לקראת המשך ההופעות

טיפקסית

New member
לקראת המשך ההופעות

אם הייתם יכולים להיות המעצבים של טיפקס לערב אחד,איך הייתם מלבישים את חברי הלהקה להופעה,והאם לדעתכם מראה מביא איתו עוד קהל? איזה סגנון לבוש הייתם מתאימים להופעות של טיפקס? אני הייתי עושה כך קודם כל-להכניס מעט יותר צבעוניות לתוך ההופעה,והרבה מזה יכול להגיע במראה. לכל אחד בטיפקס צריך להיות לוק בהתאם לאופי שלו. גל-ביגוד ספורטיבי אבל לכיוון של ספורט אלגנט,חולצות של מותגי ספורט למיניהם [ואני לא מדברת על חולצות מכבי נתניה ורומא,אלא דווקא על מותגים כמו אדידס ונייק שהחולצות שלהם מעט צמודות יותר],ואם רוצים מהפך אז חולצות כפתורים בגוונים בהירים,אולי בז' ג'ינס מעט משופשף,או מכנס שחור שהולך עם וסט. מוטי-הלוק היותר מושך,חולצות צמודות בגווני אדום בהיר מאוד,סגול וכחול בהיר כדי להדגיש את צבע העור,ואם לא חולצה שחורה עם איורים של אש בצבעי כתום וצהוב , דגמ"חים בצבעי חאקי,ירוק ושחור רמי- המראה השרמנטי,חולצות צמודות בגווני ירוק שונים,מכנס אפור יכול להשלים את המראה ולעשות את העבודה,נעליים שחורות. דני-מראה אייטיז,חולצות שחורות,אפשרי לשלב בתוכם ציורים ולוגואים של פאנק/רוק,מכנסי ג'ינס משופשות ונעלי לכה שחורות. נועם-חולצות לא צמודות מאוד,חולצות בצבע אחד נקי,ומכנסיים בלוק צבאי אמריקאי בצבעים שונים יעשו את העבודה כמו שצריך. ביג אם-חולצות הוואי וחולצות עם ציורים באופן כללי,ג'ינס כהה [שחור וכחול כהה] ישלים את הלוק קובי-חולצות עם הדפסים בכל מיני צורות מופרעות,שרוואלים צבעוניים ייראו מצוין,נעלי ספורט כהול ישלימו את הכל.

הוד11

New member
כמו בהופעות של דיסקו מנאייק

בהנחה שגם ההופעות היו בסגנון של דיסקו מנאייק.

למעלה