לקראת החורף

לקראת החורף

במסגרת מבצע "הכן ביתך לחורף" שאני עורכת אצל המשפחות שלי, עלה צורך בדברים הבאים: רדיאטור/תנור חימום רגיל ( לא ספירלה או גז ) חולצות שרוול ארוך לנשים, מידות M,L מכנסיים ארוכים, מידות 42-44 מעיל לחורף לילד בן 4. מעיל/ זקט לילדה בת 15 מידה L מעילים לאם המוכה ולאם הצעירה מידה M-L

בנוסף דרושים בדחיפות

חומרי ניקוי בסיסיים. טלפון רגיל או אלחוטי תקין ובמצב טוב. מסך למחשב. שטיח גדול לסלון. פינת אוכל רגילה, רצוי מאיזור המרכז לשינוע קל יותר. מראה גדולה לקיר ( לאמבטיה ).

jole

New member
יש לי מגף קצר- לעונת המעבר מסטרץ'

גומי כזה עבה, בצבע ירוק זית במצב מצוין. השאלה איך הוא מגיע אליך מזיכרון

נירה63

New member
קרינוש יש אצלי עבורך כמה דברים

והם ממתינים לך כבר שבוע, חשהי נא איך ךהעביר אליך את הדברים.

מאיפה את נירה?

אם את גרה לא רחוק מ-JOLE אני אגיע בכוחות עצמי לאיזור זכרון, אם זה יכול לעזור.

נירה63

New member
יקירה אני מחיפה.

יכולה להעביר את הדברים להרצליה ,ומשם...?? או ש...ואם לא דחוף בקרוב אהיה שוב במרכז ואז...את יודעת מה קורה לי??? רנו קליאו שלי הופכת למשאית וזה נהדר לי.. לעזרתך תמיד נירה. כתבי לי מה מתאים לך .

אני אשמח להגיע להרצליה

אחרי הכל זה מעט יותר נוח מלהגיע לזכרון,למרות שאני מתגעגעת ל-JOLE. תאמי איתי במסרים מתי.

נירה63

New member
קרינושנוש,מה קורה??צרי קשר...

השארתי לך הודעות כאן ושם ובכל מקום...האם להעביר כבר הערב את הדברים עבורך?? כתבי לך מסר תתקשרי אלי בבקשה.

ניגונים

New member
נירה,

תעבירי עם אולי ואולי ואני אקח ממנה וקרינושנוש ממילא צריכה לקחת ממני כמה דברים

נירה63

New member
ניגונים תודה רבה לך.

אולי ואולי לא התקשרה אמרה לי שהדברים אצלה, כנראה שמחר אקבלם, המון תודות לך.

אכן אפשרי, אם זה בסדר

להעביר דברים דרך אולי ואולי לא ואז אקבל את הדברים מניגונים. בכל מקרה, הייתה לי בעיה במסרים, מצטערת.

נירה63

New member
קרינושנוש תתקשר אלי ונקבע מה להעביר

ומה קורה עם החבילה אלי לחיפה.... מחכה לך...

Ros3mary

New member
יש לי

מעילים במצב מעולה ויותר,גם לבן ה-4.וגם לילדה בת ה-15. בגדים איכותיים לנשים(ג'קטים חולצות ומכנסיים) גרה בראשון(יכולה לנייד ליבנה או לרמת גן)

למעלה