לקראת הספר הרביעי
למבנה הספר

israelmiv

New member
לקראת הספר הרביעי
למבנה הספר

איזה כיף! סוף סוף אני יכול לקרוא ספר חדש לגמרי, בלי לדעת מראש מה קורה, בלי ספוילרים (כמעט, למרבה הצער אני יודע על סיפור הנבואה של סרסיי)

אז הצצתי בcontents של הספר, וראיתי שיש המון פרקי סרסיי, ואם נוסיף את ג'ימי נראה שאפשר לקרוא לזה הספר על משפחת לאניסטר. זה דבר ממש מגניב בעיני, להפוך את האנגוניסט לגיבור.

לא יכולתי להתאפק וקראתי את הפרק הראשון של סרסיי. בהתחלה חשבתי כל הזמן: אין מצב שמרטין יצליח לעשות את המכשפה הזאת יותר אנושית. ובעמודים הראשונים חשבתי "נסיונות פאתטיים". אבל עד שנגמר הפרק הובסתי. גם אני נהייתי פרנואיד כמו סרסיי, והתחלתי לראות אויבים ובוגדים בכל פינה.

Macphista

New member
קראת את ההקדמה?

הסיבה שיש כל כך הרבה סרסיי וג'יימי היא מכיוון שהספר הרביעי עוסק באזורים שבתוך ווסטרוז והספר החמישי (שברובו מקביל כרונולוגית לספר הרביעי) עוסק בכל האזורים על גבול ווסטרוז (החומה/דברים נלווים בצפון) ומעבר לים.

מאוד נהנתי מפרקי סרסיי.
וגם מאוד מפרקי בריאן.

the red viper

New member

נהנת מפרקי בריאן??,איך זה אפשרי,הרגישו לי צפוים למדי עקב העובדה שהסיכוי שתמצא את אחת הסטארקיות שואף לאפס...
היה ברור שהמטרה שלהם זה פגישה עם סטונהארט והאחווה
אני מסכים ש2 הפרקים האחרונים שלה היו נהדרים
אבל כל השאר היו הפרקים הכי משעממים בכל ה5 לדעתי

Macphista

New member
מעלי ופה לספר 4

כן, נהנתי מפרקי בריאן.
בעזרתה ראינו את אבא של סם, ראינו קצת אינטראקציה עם גברים שהכירה מלפני שפגשנו אותה, ראינו אותה מסתדרת עצמאית, ראינו דרכה את מצב ווסטרוז מחוץ לבתים הגדולים.
כן, נהנתי מהפרקים שלה.

למעלה