לקראת הסופשבוע

לקראת הסופשבוע ../images/Emo26.gif

מה שלומכם
איך עבר השבוע
רגע שעשה לכם את השבוע
השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע
שיר השבוע של ריטה
באים למופע של רמי בשבוע הבא
פדיחת השבוע
שורה משיר שאתם הכי מתחברים אליה כרגע
תמונת השבוע-
המלצת השבוע שלכם-
מסר לאומה-
סופשבוע רגוע שיהיה!

אוזניהו

New member
../images/Emo40.gif

מה שלומכם: סבבה + איך עבר השבוע: עבר מהר וטוב שכך (סוף סוף הגיע סופשבוע) רגע שעשה לכם את השבוע: קניתי חולצה מד-הי-מה השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע: ילדים זה שמחה שיר השבוע של ריטה: ילדים זה שמחה באים למופע של רמי בשבוע הבא: לא... פדיחת השבוע: לא זוכר דבר כזה... שורה משיר שאתם הכי מתחברים אליה כרגע: ממי, מה נהיה ממני? P: סתם... תמונת השבוע: לאדע המלצת השבוע שלכם: ריקוטה פלפלים מסר לאומה: לאדע

pc girl

New member
באוירה קרבית ../images/Emo195.gif../images/Emo3.gif

מה שלומכם? מצויין! :) איך עבר השבוע? נחמד בהתחשב בעובדה שהיו לי שני מבחנים בביולוגיה :S (מבחן רגיל + בגרות הגדרת צמחים
) רגע שעשה לכם את השבוע? נמנמנמ לפני חצי שעה שקיבלתי צו ראשון!
השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע? ימים של שקט - לולה שיר השבוע של ריטה? המממ... ^^ בערב יום העצמאות באים למופע של רמי בשבוע הבא?
פדיחת השבוע? נמנמנמ להגיד כל מיני שטויות במצבים שונים שורה משיר שאתם הכי מתחברים אליה כרגע? "הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה" ימים של שקט... תמונת השבוע- המלצת השבוע שלכם- נמנמנמ... קניידלעך ^^
מסר לאומה- אל תדחו דברים לרגע האחרון... ^^

sapirs1

New member
:).

מה שלומכם?מעולה :]. איך עבר השבוע:שבוע כזה מטורף ,קורע בקיצור אחלה של שבוע :]. רגע שעשה לכם את השבוע:אמ הכרטיסים ,השיחה של היום ,חברה טובה שלי ואי מלא דברים . השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע:אריק ברמן -יום חדש נפלא . שיר השבוע של ריטה:אמ מחול מטורף. באים למופע של רמי בשבוע הבא:לא. פדיחת השבוע:חח ,לא מדברים על זה . שורה משיר שאתם הכי מתחברים אליה כרגע: "בדרך הבנת שלאהוב זה מתחיל מכאן מהלב שלך אלייך, וממך לכולם" תמונת השבוע-אין לי כוח . המלצת השבוע שלכם-תהנו מהפסח הזה . מסר לאומה- תהנו חיים ,ושבוע טוב.

talsh2

New member
תשובות:../images/Emo13.gif

מה שלומכם: סבבה. איך עבר השבוע: מהר. רגע שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי בבצפר. [ אפשר לומר יותר מרגע אחד :] ]. השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע: אממ. הרבה =] שיר השבוע של ריטה: אני צריך להתבייש, אבל לא הייתה לי שנייה להקשיב לה. באים למופע של רמי: לא. פדיחה: אממ. עזבווווו =] שורה משיר: Les formules magiques des marabouts d'Afrique - נוסחות קסם של מכשפים אפריקאים. אתם לא תבינו :] תמונה השבוע: מצורפת. זאת העטיפה החדשה לאלבום החדש של סלין דיון שייצא במאי 22. המצלת השבוע: אל תפסיקו להסתכל על הצד הטוב של החיים, ועל הדברים הטובים שקורה. ותמיד לחשוב חיובי. מסר לאומה: המוח שלי לא מפותח מסםיק כרגע בשביל לחשוב על משהו =]. סופשבוע מעווווולה לכווווולם!

../images/Emo2.gif

אלבום חדש לסלין דיון? בצרפתית או אנגלית? יאו כמהזמן לא שמעתי על אלבום חדש שלה... הגיע הזמן...

talsh2

New member
כן, חחח. =]

באמת הגיע הזמן! זה בצרפתית, נקרא D'elles וביינתים פורסם רק שיר אחד. לפרטים נוספים אל תהססי לפנות.

שבת שלום!!!

מה שלומכם
טוב, תודה.
איך עבר השבוע
חביב... בעיקר בעבודה... רגע שעשה לכם את השבוע
יומהולדת של חברה שלי, היה ממש כייף... וברגע שהמנהלת שלי אישרה לי חופש שבוע הבא לנסוע להופעה של רמי
השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע
"רוצה בנות...." יואו איזה שיר נדבק
שיר השבוע של ריטה
אמממ.... האמת שאין משהו ספציפי... לא היה הרבה זמן למוזיקה לצערי... באים למופע של רמי בשבוע הבא
כן
פדיחת השבוע- היה לי תור לקוסמטיקאית ולא הגעתי ושכחתי להודיע לה... שורה משיר שאתם הכי מתחברים אליה כרגע- "עכשיו גיליתי שאני אשם...." (לא מתה עליהם אבל כל פעם ששומעת את השורה הזאת.......) תמונת השבוע- המלצת השבוע שלכם- שלמה ארצי ושלום חנוך- התחברות. הדיסק. מסר לאומה- תן חיוך- הכל לטובה

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

מה שלומכם? תאמת? לא משהו. איך עבר השבוע? סביר. רגע שעשה לכם את השבוע? כל רגע עם חברים השיר שלא יצא לכם מהראש כל השבוע? Pearl Jam-Oceans שיר השבוע של ריטה? אם אתכסה בפנים באים למופע של רמי בשבוע הבא?
שורה משיר שאתם הכי מתחברים אליה כרגע? תרשו לי בית נכון? "את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה את שפת הליצנים הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אימי הטובה" תמונת השבוע-איתמר מאירי בהופעה במוצש שעבר..מומלץ!

למעלה