיד הקרוב, אחרי שאשתפשף בויסטה מעט יותר (בעיקר איך להוריד את הדברים הטורדניים ולשנות את התצוגה למהירה יותר).

למעלה