חגי וינשטיין
New member
לקראת החופש הגדול תיירות נכים - אין לכם את זה ביותר נגיש?
אני יכול לתת לכם את זה בתור סקירה משמימה של כל הליקויים שיש בתחום התיירות לנכים אבל אני בכל זאת אנסה לתבלן את זה קצת. אבל מה שלא נעשה המצב לא הכי אידאלי, לוז - לוז סיטואיישן.
אני יכול לתת לכם את זה בתור סקירה משמימה של כל הליקויים שיש בתחום התיירות לנכים אבל אני בכל זאת אנסה לתבלן את זה קצת. אבל מה שלא נעשה המצב לא הכי אידאלי, לוז - לוז סיטואיישן.
- חופשה בארץ - סתם לנסוע לאילת או ים המלח. לא ניתן להתחמק מהתחושה שמישהו ניסה לחסוך עלינו. חדרי הנכים לרוב נמצאים בקומות הנמוכות (כאילו מטעמי נגישות), הם פונים לחנייה או למכבסה או לכביש (הקו המנחה לקפח בלב רחב). וזה בדרך כלל חדר שהיה של צוות בידור כושל שעבר הסבה לחדר נכים. האמבטיה נעקרה והתקינו מקלחון מתפרק , אפילו את האינטרפוץ לא החליפו וזה כאילו להתקלח בתוך אמבטיה שפשוט איננה. השטיחים המזעזעים שקשה להתנועע בכיסא גלגלים. המדרגה למרפסת (בשביל מה אתם צריכים מרפסת ממילא אין נוף, מי שמעשן אז רק למטה). והכל בצמצום חדר סטנדרט רק ביותר גרוע. פעם חגגתי איזה יום נישואים עם אשתי ורציתי לפנק את שנינו באיזו סוויטה, הייתי מוכן לשלם יותר אבל אין דבר כזה סוויטה לנכים השתגעתם? מי יבזבז סוויטה על נכים. זה לא כלכלי.