טיפ שרץ ברשת הוא טיגון שניצלים במחבת מרופדת נייר אפייה. זה באמת חוסך בלגן, ובאמת גורם לשמן להתלכלך פחות.
למה זה טוב? קודם כל מהסיבה הברורה - זה חוסך זמן יקר של קרצוף מחבתות. . יש כאלה שמניחות חתיכת נייר קטנה יחסית שרק מונעת מהשניצלים להידבק ומפירורי הלחם להישרף על המחבת, אך גם בכאלה המניחות יריעת נייר שלמה הגולשת מדפנות המחבת, שללא ספק מקלה על הניקוי בסיום התהליך.
אז איך זה עובד ?
לוקחים מחבת, מניחים עליו נייר אפיה, על נייר האפייה יוצקים שמן, מדליקים את האש.
מחכים שהשמן יתחמם ופשוט מניחים את השניצלים על נייר האפייה.
מטגנים כרגיל, מעבירים את השניצלים לנייר סופג.
כשגומרים עם שלב הטיגון,
מעבירים את השמן להתקררות.
מרימים בזהירות את הנייר עם השמן ומעבירים לשקית ניילון ולפח.
למה זה טוב? קודם כל מהסיבה הברורה - זה חוסך זמן יקר של קרצוף מחבתות. . יש כאלה שמניחות חתיכת נייר קטנה יחסית שרק מונעת מהשניצלים להידבק ומפירורי הלחם להישרף על המחבת, אך גם בכאלה המניחות יריעת נייר שלמה הגולשת מדפנות המחבת, שללא ספק מקלה על הניקוי בסיום התהליך.
אז איך זה עובד ?
לוקחים מחבת, מניחים עליו נייר אפיה, על נייר האפייה יוצקים שמן, מדליקים את האש.
מחכים שהשמן יתחמם ופשוט מניחים את השניצלים על נייר האפייה.
מטגנים כרגיל, מעבירים את השניצלים לנייר סופג.
כשגומרים עם שלב הטיגון,
מעבירים את השמן להתקררות.
מרימים בזהירות את הנייר עם השמן ומעבירים לשקית ניילון ולפח.