לקראת החורף שבפתח.....(כן ממש)

PowerTraining

New member
לקראת החורף שבפתח.....(כן ממש)

החורף מתקרב ? החזאים אומרים שיהיה קשה (או שהם מנסים לזכות בתשומת לב ?). בכל מקרה - אנחנו מתכוננים.
פרק ראשון - רכיבה על רולר (פורסם ב 2012) - למי שפספס-Re-Run שווה לצפות שוב בסרטון ולקרוא את המאמר (רמז...רולר זה לא רק "לחורף הקשה" של מדינת ישראל).
[URL]http://powertraining.co.il/?p=4210[/URL]

ariasdo

New member
אם דרוש לרולר קראנק מיוחד - מצורף תמונה מהכתבה שלך ...

מה זה הקראנק הזה שעטנז בין DURA- ACE ל SRM , אני לא מכיר את הדגם הזה .

לעניין הרולר : אם יש מגבלה לרולר לגבי שיפועים שרוכבים בהדמיה מסלול , או שזה קשור למיומנות של הרוכב .
ממה שראיתי על הרולר רוכבים נפח לומדים שליטה ושיווי משקל ולרוב זה לא מול מסלול במסך אלה כל אחר קובע לעצמו את העוצמה .

אני אישית נופל מרולר , אבל יציב מאוד על טרייננר בכל המובנים .

אריה סדובניק

PowerTraining

New member
שלום אריה

בנוגע לקראנק (התשובה כאן) - כאן
בנוגע לשאר השאלות. הרולר הספציפי המדובר ( INSIDERIDE EMOTION) מיועד לאימוני PowerTraining לכל דבר (מנג"ש ועד אימוני ספרינטים). המגבלה היחידה, במשוב של המאמן בשיעור, הוא שרמת הרזולוציה מבחינת נתוני מחשב (מועטים יחסית) כן יש נתונים חשובים כמו : הספק, סל"ד, (דופק במידה וצריך). רק שזה לא נגמר כאן, עיניים של המאמן והמשוב שלו (בזמן אמת), מבחינת הרכיבה על הרולר, חשובה לא פחות (אם לא הרבה יותר) והיא קשורה בעיקר לצורת הרכיבה על הרולר (רכיבה חלקה או שדורשת שיפור) - האימון PT על הרולר - הוא למתקדמים.
בדור הבא של PowerTraining נתוני המתאמנים, גם על הרולר, ייראו על מסך, בצורה דומה מאוד (דור 2) לטריינרים.
קיימת נטייה מוטעית לחשוב, כי אימון רולר נועד לשפר את השליטה באופניים, מיומנות וטכניקה. הכול נכון, העניין שזה לא רק (אימון מעין זה נתפס כאימון שחרור בלבד).
אימוני האיכות החשובים ביותר, לרוכבי כביש, או טריאתלטים (עם/בלי אירובאר), חשוב שיעשו על הרולר (כמובן - עדיף עם התנגדות).
בנוגע לעליות - אני מעדיף לעשות פחות אימונים כאלה עליו למרות שאפשרי לגמרי, רק מה (?) דווקא לרוכביים מתחילים-מתקדמים, הוא יכול להיות מכשיר מצויין לתרגל דיווש בעמידה בעצימות עד בינונית (לא גבוהה)
(אלעד פלטין)

ariasdo

New member
תודה להסבר על הרולר - ( נדלקתי על הקראנק ממש יקר ) ...

למעלה