לקראת העונה ה2, רענון נהלים

Moreiro

New member
לקראת העונה ה2, רענון נהלים ../images/Emo121.gif

‏ספוילרים
מהו ספוילר?
המילה "ספוילר" באה מאנגלית, ומשמעותה "הורס". ספוילר הוא כל מה שרושמים בפורום (וכולל תוכן, ציטוטים או תמונות) שקשור לפרקים שעוד לא שודרו בארץ, כמו העונה השנייה והשלישית של זהות בדויה.
למה מסמנים ספוילרים?
כיוון שהעונות הבאות (השנייה והשלישית) של זהות בדויה עדיין לא שודרו בארץ, יש אנשים שראו רק את העונה הראשונה, שכן שודרה, ויש אנשים שמצאו דרכים אחרות לראות את הפרקים המתקדמים יותר. אותם אנשים שראו את הפרקים לפעמים מדברים עליהם בפורום, וכדי שאנשים שלא ראו אותם לא יכנסו להודעות אלו ויהרסו לעצמם את המתח של המשך הסדרה, נהוג לסמן ספוילרים.
איך ומתי מסמנים ספוילרים?
ביו האמוטיקונים (אמוטיקונים=מחוות=אייקונים) של תפוז, ישנו אחד שהקוד שלו הוא | ספוילר | (בלי הרווחים), ונראה כך
. אתם מתבקשים, בהודעות שנמצאות בהן קבצים/תוכן/ציטוטים מפרקים שלא שודרו בארץ, לכתוב בכותרת את העונה ממנה לקוח הספוילר ואת מספר הפרק (כי יש אנשים שראו רק חלק מהעונה השנייה או לא ראו את השלישית וכו'), בצירוף
. דאגו שהמילה תופיע בשלמותה בכותרת.
לדוגמא [הכותרת]: "פרק 2X17
" כך כל אותם אנשים שלא ראו את פרק 17 של העונה השנייה, יידעו שלא להיכנס להודעה ויוכלו לשמור על המתח. עוד אפשרות לסימון ספוילרים, במקרה שכל ההודעה לא כוללת ספוילרים, אלא רק חלק קטן מאוד ממנה, היא לכתוב את ההודעה שלא כוללת את הספוילרים, ואז לשים
, לרדת כמה שורות ושם לכתוב את הספוילר. נא להשתמש באפשרות זו רק כאשר מאוד חשוב שכל חברי הפורום יראו את ההודעה (ללא הספוילרים). לדוגמא [בתוכן]: -ההודעה שאתם רוצים לכתוב-
בהמשך ההודעה ורק כאן לרשום את הספוילר.
בשום אופן אין לכתוב ספוילרים בכותרת ההודעה!
מה אם בטעות שכחתי לסמן ספוילר?
אם בטעות כתבתם הודעה הכוללת ספוילר, ללא האייקון ומס' העונה/הפרק בכותרת, הגיבו מייד לאחר מכן לעצמכם, ורשמו בכותרת שקיים ספוילר בהודעה שמעל. בכל מקרה מומלץ לשלוח לי מסר על כך, ואני אדאג למחוק את ההודעה ושהיא תועלה מחדש עם סימון של הספוילר.
מה אם נתקלתי בספוילר לא מסומן?
במקרה כזה, הגיבו לאותה ההודעה וציינו בכותרת ההודעה שלכם שקיים ספוילר בהודעה מעל (למשל: "ספוילר לפרק 2X17 בהודעה מעליי"). שוב, מומלץ מאוד לשלוח לי גם מסר בנושא. אם הספוילר נמצא בכותרת, אנא שלחו לי מסר בהקדם האפשרי ואני אמחק את אותה ההודעה.
גם כאשר כל הדיון הוא על פרק שעוד לא שודר ומסומן כבר בספוילרים, עדיין חובה לסמן ספוילר בכל הודעה באותו דיון.
העונה השנייה תכף תשודר כאן. אם, נניח, שודר בישראל פרק 2X03, אז לפרק הזה ולכל הפרקים ששודרו לפניו כבר לא חובה לסמן ספוילרים. לעומת זאת, אם מישהו רושם על משהו שיקרה בפרק הבא (2X04 והלאה), אז הוא מחויב לסמן ספוילר בכותרת גם אם כל הדיון הוא על פרקים שכבר שודרו.
הודעות לא מסומנות יימחקו, וחבל. אנא יישמו את הכתוב כאן על מנת להתחשב בחבריכם לפורום.
בתודה מראש, מור

Wiccan Scorned

New member
נצל"ש....

אמממ.... תראו לפני כל שידור פרק אני אעשה תכותרת הבאה: לדוגמה: עונה שניה פרק ראשון 2X01 משו כמו כמה שעות לפני השידור ככה שאחרי הפרק לא יצאו בטעות כמה שירשורים על הפרק אלא כולם יבואו לאותו שירשור. אין למישו התנגדות נכון?

RenanaD

New member
שוב:

כשהעונה הראשונה היתה משודרת זה היה התפקיד הבלתי רשמי (והבלתי מעורער
) של מור לפתוח הודעה עם תקציר של הפרק, אז... תחליטו מה יהיה העונה.

inbal145

New member
אני בעד...

התקצירים של מור. מור תמיד פותחת שירשורים עם תקציר הפרק ותמונה מהפרק ואז בשירשור הזה מתחילים לפתח דיונים על כל פרק והיא עושה את זה מצויין.
מה שאני לא מבינה זה למה מנצל"שים הודעות שיש מה להגיב עליהן.

Wiccan Scorned

New member
לא הייתי בפורום...

עוד כשהעונה הראשונה שודרה אז אין לי מושג מה קרה... אם אכן היה סדר שלא יהיו מיליוני שירשורים על אותו נושא וגם לא באחריותי... אני בעדD-:

Wiccan Scorned

New member
אמממממממ....

זה הניק שלי עוד מימי הזוהר של פורום ביפ של באפי... זה אומר: Wiccan - מישו שעוסק בכשפים Scorned - פגוע/מושפל זה היה בטריילר לפרק אחרון של עונה שישית Hell Hath No Fury Like A Wiccan Scorned שבא במקור משייקספיר רק WOMAN ולא וויקן סקורנד... לפעמים אני גם משנה תניק ל: Alias: Scooby

aliasBOY

New member
ח×ח§ח©ח™ח‘ח• חח”!!!

ח×ח•ח“ח” חח ח™ חח§ח•ח•ח” ח©ח™ח™ח©חח• חח× ח–ח”

aliasBOY

New member
חח•ח₪ח¡

ח–ח” ח”ח₪חחח₪ח•ח ח”ח˜ח™ח₪ח© ח›ח×ח‘ח×ח™ ח×ח•ח“ח”

RenanaD

New member
אם תטה את ראשך שמאלה תוכל לראות

ש-XDDDD נראה כמו פרצוף צוחק. מעין גרסה מחודשת של